diumenge, 21 de març del 2010
La inscripció al Circuit de Carreres Populars de la Diputació 2010 començarà el dimarts 23 de març Després de diversos anys, novament la Mitja Marató de Canals, serà la que inicie el Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València en la seua XIII edició.
Si participes en el Circuit, recorda que has de fer-ho en la pàgina Web del Circuit. La Mitja Marató de Canals serà el dia 17 d'abril i en esta edició el http://www.atletismocanals.org/ ha pogut aconseguir de la marca FERRY'S 1000 equipatges compostos per camiseta i pantaloneta, que repartirà a les mil primeres inscripcions que es formalitzen.
Per a considerar que la inscripció està formalitzada, el Club ha de tindre constància del pagament de la quota d'inscripció. Si realitzes la inscripció en la pàgina de Diputació, nosaltres no tindrem constància d'ella fins a quatre dies abans de la carrera, per la qual cosa et recomanem que independentment de la inscripció, realitzes l'ingrés de la quota i ens manes una còpia del mateix o bé al núm. de FAX 96 224 23 19 o bé per correu electrònic a esta direcció Email: club@atletismocanals.org recorda indicar-nos el nom o noms del o els atletes inscrits en el justificant. D'esta manera t'assegures la reserva del teu equipatge. Tin en compte que estos equipatges s'entregaran a la retirada del dorsal i no al final com ve sent habitual.
Després a l'acabar la carrera i com sempre tindràs la bossa del Corredor amb el típic (camiseta de cotó, gobelet de maduixot, eslip o bragueta, calcetins, pastissets, botella de vi, refrescos,....) i tot el que podem aconseguir.
Inclús pots inscriure't en la Web del Club i després quan depurem duplicats es respectaria el dorsal de la Dipu. No et quedes sense inscriuret\!\!\!\!\!\!\!\! C.A.Canals"

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.Nº 03158SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com


Amb la tecnologia de Blogger.

Search