dimarts, 5 de novembre del 2013
El temps passa, la vida transcorre, al teu cos deixa empremtes, bones i roïnes, sensacions, prioritats, amistats, èxits, reptes extrems, això és la vida un cúmul d'experiències. 

L'estiu a passat i tots els integrants de la polseguera heu passat milers d'experiències esportives. No se per on començar perquè he deixat que se m'amuntonaren tantes cròniques, tants reptes personals  vostres que em serà molt difícil no deixar-me algo que per a més d'un haja sigut important. La importància de les coses les decideix un mateix ningú és qui per a dir que una carrera no ha sigut important en la vida d'una persona. 
 Per a mi últimament no era important escriure, encara que sabia que
 més d'un de vosaltres esperàveu la crónica... ha veure que em posa el presi, hui amb qui es ficarà, que s'haurà inventat esta vegada, es recordara de mi.... Perquè la veritat és que em recordava d'on estaveu corrent tots encara que jo no poguera acompanyar-vos desgraciadament.


  Este estiu hem donat tant de si que crec que ja som un gran club, som capasos des de fer un ultra, una volta a peu, un triatlon, una travessia, un mig aironman, senderisme, triangular, viatjar amb la samarreta a la mà (senyal que portes a la polseguera amb tu).

  L'altre dia parlant amb Bausi arribarem a una conclusió sobre la polseguera; va començar la polseguera i anàvem tots de la mà érem quasi tots com nadons, vos heu fet grans  i teniu prioritats, i objectius diferents ja no sols és córrer pels pobles veins, alguns necessiten un poc més, cadascu ha trobat el seu cami esportiu, voltes a peu, maratons, triatlons, ultres, etc... ara, m'agradaria que mai olvideu que sou de la polseguera fent el que voleu fer i recordeu que tots fem un.

 Este estiu una crònica com als centres comercials 20x1 i intentant que tots estigueu contents.
 Hem tingut representació en el trail de l'Aneto, dos dels grans Amadeo que no pot parar i Martí que ha volgut llevar-se l'espina de Benissa, dur? duríssim.. el clima marejat com un ànec, Van acabar? com no acabaran i amb nota, son dos dels millors esportistes que tenim a la polseguera!, Majo i Cris van anar a animar-los o més be a patir,  són el suport més gran que tenen estos dos monstres. Enhorabona als quatre. 
 També destacar este estiu les eixides organitzades que han realitzat a diferents muntanyes Fernando, Juan, Amadeo, Manel, Mendri, Majo Fuentes, Manolete, etc.. de les quals algunes han sigut per a emmarcar de divertides, les caminades i sobre tot les nits. 

 El nostre triatleta més destacat Simó ha sigut capaç de complir diversos reptes que s'havia proposat. 

 A Tavernes van arribar a córrer 4 polsegueres Reyes, Majo Fuentes, Gloria i Maria, amb la incorporació de les germanes Posada crec que tindrem molta més representació femenina a les carreres populars. La carrera de Tavernes va demostrar que fóra de les carreres també ens desenvolupem bé, mojitos inclossos.
  Debut de triatleta d'una de les xiques que se sent polseguera fins a la medul·la, Majo Fuentes que va entrar a la polseguera amb moltes ganes i cada dia es supera. Va realitzat el seu primer triatlón, senyores i senyors açò promet. 

 Una altra incorporació ha sigut la de Rosalyn que encara que nosaltres sempre l'hem tingut com una més, ara oficialment ja és polseguera, una altra dona fixa en totes les carreres dels pobles veïns i crec que va a per més... possiblement es convertisca en la primera polseguera a acabar una marató. Ànim Rosalyn.

També hem de fer un alt al camí i anomenar que per segon any i junt amb el club raspall "el Moro" i al club frontenis d'Alcàntera hem organitzat el segon triangular per a festes del poble sent un verdader éxit.. com a anècdota quedarem en segona posició absoluta masculina i tercera posició en absoluta femenina. L'any que ve ens toca guanyar espere que aconseguim tindre un poc més de compromís i anem a per ells.

 El III Circuit Ribera DE Xúquer ha arribat al seu fi i hem complit com sempre, sent un dels clubs mes participatius de tot el circuit, açò ha sigut possible pel nostre Capità el gran Pepe Alarcón i Capìtana Majo Fuentes que han sabut motivar-nos. 

  No puc ni anomenar totes les curses on ha hagut participació de polseguers, és impossible seguir als incombustibles Carlos, Ricardo, ...  corren setmana rerre setmana per tots els pobles de la comunitat, genial màquines.

A partir d'està crònica intentaré escriure més sovint, la veritat és que em resulta difícil fer-ho sen se estar actiu.

No es podeu perdre les dos següents cròniques, estan escrites pels uns dels protagonistes.



MÉS QUE MAI, AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

  1. Miguel ja teniem ganes de voret en acció,grâcies per estar ahì.juli

    ResponElimina
  2. Xato, vull que sàpigues que eres un crack, amb les sabatilles i amb l'ordinador. les teues cròniques ens permeten als que estem mes lluny mantindre un contacte pròxim i divertit. Com que jo el que és córrer, còrrec poc, a la major part dels polseguers els conec de les cròniques o dels esmozars. Tot suma.

    Au cacau

    ResponElimina

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search