dimecres, 3 de juliol del 2013
Que creies que t'havia oblidat a Alzira i Algemesí ?... per a que  sàpigues,  crec que després de tants anys corrents et mereixes una crònica per a tu  soles. 
 Tots sabem que no destaques per fer grans marques, no fas carreres d'ultra, però el que ningú et pot negar és que eres dels que més sent la polseguera en  sang.  T'involucres en treball d'organització, reunions no falles ni una i que direm de les carreres... jo no recorde que hages fallat a cap carrera del circuit i si ha sigut així segur que tenies un motiu de pes major.
 I a totes les altres carreres que vas portes sempre la camiseta amb orgull i inclús la teua dona Rosalyn se la va posar per Perú i en nombroses carreres. 
 Carlos és igual la marca que hages fet a Alzira o Algemesí el que importa que has estat allí amb molt entusiasme i camaraderia.
  La polseguera esta feta amb l'intenció de ser una família i  tu eres d'eixa família  i  a més fas família. Eres un fenòmen i encara que no puc seguir totes les teues carreres, se que ens representes allà on vas.

 AMUNT POLSEGUERRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . 

Postdata: Tot el que t'he escrit no lleva que et vaig a "maxacar" en el Mareny de Barraquetes.....

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search