dissabte, 23 de novembre del 2013
Tal i com es va proposar, en les últimes reunions, intentarem tots els anys fer un viatget de fi de curs. Enguany com a primer any van tirar la pilota prou lluny... igual massa lluny
... Bilbao va ser l'elecciò del viatge. Bonica població de la que vam gaudir tots pel dia, a migdia i per la nit.. No tot teniem la mateixa intensió uns van correr i altres van fer turisme, lo segon va ser lo meu... que ójala haguera corregut només pel que vaig patejar.., uff...
 Tots molt bé i com vos habia anunciat la nostra capitana Majo Fuentes s'ha envalentonat i esta crònica l'ha fet ella en tota la bona intensió i pel seu compromís  per la polseguera.
 De la meua part només tinc que dir-vos als que vareu vindre moltes gràcies pel companyerisme mostrat i molt units vam anar a la majoria de llocs i als que no van poder vindre que hi ha que anar fent  un lloquet per a l'any que bé, val la pena.






 Temps de Majo.

BILBAO NIGHT MARATHON 2013

Una vegada més ha estat present la germanor que sempre acompanya aquesta família anomenada “la polseguera d´Alcàntera”. En aquesta ocasió ens hem reunit per a fer el nostre “viatge de fi de curs” cap a  BilbaDo, ni més ni menys!!!

Tinguerem un entretingut i rialler viatge d´anada, on la mala qualitat del sò del óó7 no va resultar un obstacle per a continuar xarrant i riguent.
Pensat i fet, comprarem un cuixot, l'ocasió ho requería, i férem bon ús d´ell compartint-lo i posant-nos les botes per a sopar. Es va apreciar la mestría jamonera   d´Amadeo i de Miguel, ja que no necessitaren suport per a col·locar el cuixot. Ells sols s´apanyaven! A les fotos es pot observar el abans i el després del cuixot.

Al arribar i després de dur a terme les clàssiques gestions hoteleres, alguns sucumbiren al descans. Altres foren capaços després   d´aquest llarg viatge, de continuar la marxa per la nit Bilbaïna, on es va demostrar que com tot, hi ha gent més ressistent que altra.

Tot un matí de turisme, fotos i caminata, alguna que altra cervessa, pintxos i copeta de txakoli, no impediren realitzar el nostre objectiu en aquest viatge, la cursa que cadascú havia pensat fer.

I qué dir de la cursa? Va ser una llàstima l'aglomeració de gent, però no resultà obstacle per a passar una bona estona i complir els nostres propòsits. El més important és que ho passarem bé. Mentre corríem va haver de tot: rialles, cavallets, tropeçons, espentes, punxades a la cintura… Alguns tornaven a galopar després d´un llarg temps sense competir, altres feren el marató simplement per qué “es disfruta corrent 42 Km” i perquè era la seua manera de celebrar el seu 42é aniversari i uns tercers que ni molt ni poc, decidiren fer la mitja, entre ells un que va de repte en repte, Botamarges, Bilbao, Behovia i el que sorgisca i altre que està preparant-se el marató. Ànim! Sou uns valents!!
Tinguerem participants a les 3 modalitats, i com no, la polseguera va complir fins el final en els objectius que tenía proposats.
Cadascú té una anècdota bilbaïna, uns al casino, altres la seua divertida i emocionant entrada a meta, entre els nocturns del primer día, algú que tornà sense cartera, uns que foren capaços de correr en condicions de deshidratació, va haver-hi qui per qüestions laborals no podia vindre però a última hora li van donar llum verda i pensat i fet, cotxe i cap a Bilbao, on ens brindaren en la seua companyía.
Jo diría que hi ha certes persones per ahí que es troben a un passet de fer-se polseguers, en aquest viatge tingueren una primera presa de contacte en la samarreta de la polseguera i segons tinc entés, la experiència els va ressultar satisfactòria. El fet de viure i compartir l´ambient de germanor i camaraderia que es respira al club, tal volta els acabe de convencer. No s´animeu? 

En ressum, ha segut molt gratificant compartir aquest cap de semana amb tots vosaltres. Sou unes grans persones i tots junts formem un gran equip. AMUNT POLSEGUERA!!

També m´agradaría agraïr a les persones que han fet possible aquest viatge posant-se en contacte en les agències, reservant hotel, comprobant les dades de cadascú, passant els pagaments pel banc… Heu feu una important llabor que no es veu però sense la vostra feina res d´açò hagués segut possible. Miguel, Reyes, Julio, Juli i si em deixe a algú… Gràcies!

AMUNT   POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies MªJose per esta crónica .No ho fas gens mal ,has descrit molt bé el espiritu de la Polseguera.Fins l'altra. juli

    ResponElimina
  2. Aunque dura, esta es una fantástica carrera que hace que los runners disfruten a tope, si bien la distancia de maratón hace que se termine demasiado tarde, en la actualidad la media es la que más corredores lleva.
    Zapatillas de running

    ResponElimina

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search