diumenge, 13 de juny de 2010
L'encapçalament de Catadau, representa el que va ser la carrera, en l'arribada el spiker només veia gent de la polseguera, les nostres entrades a meta van ser anomenades una a una, un èxit més per al nostre club, que bons que som.
La carrera no pintava massa bé per la possibilitat de tempesta, però ens respectà fins al final i diria que el poquet que va ploure ens refrescà i ens va donar un poc d´espurna
MANEL, MANEL, ERES UN CRAK. Esta setmana teníem un debutant en el club i en carrera, MANEL. L'acompanyà un polseguer veterà en carreres KIKE que li marcà un ritme de carrera que Manel va seguir a la perfecció. Manel porta eixint molt poc de temps i este dimecres passat va eixir amb el grup de la polseguera a rodar, com fem tots els dimecres, volia saber si estava preparat per a afrontar els 11 Km de Catadau. Si home, SI, estàs preparat de sobres, segueix així que el pròxim repte serà una mitja marató, anim Manel "ahí estàs tú".
Pel que fa a la carrera van marcar ritme de la polseguera des de l'inici de la carrera els dos germans Sala, es van trobar molt be i van acabar els dos junts en meta.
Seguits per un Pepe Alarcón que ho vam veure entrar en meta com si ho perseguira el dimoni, bona carrera Pepe estàs molt fort, seguix així que quan et decidisques a anar davant aguantaràs segur.
Pepe Ferri reapareixia després de molesties al genoll. Es va voler provar, i ho va fer molt bé, crec que començarà a donar guerra.
Moises va fer una bona carrera, em comentà al final que es trobava un poc cansat, res d'això Moises ho has fet molt bé.
Vicent i Amadeo una carrera els dos junts amb cap i donant-ho tot al final, em comenta Vicent que al final van tirar fort gràcies a Amadeo.
Rafa, que bo que eres, no se si entrenes d'amagat o és que els nascuts als anys 60 i pico tenim més capacitat de patiment, enhorabona.
Agustí continua progressant i es troba cada vegada millor en carrera, esta acabant millor que comença, això és córrer bé.
Jesús, ningú li pot dir que no s'entrega, acabà donant-ho tot, es nota que està entrenant un poc més.
Jose Basallote, molt be Jose, estàs acabant fort això vol dir que et trobes be a la fi de la carrera, busca un poc més de tú.
Javi com sempre molt bé, has d'intentar donar-ho tot en els últims quilòmetres de carrera, així notaràs la teua millora, se que pots.
Kike i Manel com ja he dit, Kike li marcà ritme a Manel, el que és molt d'agrair i Manel va respondre a la perfecció, gràcies Kike.
Carlos Casanova seguix la seua lenta recuperació, jo ho veig amb ganes i molt animat.
Només em queda dir, que ens vam fer notar com sempre i això és degut al fet que hi ha un bon grup i ambient.
oficial polseguers fotos: http://picasaweb.google.es/lapolseguera/Catadau2010?authkey=Gv1sRgCNGe5I24jfDNlQE&feat=directlink
Au cacau.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.Nº 03158SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com


Amb la tecnologia de Blogger.

Search