dimecres, 9 de gener del 2013
Ha acabat l'any i el balanç no ha pogut ser més positiu, molts èxits tant personals com esportius s'han aconseguit per part de tots els integrants del club. Describir-los seria interminable. 
Abans d'acomiadar l'any queden pendents diverses cròniques i vaig a fer una xicoteta menció de cadascuna d'elles.
  És molt difícil controlar-vos a tots ja que esteu en totes parts com l'aire, inclús podeu arribar a estar en l'aigua, pero.... el que fa el que pot no està obligat a més.

 Els últims a tancar l'any han sigut els muntanyencs, i he de dir que Pepe Ferri i Vicent Mompó han sigut dels últims a actuar. Pepe es va presentar a finals del més de novembre en el 25K de la serra Calderona, dura proba que va cobrir en 3 hores 47 minuts, un autèntica pallisa. A sigut durant tot l'any el més participatiu en muntanya.


 Indagant i escoltant comentaris de la gent: Paco Fogués ha estat en Canals una carrera nova de muntanya. "Lliga al matxo que vénen", el 9 de desembre  en la 1r carrera mixta rural i muntanya "volta al túnel"; allí trobe a  un Edu Alborch que des de la marató no sabia res d'ell ara ja se que estàs bé i en forma enhorabona Edu. I en la posició 9 de la classificació general.... al gran Paco Fogués, com sempre callat i discret no donant-li importància als seus èxits, enhorabona màquines. Paco  fes el favor de contar-me que és el que corres si nò començaré a enfadar-me amb tu i et perseguiré com una ombra. 

 Mes tart el 16 de desembre en la serra d'Olta tenim la mitja marató de muntanya de Calp on tornem a trobar-nos, amb Pepe Ferri i Vicent Mompó, incansable Pepe, no pareu  ni un segon. Enhorabona esteu fets uns autèntics menja muntanyes.

I més prop  de la sant silvestre el 23 de desembre ens trobem amb la sempre multitudinària i enguany 20ª quarta i mitja marató de Picanya-Paiporta, tres polseguers i una quasi polseguera van ser els participants. Sergi "el portu" és un dels més participatius dels nostres i va acomiadar l'any amb marca personal 1 hora 35 minuts. Toni Ruedas també es patetja les carreres amb el seu amic Vicent, 1 hora 55 minuts i Carlos Casanova esta vegada va anar a acompanyar la seua companya Rosalyn disfrutant els dos de la carrera 2 hores 8 minuts. enhorabona a tots.

Només em queda ja arreplegar les fotos de la nostra Sant Silvestre i tancarem el any amb l'habitual crònica. Fins res.


AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search