dimarts, 27 d’abril del 2010
El diumenge 25 d'abril teníem una gran cita en el nostre poble veí de Castelló. Es va celebrar la II CURSA DE MUNTANYA FONT AMARGA-LES SALINES. De la nostra part felicitar a l'organització pel seu gran desplegament humà per la muntanya, que va fer fàcil que gent sense conèixer la zona estiguera com a casa.
La carrera tènia 2 modalitats una per a caminants amb un recorregut en algunes parts exigent,( el classificaríem amb dificultat mitjana), entretingut i paisatges bonics. Una altra part per a corredors amb un recorregut molt variat: fangar, senda, camí pedra, baixades pronunciades i pujades encara més..., total molt dur.
No cal dir que amb La Polseguera no va poder res, i si ens ho arriben a posar més difícil, per a nosaltres millor; com va dir el 'spiker Recaredo': Estos de la polseguera d´Alcantera són d'un poble xicotet però molt aguerrit. He de dir-vos que érem dels grups més nombrosos, units caminants i corredors érem 16 polseguers.
La secció de senderisme de la Polseguera es va portar com el que són uns tios-as durs-as, SI SENYOR ,Mariajo, Araceli, Juli, Joan pons, Josep, Chelo (i el gos Blas), Andrés, Xavi i Joan Pascual.
Entre els caminants tenim l'honor de comptar amb el caminant més jove de la caminada, JOAN PASCUAL, que va finalitzar la prova completa amb els seus 12 Km, estirant el grup com mostren les imatges. Joan va ser rebut pel spiker com si d'un heroi es tractara. Eres un supercampió Joan segueix així que doblaràs a ton pare en triomfs i això ja és dificil.
Els corredors van tindre un paper destacadísim, eren 7 i xapó per als 7. Finalitzar una prova tan dura és molt meritori i més per a ells, que estan començant les seues primeres carreres de muntanya. Primer vam tindre una grata alegria perquè feia anys que no véiem Juan Ramón (Juanito), en una carrera amb tant nivell i acompanyat del seu germà Vicent.
Bueno, bo, CARRERÓN i torne a dir CARRERÓN de JOSE SALA, "valla tela" que manera de pujar i de baixar que recital va donar el tio, no és perquè siga el meu germà però va fer una carrera digna de menció, va eixir de menys a més i va arrasar com un tornado, quedà el 16 en la general i perquè es va acabar sinó és fàcil que agafara al primer, des d'ací em lleve el barret.
Van tindre 2 corredors més entre els 30 primers, julio i jo que vam entrar els 2 junts, fent el 28 i 29 en la general. Pepe Alarcon i Amadeo realitzaren un sobre esforç, ja que el dia anterior estaven en els 10 Km de l´Alcudia, SERAN ANIMALS.
Entre tots dia a dia fem el club més gran . AMUNT POLSEGUERA.
continuaré penjant fotos segons l'organització les pose

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search