dimarts, 2 de juliol del 2013
Com heu vist el titol no és inventat, és de la nova pel·lícula que rodarà en breu Almodobar i estarà basada en 3 polseguers que un dia que abusaren de la cervessa, el vi, els colpets, els rebentat, els cubates, injeccions de casalla..... es broma... però segur que algo va haver... un per  l'altre, si tu t'apuntes als 65 del penyagolosa, jo també, iiieeee si vas tu jo segur, tu eres un "cagarri".... si tens ous t'apuntes... total en un  atac d'homenia i valentia es van inscriure a la carrera de 63 quilòmetres de muntanya anomenada M I M tres individuos i polseguers.
 Qué és la M I M, o marató i mitja del penyagolosa?. 
Amb 63 quilòmetres de distància i un desnivell acumulat de pujada de 3.045 metres i de baixada de 1.833 metres, Penyagolosa Trails: MIM Marató i Mitja és la clàssica carrera de muntanya de gran distància de la província de Castelló, tot un referent autonòmic i nacional que celebra la seua 15e edició. Es tracta d'una prova de resistència davall la categoria de semi- autosuficiència que partint del nivell del mar, recorre en un temps màxim de 15 hores unes quantes comarques de la província, travessant en el seu trajecte les localitats de Castelló, Borriol, Vilafamés, Els Useres, Lucena, Xodos i Vistabella, per a arribar a la meta situada en Sant Joan de Penyagolosa a 1.280 metres d'altura.

 JOAN PONS un híbrid entre "MurdoK" el del l'equip A i el professor Bacterio de Mortadelo i Filemó, JORDI FERRI  està entre "el maquinista" i  el   "guardian de objetos", en casa te arcos, ballestes, palos de billar, bicicletes, etc... i ara li a pegat per correr serres... prepareu-se els conills que no va a deixar-vos tanquils,  y per últim teníem al ja conegut en esta faceta de aventurar-se en lo desconegut i fer  coses sen se pensar-les el nostre JUAN RAMON més conegut per "Juanito Callejas".

Doncs bé el que pareixia una favada de 3 polseguers parlant durant el menjar de la mitja marató es va convertir en una realitat i pel que he parlat amb ells repetiran en breu. A Murdock i al Maquinista els conec perfectament i ja els dos entrats en anys  sé que s'han preparat la prova per a no patir molt i saber que la finalitzaran. Joan és dels tios que ho té tot controlat sobre el paper i després es perd inclús en el "pi de Borja", tènia calculat els passos, quan caminar, quan córrer i quan parar a fer la sesta, ho tenia clar que ho podia aconseguir. I que vos vaig a dir de Jordi un dia jugant a futbol es pegà una cabotada en terra i va partir la vorera, perquè vos feu una idea de lo cabut que és (de grandària i de tossut). I el inconscient de Juanito que no li te por a res i després pensa "qui ma clavat a mi en este percal"?, tu soletes Juan, tu soletes.

Es van concentrar en Vila-real a casa de Joan, la nit anterior soparet, una estona de xarrada per a comptar-se les últimes pors i els grans entrenes que havien fet, sobretot Juanito Callejas, (la setmana abans un parell d'estones i prou) , pors fora estem preparats... si senyor. Els tres bojos, molt bojos, van agafar el cabàs alicates i per a tot el dia. 
 Segons em compten, "Murdock" era el que més equipat anava portava una "rebequeta" lligada a la cintura i arreando... perquè més... ni aigua.
 els tres junts començaren i els tres junts van finalitzar la proba.  S' ho van passar de lo més bé, l'experiència va ser espectacular, van patir menys del que creíen i van poder amb totes les adversitats que es va posar  la mare natura. Joan i Jordi molt sensers, ells havien fet els deures, però.... Juanito ai!! a Juanito li van fer falta tots els ànims del món, tots el que li donaven els company, i ell després de la prova va agrair infinitament. Juanito arrivà a dir-me que si no fora per els ànims de Jordi i Joan mai haguera finalitzat la prova. 
 Els tres entrarem junts per meta i ja sé de segur que tenen un altre repte al cap el "BOTAMARGES" una proposta de Jordi que va prenguent forma. 
 Després d'esta crònica ja sigueu oficialment ROMEROS.... EL ROMERO "MURDOCK", EL ROMERO "EL MAQUINISTA" I EL QUE JA ERA ROMERO "CALLEJAS"
  La veritat els tres sigau uns bojos molt bojos, però.... gràcies per ser tant bojos.

 AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search