dilluns, 21 de juny del 2010
Esta vegada he de dir que érem menys dels que habitualment som, però com sempre,bons.
La participació de tan sols 7 polseguers ha sigut degut ha que havien sopars de final de curs i a algú la dona no el ha deixat vindre.
Com ja és costum teníem un nou debutant amb la samarreta de La Polseguera, ELIES FOGUES; ELIES no és debutant en les carreres populars, ni debutant en l'esport, és un home d'esport que li encanta l'esport. Elies vol prendre's este retrobament amb les carreres populars, de moment, com una forma de gaudir tranquil·lament del esport i llevar-se un poc el mono del damunt, apart de recuperar-se de molèsties al genoll. ULL amb Elies que m'han dit que té alguna mitja marató en 1 hora 26 minuts. Enhorabona Elies t'he vist córrer gaudint, jo que poguera córrer així.
He de comentar, carrera a 2 voltes sobre un cirtuit amb una baixada quasi d'eixida i pujada a l'arribada a meta. Eixirem tots quasi junts, d'eixida Julio (que corria amb el dorsal de Pepe Alarcón)i jo ens en vam anar per davant, o això créiem, perquè en el quilometre 1,5 avanÇarem a Ricardo Crespo, que havia eixit davant de nosaltres com un bólido, ens trobarem bé i finalitzem la carrera junts en temps oficial de mitja de 4´ 00" Km.
Després va entrar Pepe Ferri que ja vos anuncie la setmana passada que començarà a donar guerra, s'esta recuperant ràpidamente, anim Pepe mitja oficial de 4´20' Km.
Vicent Mompó un mostruo em va dir que mai havia corregut tan ràpid, i és que el que s'apunta a La Polseguera evoluciona ràpidamente sense adonar-se compte, gran carrera de Vicent, temps oficial 4´22' Km.
Ricardo Crespo va fer una bona carrera, encara que ha de controlar les eixides i tindrà molt major rendiment a la carrera en general.
Agustí, crec que és dels que més s'esforça per millorar i se li nota en totes les carreres el seu interés i constància temps oficial 4´49" Km.
Elies ja vos he comentat d´ inici, que crec està fent el que li divertix temps oficial 5´10' Km.
Carlos Casanova ha progressat des de l´última carrera un muntó se li va veure més ràpid i menys cansat temps oficial 5`35' Km.
En general tots molt bé representant a La Polseguera a Llanera, la fotògrafa oficial no va vindre però vos deixe les oficials enllaç FOTOS:

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search