diumenge, 24 de febrer del 2013
És la primera vegada que es celebra el 15 K a València capital i com sempre en la història deixarem constància que vam estar allí. Oficialment he buscat els que ens van representar i van ser Majo Fuentes, Marcos Salas i Paco Fogues. També vam tindre algun altre simpatitzant i inclús federats de la Polseguera Rosalyn va ser una i Bàrbara un altra. El que està clar que anar a córrer a València els entusiasma a Majo i a Paco, quan hi ha carrera a València no se la perden, 4.317 corredors creuaren la meta, DEMOSTRAT QUE ELS AGRADA EL MOGOLLÓ, Marcos tènia ganes de córrer una i també s'animà a anar a la capital. 
 OOOOle , OOOOle i OOOOle per Majo que a poc a poc esta agafant quilòmetres en el seu cos i hui en dia no li fa por ja res, esta era la prova que podia realitzar ja una mitja marató i l'ha superat amb escreix, per davall dels 6 minuts el quilòmetre una autèntica campiona que estem orgullosíssims de tenir-la al nostre club, Majo no et pares que no hi haurà qui t'agafeEnhorabona eres sense dubte la dona més activa del nostre club.
 Marcos esta vegada anava  sense el seu amic i mestre de com anar rodejat de dones Javi Bausa, també s'està provant per  anar corrent un poc més ràpides les mitges maratons i a l'assabentar-se de la carrera li ha faltat temps per a apuntar-se i disfrutar segur d'un matí per la capital amb la seua familia.
 Bo, per finalitzar he deixat a l'home este que ni ser pare, ni dormir poc li ha influit en el seu rendiment esportiu i és que si  disfrutes del que fas, pues te estes coses. Vos he dit al principi que van aplegar a meta 4317, PUES "LA BESTIA"  Paco Fogués creua la meta el 43.... si no espereu més numeros a seques el 43, que tio tu!!.... fenomenal este Paco, no puc dir-te altra cosa que enhorabona i que envega més sana et tinc.

AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



divendres, 22 de febrer del 2013
Com ja sabeu estem participant en la lliga de FEMECV, doncs bé toca informar-vos de la segona carrera es va córrer a la  província de Castelló per a situar-nos millor a La Vall d'Uixó.
 A tres teníem inscrits i per malaltia se'ns va caurer u de  la llista, Pablo de Manuel, una grip ho va apartar de poder puntuar, gens greu i ja millorat.
 Els altres dos, Amadeo i Martí una bona representació que deixà el pavelló ben alt.
Amadeo i Martí estan preparant la perimetral de Benissa molt fort i van deixar constància "Gryzzly Adams" i "La Pantera de Cotes", estan fortíssims i gaudixen cada carrera que realitzen, em comenten que tenen necessitat de córrer inclús en la rampes dures. Van entrar els dos a tan sols 3 minuts u de  l' altre, a l'última pujada es va quedar un poc Martí i es va despenjar uns metres. Les que no es van despenjar van ser les polsegueres que els acompanyaven Cristina i Majo van aguantar el fred com van poder a l'espera de l'arribada dels nostres dos valents.
 Enhorabona als 4 campions.

 LA XLIX MARCHA DE VETERANS DE LA COMUNITAT VALENCIANA, es va celebrar a Bocairent va tindre color polseguer, mai ens ho haguérem pogut imaginar que entre els tres primers a creuar l'esbossa de meta hi hauria dos dels  nostres. 
 Mira que li vaig comentar al gran amic i persona Pepe Casaudoumecq que igual m'acostava fins a Bocairent, ara estic arrepentit de  no haver anat. 
Tres eren els polseguers que participaven a la marxa Alex, Pepe i David el més jove dels tres. El pavelló el van deixar pels núvols en segona posició a 38 segons del primer van entrar junts i somrients Pepe i David que fenòmens. Pepe per recomanació medica deixà de corrrer fa un any i el tio està caminant i està com un bou, enhorabona Pepe t'ho mereixes com a esportista i com a persona. David va entrar amb Pepe i no va tardar a anunciar-me com havia transcorregut la marxa, segur que va fer la marxa per estar una estona amb l'agradable companyia de Pepe, enhorabona capità.
  Al que menys  conec, però també dels  nostres, Alex entrà en una 32a posició segur que es pasà d'allò més divertit gaudint d'un dia de senderisme per la zona de Bocairent, bonica població i entorn.

Se m'oblidava,... a Enguera teníem 2 polseguers més dels que s'han mencionats en la crònica, es tracta de Paco Fogues i Vicent Mompó. Bueno  dir-vos que Paco va fer el 12 de la general, segur que se m'ha despistà per córrer tant i Vicent va entrar un poc més retardat este se m'ha despistà per anar lentament, a la pròxima si voleu eixir: un que córrega més i l'altre menys. Enhorabona.

AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.




diumenge, 17 de febrer del 2013
A enguera es va fer per primera vegada un trail per la zona de Bassa Blanca, on que sàpia jo i vull no equivocar-me quatre dels  nostres van estar corrent i gaudint de les vistes de les serres d'Enguera. 
Molt ens alegra veure Martí recuperat de la seua llarga lesió i vorer-lo en tantes ganes de córrer i gaudint com  abans. Va fer la seua entrada en meta en la posició 24 de la general, açò ja s'està posant a to, bé, bé per Martí.
 Moisés Perucho també va estar per allí i jo diria que va fer una carrera seriosa i amb bon ritme entrant en una, més que bona, 54 posició de la general molt bé per al bo de Moisés.
 I també tenim per ahí una parelleta que a poc a poc donarà molt de que parlar, no es tracta d'uns altres que  Carlos i Rosalyn que no es perden una, van entrar junts com sempre. Carlos dis-li a Rosalyn que no t'espere i voràs com porta algun trofeu per a casa. Enhorabona als dos.



Fa dos anys un grup de polseguers ens aventurem a córrer la lliga de carreres de muntanya de la Federació Valenciana. Esta lliga consistix en tres carreres una en la província d'Alacant,  altra en la província de Castelló i una tercera en província de València. 
 Dit açò vos he d'anunciar que enguany tenim un grup representant a la Polseguera com a club. La primera carrera ha sigut a Simat de la Valldigna. Els comentaris de la carrera han sigut molt bons, carrera no massa dura però molt tècnica on algun dels  nostres ho ha patit en els seus ossos.
Vam estar representats a Simat per Pepe Ferri, Amadeo, Julio, Pablo i Jose Sala. Els cinc van estar genials i si no li donem importància al temps encara van estar millor. Els vaig veure entrar somrients i satisfets de la carrera que havien realitzat, per descomptat uns més que altres. Va haver algu que passà de ser un guerrer ninja a una gallina ninja.
Ve sent un clàssic que el primer a creuar la meta en este tipus de carreres siga el nostre Kilian particular, Jose Sala, una vegada més no va defraudar i creuà la meta maleint-se per no haver-se situat en l'eixida en els llocs davanters, ja que haguera avançat més d'una posició. Tots estàvem esperant veure-ho actuar per que des de la marató de València no sabíem res d'ell, ara ja hem vist que està vertaderament molt fort, ell mateix es va sorprendre. Enhorabona crack. 
 El va seguir un subjecte que dóna molt de joc, podem parlar d'ell i no ens cansarem mai de dir que este tipus té molta corda, és proposar-s'ho i estar ahí davant no es tracta d'un altre que d'Amadeo (Grizzly Adams). Ja es troba fort quasi com abans diu ell, encara que patix un poc en les pujades, tot paraules d'ell. Patisca o no jo se que sap patir i això és molt a favor seu. 
 El tercer a creuar la meta va ser Pablo de Manuel, veure entrar a Pablo en meta em va donar un "subidón" espectacular, se li notava molt feliç de la carrera que havia fet, tot ell desprenia alegria, gràcies Pablo per disfrutar i fer-nos disfrutar. 
 I qui el va seguir?, en un mocador i després d'un últim quilòmetre a mort entre els dos que faltaven, entrà un Ninja amb cara de pollastre espantat, pobre Julio amb el poc que li agraden les baixades..... i totes les baixades tècniques, li feien mal tots els músculs de la tensió que va passar, de no trencar tots els ous que xafava. El seu nou baptisme a sigut "la Gallina Ninja", l'ha batejat el sempre present Pepe Alarcón. Coneixent a Julio a la pròxima que es terge estarà allí per a donar canya. Ànim i enhorabona Julio.



 Pepe Ferri el que no es perd ni una de muntanya va entrar a pocs segons de Julio,  Pepe li passà a Julio faltant un parell de quilòmetres per a meta i coneixent a Julio que mai es dóna per vençut quan van tocar asfalt es van llançar a un últim quilòmetre trepidant on Pepe NO va poder fer res, així i tot content va entrar i cansat també i el més important agradar-li la carrera li va agradar molt com a bon muntanyenc que és. Els aficionats que vam estar animar-los també esmorçarem d'allò més bé i disfrutarem de veure als nostres contents.
diumenge, 10 de febrer del 2013
Si en el món del corredor popular hi ha algo de moda això són les carreres de muntanya o trail, i com a nosaltres sempre ens agrada estar a l'última i som un club de muntanya, no faltem a cap. Estem com el dijous sempre pel mig, ni davant ni darrere.
  Barxeta poble de la costera que gaudix de molta simpatia popular va tindre que dir prou en les inscripcions, estava previst 1200 participants entre ANDARINS I CORRREDORS i arribarem als 1300.
 Molta polseguera a Barxeta fins a un total de 10 polseguers, i altres tants quasi polseguers.  Un Trail que recopilant opinions de tots els nostres, verdaderament els agrada molt tant organització com pel recorregut. Va millorar  la carrera respecte a la de l'any anterior en moltes opinions, això és el millor que li pot passar a una carrera millorar xicotetes coses. Dels  nostres un comentari vos deixe per a que el mediteu, paraules d'un polseguer a la meua persona: " Érem molts a Barxeta, però no ho pareixia, perquè cadascu anava vestit al seu aire". No vam donar cap aparença de club, és un aspecte que s'haurà de millorar. Eixes paraules, jo que vaig estar allí, són la veritat del que va ocorre a Barxeta. Quan ens posem a comentar tots junts en un rogle, si anem amb la roba Polseguera donem una sensació de Club, d'una altra forma fem la sensació de gent parlant. Penseu-ho és un comentari molt interessant d'un polseguer.
 Esportivament com ve sent habitual som  dels més participatius. Hem de comentar la tornada de Gryssly Adams al seu hàbitat natural, Amadeo bona carrera entrà el primer dels  nostres. 
A tan sols quatre minuts Edu "el tigre d'Alberic", em va sorprendre gratament el vaig veure sencer i recuperat totalment del xicotet davallada de la marató. 
Pepe Ferri un entrenament més per a afrontar la perimetral de Benissa amb garanties.
Després va aparéixer amb cara somrient, no se si de que s'acabava l'infern o és que s'havia trobat bé però va entrar Fernando 'RIPOLLES'.
 A pocs segons van entrar els Moisés de la polseguera;  Moisés Perucho poc sabíem d'ell ara sabem que està i corre, i Moisés Monar que amb algun que  altre problema d'esquena esta ahí, en l'hàbitat que més li va " la muntanya".
 3J va entrar donant gràcies al més enllà de que açò haguera acabat, però sencer i somrient, Juan també és dels que porta sempre alegria.
  Qui van entrar després?, Els germans pinsons eren uns..... polseguers, Javi i Marcos van entrar com una parelleta d'enamorats agafats de la mà i mirada dolça, van disfrutar de la carrera junts fins al final.
 I finalment va entrar Carlos acompanyant la seua dona, encara que segons la meua opinió la dona acompanyava Carlos, vaig veure molt més sencera que al seu acompanyant, Carlos que t'apreten i et van a ofegar...

 Diumenge passat fent esport i gaudint de la natura.

AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



dilluns, 4 de febrer del 2013
Els corredors populars sempre ens hem diferenciat de la resta dels  per estar un poc anats de la closca i fer coses un poc rares, una d'elles és córrer el dia de Reis a Xeraco un fons de 14 quilòmetres i pico, és popular i esta agafant molta fama. Si algú vol correguir-me que ho faça i sinó així es queda.
 Alguns representants teníem,  Paco Fogues estava per allí i pel que s'ha vist no se li van entravessar els "polvorons" amb els seus 55 minuts, Carlos Casanova també va aterrar per allí acompanyat de la seua dona que esta agafant molt bona forma, Carlos lliga't fort les esportives que et van a passar com si estigueres parat. 

En la multituinaria carrera de València la 10K Divina Aurora també de principis de gener, he trobat a tres polseguers dels més variats.
 La nostra dona actualment més representativa és Majo Fuentes i allí estava  representan-nos, Majo té una especial atracció per les carreres supermultituinàries, quan ve una carrera que poden haver 6000 ó 7000 persones allí està, mai falla. És una de estes persones que no saps mai quan patix, ja que corre sempre amb el somriure a la cara, molt bé Majo eres una crack.
 Miguel Gorriz també li agraden un muntó estes carreres al tindre la seua residència a València té un xicotet avantatge, no es desplaça i estes són les seues carreres al muntó i ambient a rabiar, amb la seua samarreta de la polseguera els seus auriculars, bona musica i a córrer. Enhorabona Miguel.
 Bueno i he deixat per al final al senyor "la Bestia" Paco, jo ja no sé si corre o fuig. Paco va córrer els 10 kilòmetres en 37 minuts 10', a 3 minuts 44 segons el kilòmetre, ahí queda això.

 AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
diumenge, 3 de febrer del 2013
Crec que després d'estar un mes dins de l'any 2013 ja serà hora  que donem carpetada al 2012. Un poc s'ha tardat però tot arriba al seu just moment.

 Com tanquem l'any?, com ve sent habitual, amb una Sant Silvestre. Alguns dels nostre viuen fora de la zona i s'han aventurat a córrer altres carreres, però sempre representant-nos amb disfresses divertits i originals.
 Miguel Gorriz em mana una foto de la Sant Silvestre de València lluint la camiseta de la polseguera amb una disfressa súper original, segur que de premi en festes de més d'algun poble.Dins de la distància que ens separa és bonic saber que la polseguera esta en la teua ment. Segur que et vas divertir un muntó amb els teus. Amunt Polseguera!!!!!!! .

 I, que vam fer els que ens quedarem a casa?; com sempre ens ho passem magníficament bé. És la III Sant Silvestre que celebrem i  un centenar de persones ens reunim en la plaça de l'ajuntament amb la intenció de fer una volta pel poble armant tot el soroll que podem. Crec que aconseguim l'objectiu de passar-nos-ho bé fer riure i riure un poc, que falta fa.
  Les disfresses van superant-se any rere any, i els més menuts van córrer com a coets, es nota la mà de l'escola Polseguera, ja són capaços de guanyar-li fins a la moto del municipal. Des de la part que ens correspon agrair a tots els participants la seua assistència i a la policia municipal la seua col·laboració.
 Al finalitzar cava per a tots els adults i llepolies per als més xicotets una bona despedida del 2012 i esperem un feliç començament de l'ANY 2013.

 UN ANY MÉS ESTEM ACÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. 

AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search