dijous, 30 de setembre del 2010
Una de les probes més nombroses que es realitzen en la Ribera és la volta a peu de Carlet i com sempre la Polseguera tenia una nombrosa participació.
Tere, Jesús, Raimon, Vicent, Jose Grau, Carlos, Agustí, Rafa i Jo. La veritat és que no és una carrera per a fer bona marca degut al nombre de participants i al fet que el carrer d'eixida siga molt estret, però t'ho passes bé amb tant ambient.
Vaig aplegar molt tard a la carrera i només vaig poder veure a Vicent, encara que al final ens vam veure tots i intercanviarem impressions.
Teresa esta feta una Polseguera de cap a peus, va córrer els 10 quilòmetres sobre una mitjana de 6´30", molt bé Teresa este cap de setmana t'has guanyat el reconeiximent de tots els Polseguers, amés de ser l'única representant femenina de la Polseguera el teu esforç és digne d'una campiona ENHORABONA SEGUIX AIXÍ.
Tots vam fer el de sempre : córrer un poc i divertir-mos. També vull mencionar esta setmana el dòl de cunyats, VA HAVER DOLC,SI SENYOR!. Agustí i Rafa van córrer junts de la mà com dos enamorats fins que faltava poc més d'un quilòmetre quan Agustí va llançar un atac que Rafa Bolt no va poder respondre, veient molt al seu pesar, que un súper Agustí passava pel damunt d´ell com un huracà. Rafa, crec que cada dia açò va a posar-se més agre, Agustí entrena molt i hauràs de posar-te al seu nivell en els entrenes.
Vicent molt bé, dins del seu temps habitual. A Raimon i José Grau els vaig veure un moment als primers quilòmetres portavenun bon ritme, els dos tots els caps de setmana corren alguna carrera. A Carlos l' he vist entrar en les fotos un poc més fluix que les últimes carreres.
En general una altra vegada una bona representació de la Polseguera, crec que en estes carreres hauríem de quedar tots i fer alguna junts a nivell entrenament quants més millor, buscarem la més adequada per a açò.
AMUNT POLSEGUERA .
Este cap de setmana, els que estem entrenant per a la marató del pic Espadà, hem elegit una mitja marató com a entrenament.
La mitja marató dels Alcalans és una bonica i al mateix temps dura carrera que recorre els termes de Montroi, Real de Montroi i Monserrat. Cada any es dona l´eixida desde un dels tres pobles, este any desde Monserrat.
Des d´un principi ens haviem proposat realitzar un temps de 1 hora 40 minuts, pèro la cosa se va posar malament en els primers kilómetres, a Pepe Alarcón li va donar un xicotet tall de digestió per ser un tio fartera i menjar-se una paella ell sol.
Amadeo, Jose Sala i Pepe Ferri van seguir amb alló que s´habia acordat i van finalitzar la prova al voltant de 1 hora 38 minuts. Amadeo ens va donar una grata sorpresa arribant molt fort als últims quilòmetres.
I que dir del "trio calavera" d'arrere, Pepe Alarcón va donar un recital de sacrifici, constància i NO ens va defraudar en cap moment a Julio ni a mi, ho va donar tot fins que va arribar a meta en males condicions, jo no se si haguera arribat.
Per a mi els grans triomfadors de la jornada Pepe Alarcón i Amadeo, per diferents motius. També he de dir que els altres també vam estar bé i va haver-hi molt bon rotllo com sempre dins de la Polseguera.
dimecres, 22 de setembre del 2010
El dissabte 18 es va celebrar el campionat d´Espanya de mitja marató a Port de Sagunt i vam tindre un representant de la Polseguera, Agustí Femenia.
Agustí se´n va anar sol amb companyia de la familia. La seua meta era veurer si habia progressat desde la seua primera mitja marató a Canals, efectivament com tots els de la Polseguera va notar el seu bon treball reflexat al crono, va baixar 6 minuts el temps de Canals.
Es va propossar fer la mitja a ritme de 5´el Km i per el que m´ha contat i a la vista del crono, desde un inici va saber mantindrer el ritme i no deixar-se portar per l´ euforia dels primers kilómetres que son els perillosos. Total de la correguda: Agustí més content que Carl Lewis en una final de 100 mts. Enhorabona de part de tots els Polseguers i ara a per un altre repte.
També hi havia carrera en la Granja de la Costera i si ningú em rectifica, vam tindre un representant que va ser l'incombustible Vicent Mompo que va estar el dissabte en la Granja fent la seua carrereta a ritme de 4´20' i el diumenge estaba amb Pepe Ferri, Julio i Jo a Sumacarcer donant una volteta per les seues sendes, 2 hores 48 minuts per a fer 22 Km i no "remulgà quasi na diu el diari".
Vicent está a totes.
dilluns, 20 de setembre del 2010
Polseguers pel mon. Tornem a la conquesta de Regne Unit esta vegada desde Dublín els Polseguers Amadeo i Majo ens envien tres fotos.
La primera foto com no podia ser d'una altra forma, demostra que igual que correguem bevem, amb dos bons "cacharros" que segur que sels va beurer els dos Amadeo, els nostres Polseguers saluden des del mirador del magatzen de cervesa Guinnes de Dublín.
Perquè abaixe la cervesa, amb bon criteri, van realitzar una marxa de 6 KM per una senda desde Bray a Greyston, bonics paisatges.
Per a finalitzar una xicoteta festa en l'alberg de Dublín amb amics d'Alemanya, Austràlia, etc. Demostrant que La Polseguera és gent oberta i de món.
dissabte, 18 de setembre del 2010
L'altre dia vos vaig comentar que Jose Grau havia estat corrent en Canals, pero no, algú va córrer amb el seu dorsal.
Jose Grau va estar en Canals però estava relaxat veient la carrera esmorzant, que també és esport. Jose m'ha informat que va estar en la famosa carrera del barri de Sant Marcelí de València, és una carrera molt ràpida 5900 mts. amb prop de 4000 corredors, on deixà constància d'una bona marca 23´30', la foto que ens envia dóna fe que entrà fort, molt bona planta si senyor, enhorabona i gràcies per la informació.
En el blog no puc fer la foto més gran.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!
dijous, 16 de setembre del 2010
Fa un parell de setmanes van arribar a les meues mans unes fotos de 2 Polseguers a la conquesta de Tarragona. Per problemes tècnics no havia pogut publicar-les però aci les teniu.
Cansats dels seus nombrosos èxits pels pobles veïns i com ja es coneixem a totes les xiques, Javi i Jose Basallote s'han aventurat a realitzar una carrera organitzada per runnersworld a Tarragona.
No cal que vos diga que esportivament van quedar regular bé, i tampoc fa falta que vos diga que els van trencar els cors a totes les atletes de Tarragona. Recollons no canviàreu mai. Gràcies per les fotos que no s'acabe " Polseguers pel món".
dimecres, 15 de setembre del 2010
Encara que no tinc fotos sempre hi ha algun Polseguer corrent per pobles de l'al voltant. M'he assabentat de casualitat que en Canals van estar esta setmana Agustí Femenia que continua destrossant els seus registres, va córrer a una mitjana de 4 minuts 25 segons el quilometre i Jose Grau que totes les setmanes fa alguna volteta popular.
A Tous van estar el dissabte Vicent Mompo i Carlos. Vicent és rar que no faça totes les setmanes 2 i inclús 3 voltes populars, el només té més camisetes que el Corte Ingles del carrer còlon. Carlos també és dels habituals en les voltes estiuenques. Continueu disfrutant de l'esport i portant el nom de la Polseguera pels pobles veins.
Teresa l'única Polseguer que tenim en actiu m'ha dit que va fer la seua carrereta a Albalat dels Sorelles, no dispose de cap foto, però segur que ho va fer súper bé, anim que ja sabem que estas entrenant bé.
AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dilluns, 6 de setembre del 2010
El dijous passat es va realitzar la Volta a peu de Càrcer i com sempre vam tindre una nombrosa representació.
Alguns dels nostres s´ho van prendre seriosament, perquè disputaven la carrera del seu poble.
La majoria de la Polseguera van anar a rodar-la per fer costat als 2 màxims organitzadors que van ser Moisés Perucho i Jose Grau, que en una setmana de temps es van fer càrrec d´organitzar tots els preparatius i que sens dubte a l'any que ve es pendran més temps per a poder millorar les xicotetes errates que sempre es produixen.
Els que se la van agafar amb més ganes van ser els locals: Raimon Solves, Kike Solves, Carlos Casanova, Jose Grau i Moises Perucho.
Raimon deixà clar que és el més fort del grup i va a ser un rival molt dur per a tota la Polseguera, està realitzant molt bones marques, va plantegar bé la carrera de menys a més passant als seus rivals locals en els últims quilòmetres, va ser el primer classificat local i primer Polseguer. Enhorabona i molt bon treball.
El segon Polseguer i tercer clasificat local va ser Jose Grau, desprès del pet que va pegar en Alcàntera va saber regular i arrivar a lìnea de meta molt fort, també li va influenciar en el seu rendiment el treball d'organització que no es veu però és molt estressant. Segur que pot donar més de si. Enhorabona per tot.
El tercer Polseguer i quart local va ser Moisés que va correr quasi tota la carrera amb Pepe Alarcón i Amadeo, entrant junts els tres, va tindre que realitzar uns 500 metres molt forts per a poder-los agafar però va ser bonica l´entrada dels tres junts com s´aprecia en la foto. Enhorabona per tot.
Vicent va entrar com ens té acostumats a pocs metres de Pepe, pero no vol patir més del que és necessari. Vicent pots estar ahí davant.
Darrere d'ells van entrar Kike Solves i Agustí, esta vegada Agustí no tènia la pressió de Rafa el cunyat i va poder fer una carrera més relaxada, Kike va fer la seua carrera entrant en meta agafat de la mà del seu fill.
Ricardo també es va relaxar esta vegada més que de costum i inclús eixint ràpid no va eixir com un bòlido.
Jesús es va portar com un lleó i va entrar en meta molt satisfet de la marca que havia realitzat. Dóna gust veure cares alegres com la que mostra Jesús.
En està carrera l'objectiu de Rafa no era la d'intentar guanyar al cunyat, sinó provar-se en els últims 3 km i així ho va fer, segons em compta està molt satisfet de la seua prova.
Carlos va fer molt bona carrera i crec que està ja per davall dels 5 minuts. Et queda res per a agafar el ritme que tènies.
Fotos oficials de l´organització:
dijous, 2 de setembre del 2010
El polseguer més internacional, dona senyals de vida, esta vegada desde New York.
Paco Fogues ens envia aquestes fotos on el nom de la Polseguera arriva gracies a ell a New York.
Ya sabeu els que no ho sabieu, perque el nostre amic Paco no va poder correr al seu poble Alcàntera, estava molt llunt encara que jo se que s´enrecordaria de la nostra volta i de segur li havera agradat estar aci vestit de blau.
Moltes gracies Paco per tindre el nostre club sempre present i plantar la nostra samarreta alli on tú estigues.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search