dilluns, 19 de juliol de 2010
Esta setmana tocava el gran fons de Cofrentes 15 Km pintava bé però crec que inclús va eixir millor, sobretot a nivell personal. Des de la meua humil opinió estem fent una gran pinya a nivell humà i esportiu, els participants en la carrera segur que estan amb mi quan done les gràcies als familiars que van vindre a veure'ns i animar-nos.
Ells són els que ens permeten entrenar i els que més orgullosos estan de nosaltres al veure'ns finalitzar una carrera, encara que haja sigut duríssima sempre ens trauen un somriure de complicitat, GRÀCIES AFICIÓ SIGUEU UNS CRACKS.
Esta setmana m'ha sigut molt complicat seleccionar les fotos de portada, totes significaven algo per a mi, des de patiment recompensat, alegria desbordant, camaraderia, competividad, etc.. esta setmana les fotos demostren la duresa de la carrera com mai.
Com vos he dit abans esta setmana em serà difícil fer la crónica, pues hauria de comptar moltes coses en poc espai. Descriuria la carrera com bonica, la veritat siga dita amb molta ombra, però esta no va poder evitar els 34º, bestial, QUE CALOR!.
Recaredo el spiker, res més veure'ns ens va anomenar amb un "ja podeu començar la carrera que ja estan ací els de la polseguera d´Alcàntera". Collonut el Recaredo.
La carrera pareixia ràpida, al mateix temps sabíem que seria dura. Va començar amb una xicoteta pujada, seguida d'una forta baixada. Vam començar ha agrupar-se com és habitual els polseguers.
En la primera pujada encapçalant a la polseguera un grup de 3 polseguers Julio, Jose Sala i un humilde servidor. Després un altre grup amb Pepe Ferri, Vicent Mompó i Pepe Alarcón. El tercer grup Agustí, Elies i Rafa i quart grup Jose Basallote i Javi.
Mireu bé les fotos de l'eixida i observàreu que guapes, Jose, Julio i Jo saludant, Agustin i Elies parlant, Javi i Jose també, diré que acollonant. Però venia la GUERRA!.
En el primer grup portavem un ritme fort, sabent el que ens esperava, en el Km 6 jo em quede un poc ressagat i se´n van Julio i Jose: este últim en el Km 7, en la primera pujada forta, dóna una estirada i se'n va en solitari, en el Km 8 prop del nou jo agafe a Julio i anem un parell de Km junts fins que vénen les baixades més pronunciades que com ja sabeu a mi m'agraden baixar-les a bon ritme, recuperant-me un poc. Quedaven 2 o 3 pujades i baixades, on els 3 vam aguantar com vam poder. A la fí Jose Sala 1h 07 10, jo Miguel 1h 07 45, Julio 1h 11 28.
En el segon grup al voltant del Km 4 Pepe Alarcón que ultimament està fent molt bones carreres decidix fer la seua carrera, no important-li el que li quedava per recórrer, en les fotos no té deixalla la cara de felicitat i satisfacció i vos diria que inclús pot més (si senyor Pepe amb un parell d´ous), darrere de Pepe també realitzant una carrera molt bona la joventut i l'experiència, Pepe Ferri com el més jove del grup i Vicent Mompó com el més veterà. Entre els dos es van animar i es van ajudar al finalitzar, Pepe Ferri va donar les gràcies a Vicent per la seua ajuda sense la qual se li haguera fet inclús més dura la carrera, un gest de camaraderia que honra als dos, molt bon tio Vicent Mompo. Pepe Alarcon 1h 12 32, Pepe Ferri 1h 14 19 i Vicent 1h 14 19.
En el tercer grup va passar algo raro que m'he perdut, els veiem passar en el 1Km a Agustí, Elies i Rafa. després per lo vist al final se'ns van desordenar molt .
Comentari d'Agustí "Rafa baixa com una cabreta" a mi em costa molt baixar.
Comentari de Rafa "Agustí està entrenant molt m'ha costat molt deixar-lo arrere en els últims metres.
Comentari de Elies "esteu locos".
La veritat un grup amb molt color i una competividad sana entre cunyats, per ara guanya Rafa, però Agusti continuarà intentant-ho. Elies un tio molt tranquil que disfruta les carreres.
En el quart grup que diré "ALCANTERES. AU AU AU'"Javi i Jose Basallote ho van donar tot, xapó per a ells, una dura carrera, però estos ja estan a totes, a l'any que ve marató SEGUR. Vam baixar tots a buscar-los i vam fer una bonica ultima pujada tots junts.
Estes carreres m'agrada analitzar-les més a fons perquè teníem un poc més d'il·lusió, no se si per la distància o per que pensàvem o sabíem que seria una dura prova. Però ahí està a la pròxima supose que ens eixirà a tots millor. Au cacau .
AMUNT POLSEGUERA.
fotos de Reyes i altres de l'arribada que he trobat per internet.

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.Nº 03158SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com


Amb la tecnologia de Blogger.

Search