dimarts, 2 de febrer del 2010
Amb el permís de l'autoritat, i si el temps ho permet , pel diumenge 7 , farem una caminata a peu pels termes per al club i amics del club. La caminata será dirigida pel polseguer Joan Pons. Caminata d´Alcàntera -Font del Pinar. Distància: 12 Km. Dificultat: molt fàcil. A partir de 5 anys. Temps: 5 hores (amb xiquets), parant a esmorzar. Recorregut: Alcàntera-Camí de la venta- La Granja- La Serratella- Font del Pinar (esmorzar)- Barranc del Llop- Camí del Serrador- Pi de Borja- Alcàntera. Material: Motxilleta , Aigua, un impermeable, gorra, esmorzar, algun piscolabis (barreta energètica o altres). Una bossa de plàstic per a les deixalles. Roba: Segons el temps. Calcer: Sabatilles (no cal botes). Preu: debades(inclou taxes i permisos de pas, l'esmorzar que es porta cada u, el guia no cobra).- Eixida: 9 hores en la casa de la cultura.

L´eixida del diumenge pasat va ser un exit tingent en compte que es la primera pero no la ultima, Joan esta treballant per programarne un altra. JUli vos ha montat un video en unes quantes fotos per ha veurer si s´animeu mes gent, que quan mes gent mes polseguera.

Vos recorde que els xiquets van caurer com a troncs al llit

Mis documentos
http://picasaweb.google.com/lapolseguera/MisDocumentos?feat=directlink

5 comentaris:

  1. Va estar bé ,pero per als xiquets un poquet massa.
    Hi ha que preparar un altra mes curta.

    ResponElimina
  2. Hola a tots els polseguers,

    El primer passeig a peu per la font del pinar va ser un èxit sobretot pel comportament dels xiquets, ja que 15 Km és tota una prova.

    He estat repassant el recorregut a la pàgina de sigpac i m’ixen uns 15 Km i pico. Un mes sobre el previst. L’error mes gros va ser que en compte de tirar pel camí de la font d’ivars continuàrem cap avall direcció Rotglà.

    Una excursió que val la pena definir be i repetir en un futur, ja que es de les poques que es poden fer des d’Alcántera amb una distància no massa gran i que suposa un apropament a espais no massa coneguts per la gent.

    Des d’ara em pose a dissenyar la següent.

    Salut polseguers

    joan

    ResponElimina
  3. Este comentari va per al xic eixe que esta encarregat de enviar els "emilios", que se coneix que el meu correu la perdut entre tants d'enxufes je je je ...Ja fa al meins 3 mesos que estic eixint sols a entrenar per que no se a on tenim les instalacions per a entrenar. Un salut per a tots i totes

    ResponElimina
  4. Este comentari va per alxic que esta encaregat de la polsegera que a fet un treball fenomenal i macnific en tots els de la polsegera

    ResponElimina
  5. Aisina se fa

    ResponElimina

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search