dilluns, 26 de juliol del 2010
Bueno m'alegre un muntó que en este cas Jose Grau (Mendri), m´ha enviat unes fotos d'este diumenge on van estar corregent 3 polseguers en la localitat de Simat, no puc dir molt de la carrera perquè no conec el seu recorregut, segur que alguna pujada hi havia.
Van representar a la Polseguera Moises, Jose Grau i Martí la nova adquisión del club que pinta maneres. Marti em va dir que mai havia corregut carreres populars però, vist el que s'ha vist ho fa molt bé.
De Moises fa temps que no ve a entrenar amb nosaltres, però teníem notícies que continuava entrenant bicicleta, natació i correr; encara que tènies que fer la triatlon d'Antella i m'has fallat.
Tenim ganes de coincidir amb tú en alguna carrera, molt bé Moises.
Jose Grau, gràcies per fer-me arribar les fotos, així parlem un poc de tots i més esta carrera que teníem un debutant, també t'he de dir que bona carrera en la teua linea com sempre molt bé.
Martí, del debutant he de dir que no m'ha sorprés perquè l'altre dia quan eixirem a entrenar ja em doní compte del seu potencial, has realitzat una molt bona marca el Km a 3´55', acollonant molt bé Martí.
Amb esta joventut tenim el futur de la polseguera segur. IMPRESIONANT ELS TRES
AMUNT POLSEGUERA.
divendres, 23 de juliol del 2010
Un any més tenim ja molt prop la volta a peu, enguany pot-ser un poc més especial, perquè ja som club, que fins a la data érem un grup d'amics més be reduït.
Estos últims anys l'organització ha recaigut tota sobre Reyes, crec que com a club ens hem de sentir obligats a llevar-li un poc de treball, encara que ella siga el cap, perquè jo se de bona font que li agrada colaborar en el poble i sobretot si és d´esport. Per això el que tinga previst no córrer, per lesió, ganes, etc... poseu-se en contacte amb mi.
L'any passat érem entre xiquets i adults més de 600 participants. Enguany segur que serem més, perquè l'any passat la gent es va anar contenta, tenim més coneguts, vosaltres o direu al vostre amics, per totes estes raons creguem que aquest any hi haurà més participació per tant necesitarem més ajuda. També convidem als amics de la polseguera a que vinguen a ajudar.
Anim i participeu tots, correguent o bé ajudant. TOTA PEDRA FA PARED
SALUT I ESPORT
dilluns, 19 de juliol del 2010
Esta setmana tocava el gran fons de Cofrentes 15 Km pintava bé però crec que inclús va eixir millor, sobretot a nivell personal. Des de la meua humil opinió estem fent una gran pinya a nivell humà i esportiu, els participants en la carrera segur que estan amb mi quan done les gràcies als familiars que van vindre a veure'ns i animar-nos.
Ells són els que ens permeten entrenar i els que més orgullosos estan de nosaltres al veure'ns finalitzar una carrera, encara que haja sigut duríssima sempre ens trauen un somriure de complicitat, GRÀCIES AFICIÓ SIGUEU UNS CRACKS.
Esta setmana m'ha sigut molt complicat seleccionar les fotos de portada, totes significaven algo per a mi, des de patiment recompensat, alegria desbordant, camaraderia, competividad, etc.. esta setmana les fotos demostren la duresa de la carrera com mai.
Com vos he dit abans esta setmana em serà difícil fer la crónica, pues hauria de comptar moltes coses en poc espai. Descriuria la carrera com bonica, la veritat siga dita amb molta ombra, però esta no va poder evitar els 34º, bestial, QUE CALOR!.
Recaredo el spiker, res més veure'ns ens va anomenar amb un "ja podeu començar la carrera que ja estan ací els de la polseguera d´Alcàntera". Collonut el Recaredo.
La carrera pareixia ràpida, al mateix temps sabíem que seria dura. Va començar amb una xicoteta pujada, seguida d'una forta baixada. Vam començar ha agrupar-se com és habitual els polseguers.
En la primera pujada encapçalant a la polseguera un grup de 3 polseguers Julio, Jose Sala i un humilde servidor. Després un altre grup amb Pepe Ferri, Vicent Mompó i Pepe Alarcón. El tercer grup Agustí, Elies i Rafa i quart grup Jose Basallote i Javi.
Mireu bé les fotos de l'eixida i observàreu que guapes, Jose, Julio i Jo saludant, Agustin i Elies parlant, Javi i Jose també, diré que acollonant. Però venia la GUERRA!.
En el primer grup portavem un ritme fort, sabent el que ens esperava, en el Km 6 jo em quede un poc ressagat i se´n van Julio i Jose: este últim en el Km 7, en la primera pujada forta, dóna una estirada i se'n va en solitari, en el Km 8 prop del nou jo agafe a Julio i anem un parell de Km junts fins que vénen les baixades més pronunciades que com ja sabeu a mi m'agraden baixar-les a bon ritme, recuperant-me un poc. Quedaven 2 o 3 pujades i baixades, on els 3 vam aguantar com vam poder. A la fí Jose Sala 1h 07 10, jo Miguel 1h 07 45, Julio 1h 11 28.
En el segon grup al voltant del Km 4 Pepe Alarcón que ultimament està fent molt bones carreres decidix fer la seua carrera, no important-li el que li quedava per recórrer, en les fotos no té deixalla la cara de felicitat i satisfacció i vos diria que inclús pot més (si senyor Pepe amb un parell d´ous), darrere de Pepe també realitzant una carrera molt bona la joventut i l'experiència, Pepe Ferri com el més jove del grup i Vicent Mompó com el més veterà. Entre els dos es van animar i es van ajudar al finalitzar, Pepe Ferri va donar les gràcies a Vicent per la seua ajuda sense la qual se li haguera fet inclús més dura la carrera, un gest de camaraderia que honra als dos, molt bon tio Vicent Mompo. Pepe Alarcon 1h 12 32, Pepe Ferri 1h 14 19 i Vicent 1h 14 19.
En el tercer grup va passar algo raro que m'he perdut, els veiem passar en el 1Km a Agustí, Elies i Rafa. després per lo vist al final se'ns van desordenar molt .
Comentari d'Agustí "Rafa baixa com una cabreta" a mi em costa molt baixar.
Comentari de Rafa "Agustí està entrenant molt m'ha costat molt deixar-lo arrere en els últims metres.
Comentari de Elies "esteu locos".
La veritat un grup amb molt color i una competividad sana entre cunyats, per ara guanya Rafa, però Agusti continuarà intentant-ho. Elies un tio molt tranquil que disfruta les carreres.
En el quart grup que diré "ALCANTERES. AU AU AU'"Javi i Jose Basallote ho van donar tot, xapó per a ells, una dura carrera, però estos ja estan a totes, a l'any que ve marató SEGUR. Vam baixar tots a buscar-los i vam fer una bonica ultima pujada tots junts.
Estes carreres m'agrada analitzar-les més a fons perquè teníem un poc més d'il·lusió, no se si per la distància o per que pensàvem o sabíem que seria una dura prova. Però ahí està a la pròxima supose que ens eixirà a tots millor. Au cacau .
AMUNT POLSEGUERA.
fotos de Reyes i altres de l'arribada que he trobat per internet.
dissabte, 17 de juliol del 2010
El dia 24 de juliol, dia del menjar oficial del club hi ha preparada una eixida a Quesa.
L'ha preparat el polseguer Jose Sala, no massa de fiar, però per una vegada anem a donar-li un vot de confiança.
L'eixida consta de 12 Km correguent per una ruta de fonts al terme municipal de Quesa, l'altra alternativa és, els mateixos 12Km caminant o podem retallar els Km segons la condició física dels participants. Des d'ací anime a tots els senderistes que fa algun temps que els veig molt tranquilets, massa tranquils o és que esteu cagats.
Eixirem a les 7 hores 30 minuts, des del lloc habitual 'ca Pepe'. Agafeu aigua, gorra, etc..
dilluns, 12 de juliol del 2010
El dissabte 10 vam tindre carrera de 8 Km del circuit de la costera en Lloc nou del fenollet . La nostra participació no va ser tan abundant com estem acostumats però no per això va ser roïna. M'han dit que la calor era molt forta, d'una altra part em pareix normal que al juliol faça calor .
Vam estar representats per 6 polseguers que tinga jo notícies. Jose grau va encapçalar el nostre grup amb una mitja de 4´07'" per Km, seguit per Pepe Ferri amb una mitja de 4´38" per Km,
Vicent Mompo i Kike Solves pel que veig en les fotos de meta van entrar junts supose que realitzarien la prova igualment junts amb una mitja de 4´41' per Km.
Agusti Femenia crec que és ell no falla mai, va tindre una mitja de 4´55' per Km i per ultim en la foto d'arribada també he vist Carlos Casanova amb una mitja de 5´25' un temps molt millor que els últims realitzats, anim Carlos que estes agafant el ritme.
divendres, 2 de juliol del 2010
Quan tinga fotos vos faré crònica de la cursa, de moment us anticipe que a la fi Pepe va donar la talla i Teresa debuta, ja era hora una polseguer, per fi.
fotos de Adela:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search