dissabte, 26 de febrer del 2011
Crec que era el que ens faltava per a realitzar-nos com un gran club que som. A diferència d'altres esports col·lectius, l'atletisme, carrera muntanya o qualsevol esport individual està poc promocionat i divulgat en la nostra comarca.
Nosaltres entenem d'una altra forma l'esport, volem que els xavals disfruten de l'esport sense més. Sabem el sacrifici que és realitzar esport sense ser Messi, Villa o un figurí, que és el que els nostres xiquets veuen en la televisió.
Començarem l'escola com som nosaltres d'una forma humil i altruista. Es van a repartir uns butlletins en l'Escola Cervantes d´Alcàntera de Xúquer que els pares hauran d'omplir i signar. En un principi hem decidit en començar per dos nivells, que comprenguen les edats des de 4 a 8 anys i de 9 a 12 anys, possiblement si veiem que hi ha interés i aconseguim algun col·laborador que subencione el projecte augmentarem fins a 16 anys. Tot açò podrà ser possible gràcies a Laura Gonzalez, que s'ha oferit a compartir la seua experiència en atletisme i amb xiquets amb tots nosaltres, és molt d'agrair per la seua banda.
Pareix un poc precipitat, però no ho és, està tot bâsicamente tancat. El dimecres dia 2 començarà Laura al camp de futbet d'Alcàntera amb els seus nous alumnes els més menuts de 4 a 8 anys el seu horari serà de 15´15 a 16´15, de 9 a 12 el seu horari serà de 16´15 a 17´15.
Estic convençut que el futur de La Polseguera està assegurat. Done la benvinguda als nous Polseguers.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dijous, 24 de febrer del 2011
Com ja sabeu tots, 6 Polseguers estem disputant la LLiga Federació de Muntanya de la Comunitat València. Este diumenge teníem la segona carrera que es disputava al poble Castellonenc de La Vall d´Uixó. Hi ha falta de Pepe Ferri que tènia altres esdeveniments que cobrir en la seua agenda social, els altres no faltarem a l'event.
En companyia de la nostra afició més incondicional (la nostra família i el nostre amics Josep i Araceli), decidirem passar la nit del dissabte en un "hotelito" a Chilches (excel·lent elecció) "Ca Paco", així vam poder concentrar-nos tots junts la nit del dissabte amb bona companyia, excel·lent cervesa i bons rebentats "carajillo en valencià".
El diumenge ens esperàvem molt de fret i vent, res de res, un dia magnifiquíssim amb sol, més be de primavera. La carrereta s'esperava dura, dureta, però tots coincidim que el terreny amb poques pujades però dures,ens beneficien als de La Polseguera, per la nostra procedència de l'asfalt.
El Kilian Jornet de La Polseguera, Jose Sala, no va fallar i va tornar a demostrar la seua gran superioritat sobre la resta dels Polseguers. Kilian Sala des d'un principi va posar el seu ritme i no va mirar mai enrere, sempre avant. Sens dubte és el gran representant de La Polseguera en les proves de muntanya. Per a cobrir la dura distància dels 21 quilòmetres realitzà un temps de 2 hores 23 minuts 31 segon ocupant la posició 17 en la categoria de veterans, en la puntuació de les 2 carreres ocupa la posició 17 de la general veterà masculí, un gran èxit i inclús falta una tercera carrera que pot avançar alguna posició. MONSTRUOS.
Esta vegada en segona posició dels Polseguers va ser ocupada pel Crisly Adams de la Polseguera, Amadeo, pel que s'ha vist no li va agradar entrar en Torrent amb un invàlit i el diumenge va dir fins a ací hem arribat, eixint d'arrere ràpidament ell i Martí van agafar a Julio. En un moment de tall es va veure sòl, es va llançar a l'aventur. Durant tota la carrera es va trobar molt còmode i va anar avançant posicions i disfrutant de la carrera que és al que anem. Crisly Amadeo va realitzar un temps de 2 hores 36 minuts 9 segons ocupant en categoria absoluta de les dos carreres la 77 posició. CARRERÓN DE CRACK.
El tercer en arrivar a meta per part de La Polseguera va ser Julio, el gran veterà amb molt de punt d´honor i algun que altre repeló als genolls, (vos tinc que dir que no sé si és que li tremolen les cames de vellea o que és un xiquet per que porta més repelons que el seu fill Joan). A julio se li van atragantar un poc les baixades, ens falta entrenar un poc més en serra, a la propera carrera s´ens anirà l´agarrotament de les baixades. Julio va realitzar un temps de 2 hores 40 minuts 56 segons ocupant en la general de categoria veterà de les dos carreres la posició 36. ENHORABONA.
Martí la carrera anterior en Torrent no va poder finalitzar-la per una xicoteta lessió al turnell, esta vegada va eixir en ganes però el cap el tenia a Barcelona, no es pot permetre el luxe de lessionarse a estes altures. Lessionar-se no...... però patir............ uffffff, si va patir...... ara ja hem vist patir a Martí, poc a poc tindrà el que tenim el maratonians "capacitat de sofriment". No et preocupes a Barcelona estaràs a tope. Martí va realitzar un temps de 2 hores 44 minuts 24 segons ocupant en la general de categoria absoluta la posició 148. ENHORABONA.
Jo vaig entrar en companyia de Martí, divertir-me un montó sobretot en les baixades, hi havia dos molt técniques, sobre tot l'última; la vaig baixar molt fort fins que vaig agafar a Martí. De la carrera diria que era bastant técnica amb dos o tres pujades molt fortes, al contrari que la de Torrent no era un trencacames, per a mi molt bonica. Vaig realitzar un temps de 2 hores 44 minuts 20 segons ocupant en la general categoria veterà de les dos carreres la posició 39.
Pepe Alarcón va tancar el grup de Polseguers, amb bona opinió no va voler arriscar, és un altre dels valents que va a Barcelona. Tots sabem que a Pepe li agrada un montó la muntanya (en pasqua amb la mona i una bona cerveza a la ma), té un parell d'ous per que savent que va a patir ell va per solidaritat amb la polseguera, és un exemple a seguir. Pepe, com ens té acosdtumats ens deleità amb el seu salt particular en la línia de meta. Realitzà un temps de 2 hores 48 minuts 16 segons ocupant en la categoria general veterà de les dos carreres la posició 79.
Gràcies a la afició incondicional, son els únics aficcionats de tota la carrera que animen tots a un crit: ALE POLSEGUERA !!!!!!!!!! Fotos. Majo
Fotos org. https://picasaweb.google.com/lapolseguera/LaVallDUixoOrg?authkey=Gv1sRgCM3QnInn2NPzZg&feat=directlink AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dilluns, 21 de febrer del 2011
No eren molts, però vam tindre representació en la Mitja Marató de Benifaió "ROQUETTE".
Els nostres representants en este cas van ser Pepe Ferri que ultimament està prou fi i va realitzar la seua última prova abans de la Mitja Marató de Xàtiva. Durant la carrera va tindre molt bones sensacions, en tot moment es va trobar molt còmode i va tindre que anar frenant-se per no forçar la màquina, total era un entrenament més abans de Xàtiva. Pepe acabà la prova en 1 hora 35 minuts 20 segons a un ritme mitjà de 4 minuts 31 segons el quilometre. Bon ritme per a ser una preparació esperem que t'isca bé en Xàtiva, ànim Pepe que tu pots baixar el teu registre personal.
El segon representant de la polseguera en este cas va ser Javi Bausà, em va dir que va entrar fundit.... aaaaaaaahhh! company que he vist les fotos i feies cara de no haver corregut, estic segur que t'esforces més entrenant que competint. NO SERÀ QUE VAS TROBAR BONES REFERÈNCIES A 5´24 '?. Este Javi crec que ens està enganyant a tots. "En Xàtiva s'haurà d'esforçar molt més o s'haurà d'engolir alguna cosa de les què ha dit ultimament. 'Que la llengua no té òs'. Javi, mira que tens el millor entrenador del món, tu fes-li cas i voràs com acabes. Al final 1 hora 53 minuts 46 segons a un ritme mitjà de 5 minuts 24 segons el quilometre.
En Xàtiva ens veiem.
mes fotos:
També vull demanar-vos disculpes que ultimament tinc un poc abandonat el blog, però estem ficats en dos projectes prou importans com són el CIRCUIT DE LA RIBERA DE XÜQUER I L'ESCOLA D'ATLETISME I ESPORT BASE DE LA POLSEGUERA. VOS TINDRÉ INFORMATS.
dimecres, 2 de febrer del 2011
Com ja sabeu 7 polseguers ens hem ficat en un bon cacau, esta vegada ens hem embolicat en el Campionat de lliga de carreres de muntanya de la Comunitat Valenciana. És el primer any que competim en muntanya i crec que ens esta agradant a quasi tots. Canvies de terreny és molt més entretingut, divertit i avegades exesivament pesat .
La lliga consta de 3 carreres la primera ha sigut la d'esta setmana 22 Km, hem corregut a Torrent en un paratge que per a nosaltres era desconegut. En tots els fòrums deien que en la Perenxisa no hi havia terreny per a fer una carrera de muntanya, però sóc de l'opinió que la muntanya no són només pins.
La carrera va eixir molt ràpida, pareixia que s'havia escapat un bou brau i com a tenia que ser nosaltres eixim igual de ràpids que la resta. Amb la carrera ja llançada es van posar al capdavant Jose Sala i Martí que seguint els nostres consells anava per primera vegada a arriscar en muntanya.
Desgraciadament Martí s´ esvarà en una senda doblegant-se el turmell i es va tindre que retirar, té pensat fer la Marató de Barcelona i no pot arriscar a una lesió major.Afortunadament no té més que un torcement i segurament podrà entrenar amb normalitat.
El que no deixa passar cap ocasió per a maxacar-nos és Jose Sala que ens va donar una pallissa a tots. Ja ens estem acostumant que ens traga alguns minuts, esta vegada van ser 14 minuts al segon classificat de la Polseguera que va ser Julio.
Jose com he dit diverses vegades és el Polseguer a batre, tots tenim una bona referència de carrera amb ell, indiscutiblement és el més fort en muntanya i el que vullga agafar-ho haurà d'esmolar molt les espases, una altra setmana de muntanya i una altra vegada CRACK DE LA POLSEGUERA JOSE SALA.
2 hores 16 minuts 54 segons
Julio està intentant eixir d'una lesió, té una puvalgia que a poc a poc li esta desapareixent. Amb puvalgia o sense ella ell sempre ho dóna tot, és el que tenim els vells rokers. Estic segur que serà un dels què està esmolant les espases per a poder estar al nivell de Jose Sala. 2 hores 30 minuts 10 segons
Pepe Ferri està demostrant que la muntanya a més d'agradar-li la corre bé. Va realitzar una carrera molt seriosa de menys a més deixant-ho tot fins a l'ultime metre, des d'ací no em queda més que felicitar-lo, crec que estarà súper content de la carrera realitzada, personalment crec que esta setmana a demostrat ser un CRACK. ENHORABONA PEPE. 2 hores 30 minuts 31 segons
Amadeo des d'un principi es trobava pesat de cames, tots coincidim que és a causa del fort entrenament que estan realitzant per a la Marató de Barcelona, de totes maneres va fer un carrera a un bon nivell, la prova d'això és que si llevem al maquina de la muntanya els altres entrem amb una diferència de 2 minuts desde Julio a mi. Amadeo no et preocupes que les cames se te van a soltar en la Marató de Barcelona. Jo vaig entrar al mateix temps que Amadeo, però un poc més cremat que ell.
2 hores 32 minuts 16 segons.
He de dir que la carrera d'esta setmana a sigut la carrera dels Pepes:
Pepe Sala, Pepe Julia i Pepe Ferri.
Provisionalment estem classificats els components de la polseguera en categotia senior masculí no dóna classificació.
En veterans masculí:
JOSE SALA CLASSIFICAT Nº25
JULIO PASCUAL CLASSIFICAT Nº 46
MIQUEL SALA CLASSIFICAT Nº 48
A LA VALL D´UIXO VEUREM COM ESTAN LES ESPASES D'ESMOLADES AU CACAU
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search