dimarts, 4 de setembre del 2012

La polseguera com a club ens havíem agafat un altre repte i cada dia una cosa nova i més interessant. Xe tu perquè no fem un triangular dels clubs esportius del poble que tinguen moviment?. Dit i fet….

 Tenim molta sort de tindre unes associacions tan participatives al poble. Tres reunions entre frontenis, raspall i polseguera i…… tot avant es farà el triangular. Faltava organitzar les proves i puntuació una reunió i tot arreglat… que bonic es treballar en gent que tinga ganes i experiència montant esdeveniments.

 De la nostra part i mirant-ho des de l'organització un 10 per a frontenis i raspall, que fàcil es treballar amb ells.

 Dia 28 es fa el esdeveniment!. Acollonant un muntó de participació. Algún músic, com sempre que s´hen demanat, també van col.laborar posant el seu granet artístic i deleitan-nos amb un pasacarrer per obrir la festa.
 Carreres primer, un èxit i una gran participació i qualitat, sobre tot van destacar el club del raspall que va sorprendre a tot el mon guanyant-nos i traguent la màxima puntuació. A les carreres dels xiquets molt de colorit i recompensa dolceta per a tots ells, desde els més menuts fins els més fadrinets van tindre un sonriurer en tot moment.



Al finalitzar, al carrer Sant Vicent a jugar al raspall, molt molt divertit veure als més menuts en unes partides que feien por per el seu entusiasme. I les nostres xiques  comandades per Reyes que li posava un entusiasme que contagiava a tot el públic, estava acompanyada per Paula la seua filla i Laura sempre apunt.Cal dir que per part del raspall va haber molt de nivell i dir que les filles del "moro" Núria i Nerea van ser unes duríssimes rivals en totes les disciplines.  El frontenis va pegar la campanada guanyant-li al  club de raspall  la partida dels cadets, molta emoció. 
 I si parlem de emoció la que va tindre la partida Polseguera-frontenis ens jugàvem el 2 lloc en la modalitat raspall i el nostre equip format per Amadeo (Greisly Adams), Manel (barrufet) I un gran Julio (el Ninja) van remuntar una partida que desprès d'un empat 5 per 5 es va jugar un desempat que amb tres pilotes de partida per part del frontenis que els representaven Pepe Marti "el xiquet de Cotes", Edu "el lleó d' Alberic" i desde Valencia "el zurdo del Pelayo", res van poder fer contra  els nostres que van trauer la sang de polseguer i remuntaren la partida guanyant-la i proclamant-nos segons en la modalitat de raspall.




 La reposa de forces va ser de lo més bona, dinar d'entrepà, cerveseta i després els que van voler un escabusó i altres una becadeta fins les 17:30 hores que començava el definitiu i emocionant desenllaç.




 Vam començar els més menuts, que xulo, s'ho vam passar de lo més bé; van jugar totes les categories fent-se evident una gran superioritat per part del club frontenis. Encara que... va votar la sorpresa en categoria infantil guanya-li el raspall al club frontenis. 
 Les xiques molt bé tornant a demostrar Reyes que està en un gran estat de forma, Reyes i Teresa van ficar en apurs a les seues rival fent una gran partida. DESPRÈS PARTIDA ESTELAR PARES POLSEGUERS-FILLS FRONTENISTES, ahí estava jo clavat en el bullit i pallisa que en van arrear  Joan fill de Julio, i Alba la meua filla, i que voleu que fem si estem algo vells.

 I arribà  l'hora de la veritat, ens jugàvem el 2n lloc de la general si aconseguíem derrotar jugant al frontó, al club de Raspall, que  una vegada més tenia una parella contractada  per aconseguir la victòria….. victòria, ja ja ja…. Nosaltres si teníem un crack en les nostres files.

 Desprès d'una mala vesprada per les baixes d'última hora,vam tenir una parella sorpresa com a representació de la polseguera, si sorpresa per que jo no haguera pensat en la vida que anava a jugar al frontó, (i mes desprès de rebre una derrota per part de la meua filla), jo fronteniste, ja ja ja… però qui era el altre desprès de la renuncia per lesió de Kike Solves, i de Pepe Alarcón? no em va quedar més ous que jugar jo i un autèntic monstre al meu costat PACO FOGUES, que gust veure-lo jugar les tornava totes, a mi en va contagiar la seua seguritat i no vaig voler deixar-lo en mal joc i en vaig deixar la pell (literalment) dins de la canxa. Resultat final liderat per un gran PACO:  Raspall 4- polseguera 15. Incontestable, van quedar segons en Raspall, segons en frontenis i desgraciadament segons en lo nostre, la carrera.



Contents?, jo molt.
Valoració: molt possitiva per a repetir. Tant els menuts com els majors, inclosos els pares dels xiquets ens ho vam passar acojonant.
Millorar: la nostra participació en la nostra prova, té que ser molt més nombrosa tenim que córrer  tots, i quant dic tots som al menys 30 o 40 polsaguers/eres majors.
De totes formes va ser un autèntic èxit que anirem millorant amb el temps. Esta vegada tan sols en queda dir:



AMUNT CLUB RASPALL, AMUNT CLUB FRONTENIS, AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!

Fotos piqueu damunt:

diumenge, 2 de setembre del 2012


Moltes carreres per al estiu tan calorós que està fent-nos, però no hi ha lloc pels voltants, ja siga ribera o costera, que no tinguem una representació d'un polseguer o polseguera. Este humil corresponsal de la polseguera està desbordat per la vostra gran participació a tot arreu.

 Com tot el mon, la polseguera també està en crisi econòmica i no li pot pagar l'avió a tots els reporters que té desplaçats per arreu del mon, així que es farà lo que bonament es puga sen se allargar-nos massa en ninguna crònica.

 Si començarem per Castelló,  bona carrera del poble veí que un any més estava dins  del Circuit de la Diputació.

 Com sempre els del nostre club no van faltar a Castelló i van ser un bon grapat de polseguers els que van anar, no a exprimir-se però si a desfruitar-la. Algo difícil va ser gaudir de la prova, després d'un arruixó, va eixir tota la escalfor del sol i el “bochorno” va ser terrible, més be resultava difícil respirar, ufff..... mal ho van passar tots els participants. Se que ningú vareu fer un temps esgarrat sinó que vareu participar i omplir carrera que és molt important. Així doncs, per a no deixar-me a ningú un parell de fotos i “arreando”….



 En Anna també vam tindre carrera, que vos tinc que dir, també teníem un grupet de polsaguers/era. Andrea “la xiqueta del 23”que diu que no pot anar a les curses i resulta que és la més en fa. Va entrar la 18 classificada de la seua categoria. Molt bé xiqueta segueix així.

Com he començat diguen calor…. barbaritats.... així i tot, sense fer-nos por, a  córrer.

 Paco tinc que dir que el nom de la “bestia” se li queda algo curt. A les 5 del matí vam eixir a córrer 31 km de serra després de la pallisa se'n va a Anna i va córrer sobre 3’ 55”, aixó si que no te nom i encara ens clavem en el pobre Pepe Alarcón. 

Tots els que van anar van coincidir en el mateix molta calor. Ricardo Crespo 
4’ 40” molt bé. Carlos de “paseo” i Jose Sala li feia falta oxigen.


Manuel era la propera carrera del Circuit Ribera de Xúquer, una altra vesprada calorosa, pel damunt dels 30 graus a les 9 de la nit, ufffff..... que exageració.

 La bona noticia i molt destacable “la pantera de cotes”, el bo de Martí tornava a córrer i tindre bones sensacions després de casi 1 any sen se fer una carrereta, tots tenim moltes ganes de veurer-lo al 100 per 100 i alegrar-nos junts dels seus bons temps.



 Ànim Martí que aixó ho tenim ahi davant falta una miqueta de res.


 Per altra part Willian Wallace va tornar a possar les coses al seu lloc derrotant de forma contundent a Tomàs “el Yerno” que en fa una de cal una d'arena.... Tomás abuses del “xiringuito” de Cullera i després ho pagues en carrera, pillin.

Jose Sala entra el primer dels nostres seguit de prop del incansable Ximi i a la xita callando entrà Pepe Alarcón en 3ª posició; siguent 4rt el señor “portu” este si que no falla en sol, aigua, pedra... li té tot igual.

També van estar corrent Ricardo Crespo i els seus 4’40” i Carlos Casanova, no al esgotament total. El nostre amic Salva, també va participar en Manuel fent una carrera de lo més bé i aplegant sencer a meta, molt bé mestre.

 Tancant el grup de la polseguera va entrar les nostres Super guerreres Teresa i Luïsa van entrar agafades de la mà i acompanyades d'una tercera xica que Julio ja està buscant la seua adressa per a fixar-la, segurament serà un fitxatge d'este hivern. Les vaig veure molt compenetrades i contentes de que aplegara la carrera al seu fi. Enhorabona xiques.


AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search