dimarts, 22 de juny del 2010
Un grup de polseguers prou nombrós anirem a córrer una carrera de muntanya a Cofrentes, són 15 Km pel que s'ha vist molt bonics, la data és el 17 de juliol a les 19 h 30 m, durant estes setmanes parlarem de l'hora d'eixida animeuse segur que serà molt divertit i una altra gesta per a La Polseguera.
Vos deixe l'enllaç perquè tingueu informació de la carrera i vos podeu inscriure.
AU CACAU.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dilluns, 21 de juny del 2010
Esta vegada he de dir que érem menys dels que habitualment som, però com sempre,bons.
La participació de tan sols 7 polseguers ha sigut degut ha que havien sopars de final de curs i a algú la dona no el ha deixat vindre.
Com ja és costum teníem un nou debutant amb la samarreta de La Polseguera, ELIES FOGUES; ELIES no és debutant en les carreres populars, ni debutant en l'esport, és un home d'esport que li encanta l'esport. Elies vol prendre's este retrobament amb les carreres populars, de moment, com una forma de gaudir tranquil·lament del esport i llevar-se un poc el mono del damunt, apart de recuperar-se de molèsties al genoll. ULL amb Elies que m'han dit que té alguna mitja marató en 1 hora 26 minuts. Enhorabona Elies t'he vist córrer gaudint, jo que poguera córrer així.
He de comentar, carrera a 2 voltes sobre un cirtuit amb una baixada quasi d'eixida i pujada a l'arribada a meta. Eixirem tots quasi junts, d'eixida Julio (que corria amb el dorsal de Pepe Alarcón)i jo ens en vam anar per davant, o això créiem, perquè en el quilometre 1,5 avanÇarem a Ricardo Crespo, que havia eixit davant de nosaltres com un bólido, ens trobarem bé i finalitzem la carrera junts en temps oficial de mitja de 4´ 00" Km.
Després va entrar Pepe Ferri que ja vos anuncie la setmana passada que començarà a donar guerra, s'esta recuperant ràpidamente, anim Pepe mitja oficial de 4´20' Km.
Vicent Mompó un mostruo em va dir que mai havia corregut tan ràpid, i és que el que s'apunta a La Polseguera evoluciona ràpidamente sense adonar-se compte, gran carrera de Vicent, temps oficial 4´22' Km.
Ricardo Crespo va fer una bona carrera, encara que ha de controlar les eixides i tindrà molt major rendiment a la carrera en general.
Agustí, crec que és dels que més s'esforça per millorar i se li nota en totes les carreres el seu interés i constància temps oficial 4´49" Km.
Elies ja vos he comentat d´ inici, que crec està fent el que li divertix temps oficial 5´10' Km.
Carlos Casanova ha progressat des de l´última carrera un muntó se li va veure més ràpid i menys cansat temps oficial 5`35' Km.
En general tots molt bé representant a La Polseguera a Llanera, la fotògrafa oficial no va vindre però vos deixe les oficials enllaç FOTOS:
diumenge, 13 de juny del 2010
Com vam anunciar la setmana passada hem fet una primera foto oficial, per a posar-la en el programa de festes patronals d'Alcàntera. Hem tingut moltes absències, no passa res, quan fem el menjar oficial farem una altra i esperem que podeu assistir més gent.
Esta és necessari que es la done als festers perquè finalitza el termini el proper dissabte.
Au cacau.
L'encapçalament de Catadau, representa el que va ser la carrera, en l'arribada el spiker només veia gent de la polseguera, les nostres entrades a meta van ser anomenades una a una, un èxit més per al nostre club, que bons que som.
La carrera no pintava massa bé per la possibilitat de tempesta, però ens respectà fins al final i diria que el poquet que va ploure ens refrescà i ens va donar un poc d´espurna
MANEL, MANEL, ERES UN CRAK. Esta setmana teníem un debutant en el club i en carrera, MANEL. L'acompanyà un polseguer veterà en carreres KIKE que li marcà un ritme de carrera que Manel va seguir a la perfecció. Manel porta eixint molt poc de temps i este dimecres passat va eixir amb el grup de la polseguera a rodar, com fem tots els dimecres, volia saber si estava preparat per a afrontar els 11 Km de Catadau. Si home, SI, estàs preparat de sobres, segueix així que el pròxim repte serà una mitja marató, anim Manel "ahí estàs tú".
Pel que fa a la carrera van marcar ritme de la polseguera des de l'inici de la carrera els dos germans Sala, es van trobar molt be i van acabar els dos junts en meta.
Seguits per un Pepe Alarcón que ho vam veure entrar en meta com si ho perseguira el dimoni, bona carrera Pepe estàs molt fort, seguix així que quan et decidisques a anar davant aguantaràs segur.
Pepe Ferri reapareixia després de molesties al genoll. Es va voler provar, i ho va fer molt bé, crec que començarà a donar guerra.
Moises va fer una bona carrera, em comentà al final que es trobava un poc cansat, res d'això Moises ho has fet molt bé.
Vicent i Amadeo una carrera els dos junts amb cap i donant-ho tot al final, em comenta Vicent que al final van tirar fort gràcies a Amadeo.
Rafa, que bo que eres, no se si entrenes d'amagat o és que els nascuts als anys 60 i pico tenim més capacitat de patiment, enhorabona.
Agustí continua progressant i es troba cada vegada millor en carrera, esta acabant millor que comença, això és córrer bé.
Jesús, ningú li pot dir que no s'entrega, acabà donant-ho tot, es nota que està entrenant un poc més.
Jose Basallote, molt be Jose, estàs acabant fort això vol dir que et trobes be a la fi de la carrera, busca un poc més de tú.
Javi com sempre molt bé, has d'intentar donar-ho tot en els últims quilòmetres de carrera, així notaràs la teua millora, se que pots.
Kike i Manel com ja he dit, Kike li marcà ritme a Manel, el que és molt d'agrair i Manel va respondre a la perfecció, gràcies Kike.
Carlos Casanova seguix la seua lenta recuperació, jo ho veig amb ganes i molt animat.
Només em queda dir, que ens vam fer notar com sempre i això és degut al fet que hi ha un bon grup i ambient.
oficial polseguers fotos: http://picasaweb.google.es/lapolseguera/Catadau2010?authkey=Gv1sRgCNGe5I24jfDNlQE&feat=directlink
Au cacau.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dilluns, 7 de juny del 2010
A Poc a poc rebem notícies dels polseguers, ara li ha arribat el torn de Joan Pons i els seus amics en Els Pelegrins dels Useres, en un articule anterior vos expliquem i pengem algun enllaç perquè poguéreu informar-vos de la caminada.
Van tindre un dia amb relatiu bon temps i un altre roín però amb bona companyia tot se supera.
Joan ens ha enviat al fi fotos on veiem una altra faceta de la polseguera si cal ser beat s'és.
Fotos:
dijous, 3 de juny del 2010
Ja tenim notícies de l'ultra fons mitja lluna de 80 KM, que es van aventurar a realitzar Juan, el seu germà Vicent i un amic Colombo.
Segons ens ha comptat Juan, la carrera va ser duríssima per dir algo. El temps es predeia molt roín, no es van enganyar, va ser roiníssim, mostra d'això són algunes fotos que ens ha enviat Juan, les teniu al final en l'enllaç.
Vicent es retira amb molts més corredors en el KM 23 de carrera amb molt mal temps. No passa res Vicent ara ja saps el que és, ningú t'ho va a comptar, era molt patir per a ser la primera, anim campió.
Juan i el seu amic Colombo, es van retirar en el KM 44 de carrera després d'aguantar un dilubio i una pedregada, diu Juan que anaven mullats fins als calçotets.
Segurament en ningun moment s´han arrepentit d´haber-ho intentat.
Ara ja sabeu i nosaltres també pel que ens heu comptat, que és un ultra fons de muntanya, i heu de saber que les carreres de muntanya mai se suspenen, hi ha no ser una catàstrofe.
Dins de la xicoteta adversitat enhorabona als tres, a l'any que ve segur que la finalitzàreu cantant.
SALUT I MUNTANYA
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search