divendres, 31 de desembre del 2010

NOCHEVIEJA 2010¡Hoy tenemos fiesta en Alcàntera! Han aparecido carteles invitando a los vecinos de cualquier edad a participar disfrazados en la I Volta a Peu de San Silvestre. El jolgorio y animación esta asegurado por las calles del pueblo. Al final del circuito habrá golosinas para los críos y cava para los mayores.

La Polseguera es el motor de esta iniciativa. Todos sus miembros realizan un deporte muy serio esforzándose en competir con sus propios cuerpos a lo largo del año y a lo ancho de cualquier lugar del mundo.

Hoy los corredores, sin embargo, solo piensan en los demás, en ofrecer al personal la posibilidad de divertirse, de saborear la armonía del grupo, de integrarlos lúdicamente en esta actividad que a ellos mismos les tiene enganchados habiendo cambiado sus vidas y las de sus familias.

Hoy quieren que los protagonistas sean los demás: Sus hijos que tanta experiencia han adquirido en nuestra jerga a fuerza de escucharles hablar cada día de entrenamientos, de tirones musculares, de marcas, de tiempos en miles, en kilómetros, en senderos, en carreras.

Sus parejas que se sacrifican mucho porque comparten su tiempo libre con su deporte y con La Polseguera, dispuestas siempre a facilitar un viaje o excursión para acudir a las competiciones, pasando frío o calor, esperando a los sufridores en cualquier curva, animándoles, llevándoles agua, bien visibles finalmente en primera línea de meta para motivarles en la recta final, gritarles, sacarles una instantánea inédita, sufriendo si no llegan en el tiempo previsto, con la alegría, el orgullo y la emoción del triunfo.

Los padres, familias, amigos y vecinos de cada día mayor número de pueblos de alrededor que no aquilatan las marcas y tiempos por no haber practicado nunca el atletismo pero que incondicionalmente hacen piña en torno a ellos enorgulleciéndose de los trofeos y puestos obtenidos.

Hoy es día de celebrar familiarmente la fiesta del deporte, de que todos a través de bromas, risas, confetis y originalidad despidamos el año con una simpatía especial porque todos deseamos que deportivamente el que va a comenzar sea tan pródigo en objetivos cumplidos como el 2010 que despedimos, porque hoy nace, para gloria y orgullo de La Polseguera, la I San Silvestre de Alcàntera de Xúquer, porque hoy el pueblo entero es el protagonista y porque ¿Quién sabe si algunos niños y jóvenes, jugando, jugando, de la mano de Pepes, Julio, Juanito… descubrirán el enigma de la felicidad que el deporte nos regala?

Hoy, en el haber del primer año de andadura de La Polseguera, destacan dos importantes actividades:

Por primera vez participaron en la maratón de Valencia estrenando los nuevos equipajes que nos identifican como Club.

Así mismo realizaron la primera maratón de montaña en Segorbe que tantos sufrimientos, satisfacciones y experiencias desconocidas en senderos salvajes y empinadas cuestas aportaron a este entusiasta grupo de duros atletas que con su ejemplo honran a Alcàntera.

Hoy es día de brindar por La Polseguera, por sus miembros y triunfos; por los futuros atletas que deseamos vayan llegando; por la I San Silvestre de Alcàntera y por la acogida cariñosa, entusiasta e ingeniosa de todos los participantes.

Blanca Rodríguez Miravet

Socia nº 7

dijous, 23 de desembre del 2010
Mentres tots ens recuperavem de la GAXUPANDA del dia anterior teníem un valent de la polseguera que estava corrent en les muntanyes de Calp, cal dir que va córrer per que va tindre la maduresa suficient per a retirar-se a temps de la gaxupanda, sinó t'assegure que els genolls se t'hagueren doblegat en la primera pujada.
Pepe Ferri ens narra la seua experiència, i ens convida a acompanyar-lo l'any que ve.
Pepe ens comenta: - "Arribarem i estaba ploguent, no deixà de ploure en tota la nit, plovía de matí i no deixà de ploure fins 20 minuts després de donar l’eixida. El terreny estava complicat, molt de fang i esvarós, sobretot en les zones rocoses i quan hi havia gran desnivell. Cap amunt a 4 pates i cap avall com si fos una pista de gel. A mes a mes la boira limitaba la visibilitat de vegades fins a 20 metres. Els corredors anaven amb molta atenció, alguns ni s’atreviren a correr i se´n tornaren a casa. Continuament senties als corredors queixarse de lo perillós que era córrer i mentres tant, jo disfrutant com un porquet en una porquera. De fang hasta les orelles, esvarant-me per tot arreu i amb el cul per terra en més d’una ocasiò. Vaig disfrutar moltíssim i només vaig tardar 5 minuts més que l’any anterior, amb el terreny sec. 2011 repetiré, sens dubte. Xau!!! ".
Sens dubte Pepe ha segut el més polifacetit de tota la polseguera, present a la gaxupanda i l´endemà matinet a córrer per la serra com una cabra montesa.
Enhorabona Pepe estàs igual de fort que la corda d´una guitarra ET FELICITE PER LA FORMA QUE HAS TINGUT DE DESPEDIR L´ANY.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
diumenge, 19 de desembre del 2010
El dissabte com tots ja sabíeu teníem un dinar per a tancar l'any. La cosa va eixir molt bé. Des d´abans de les dotze del matí que començarem els preparatius fins a les 20 hores que els últims ens anarem a casa, vam tindre temps per a parlar de tot i de res. Més be ens vam ficar uns amb altres, (de bon rotllo com sempre), i d'allí van eixir apostes esportives MOLT, PERÒ QUE MOLT INTERESSANTS.
Començant per Angel que va dir que en Xàtiva abaixaria la mitja marató d'1 hora 40 minuts i si Agustí no anava amb ell el veuria entrar des d'arrere.
Pepe Alarcon va dir que en la mitja marató de Xàtiva li anava a guanyar a Amadeo i tenen jugada una caixa d´ampolles de vi.
I la bomba va ser Amadeo i Julio tenen jugada una GAXUPANDA per a tots els que estavem allí. Jo vaig entendre que Julio ha d'avantatjar a Amadeo en 15 minuts en la marató de muntanya de València, si ho aconseguix Amadeo pagarà UNA GAXUPANDA PER A TOTS.
La cosa no va arribar a més per que la gent es va retirar a les seues cases, després d'un intens dia ESPORTIU.....
Va haver diverses propostes per a començar l´any esportivament: la primera opció és un fons que es corre a Xeraco el dia 6 de gener, és una carrera plana amb molta gent. Cal inscriure's http://www.clubcorrerxeraco.es/?page_id=12.
La segona opció és el Quilometre Vertical de Gandia, no és plana al contrari.... informació en http://www.clubalpigandia.com/kmvertical2011/
També va sorgir la proposta de fer una Sant Silvestre el dia 31 de desembre sobre les 18 hores, vos tindré informats si es fa, segurament SI, però depén prou de l'Ajuntament, encara que la nostra alcaldessa sempre està disposades a col·laborar amb l'esport. Vos anime a tots que isqueu a córrer o passejar eixe dia pels carrers del poble, haurem d'anar DISFRESSATS, per a despedir l'any amb un somriure. Poden participar persones de totes les edats i sexes, no requerirà cap esforç que no podeu fer tots. NO ÉS UNA CARRERA, ÉS UNA FESTA POPULAR, NO TÉ PER QUE SER UN PATIMENT.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dijous, 9 de desembre del 2010
En la mitja marató d'Alzira llançarem un repte a Agustí, Pepe Alarcón i també va agafar el guant Martí. Es tractava de que Julio i jo anàvem a marcar uns temps que ells havien d'aguantar. Per a Agustí era batre el seu rècord que era 1 hora 44 minuts 30 segons, jo li faria de guia pràctic per a aconseguir-ho. Per a Pepe Alarcón i Martí era també marca personal apropar-se tot el possible a 1 hora 29 o 30 minuts, Julio faria de guia pràctic. "Les espases estaven en tot l'alt"
Ens desplacem a Algemesí tots junts amb l'esperança d'aconseguir-ho. El dia ens va eixir més bè fresquet, amb un pèl de vent i 4 gotes per a refrescar l'ànim.
En l'eixida coincidirem amb els nostres amics de senderisme Càrcer, Fernando i Juan, que últimament eixim a entrenar junts almenys un dia a la setmana, Juan també tenia el repte de baixar d'1 hora 57 minuts que va aconseguir sobrat, 1hora 53 minuts, Enhorabona en esta vida totes les coses que un es proposa es poden aconseguir.
Pel que fa als nostres van eixir molt bé Pepe, Martí i Julio que van passar el km 10 en 42 minuts 44 segons amb una mitja de 4´16' el Km. Agusí i jo passarem en 48 minuts 44 segons amb una mitja de 4´52' el Km.
En els dos grups tot anava segons allò que s'havia previst, però tots sabíem que s'anava a patir i així va ser. Pel quilometre 18 Pepe pareixia que s'anava a afonar, segons compten les males llengües bufava com un búfal moribund, però ahí estava Julio per a alçar-li l'ànim i intentar que els últims bufits els donara en línia de meta. Martí es trobava fort i seguint els consells de Julio se'n va anar del grup, Martí és un diamant sense polir, se'n va anar amb tant ímpetu que quan faltava 1 quilometre no podia més, va realitzar una marca estraordinaria tenint en compte que és la seua segona mitja marató i donarà molt més de si, 1 hora 29 minuts 49 segons temps real.
Pepe va traurer el que algunes vegades li falta, la seua capacitat de patiment, i arrossegat pels ànims constants de Julio i per que sabia que tenia una bona oportunitat, tirant-li el que es tenia que tirar, va aconseguir una marca personal de 1 hora 30 minuts 9 segons.
En l'altre grup des d'un principi Agustí i jo agafarem de referències un poc més que dos bones cames..... vaig haver de frenar a Agustí en més d'una ocasió que volia abandonar el grup. Desprès d'una setmana amb grip Agustí no afrontava el repte amb massa ànims, però durant la carrera es va trobar be.... però també sabíem que s'anava a patir. A Agustí li va vindre l´abaixó sobre el quilómetre 16-17, però no s'anava a parar encara que el tinguera d'haver d'espentar jo. Com va fer ja la primera mitja marató de Canals, va apretar les dents, va tancar els ulls i patint com un atleta, que és, va acabar en 1 hora 43 minuts 22 segons marca personal.
Com a últim he de ressaltar que tots coincidim que la carrera té uns 200 mts de més.
Espere que Julio i jo hàgem servit d'ajuda per als vostres objectius i sabeu que mentres podem amb la marca, ens oferim a ajudar-vos a baixar les vostres marques, encara que tot depén de vosaltres que sou els que verdaderament ho doneu tot. MARTI, PEPE I AGUSTÍ PROVA ACONSEGUIDA, SUPER CRAKS.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search