dimarts, 18 de gener de 2011
Personalment tenia moltes ganes de retrobar-me amb la muntanya. Amb diferents objectius ens en vam anar a Gandia 6 polseguers, una vegada allí trobarem al polseguer núm. 7, Vicent Mompó que feia molt de temps que no teníem notícies d'ell.
Ens posicionem a l'eixida en diversos grups. Era la nostra primera experiència al Monduber i anàvem tots un poc a cegues de com seria la carrera; lo que teníem molt clar era que seria dura perquè véiem el Monduber lluny i alt.
Jose Sala s'està refermant com un sòlid muntanyenc des d'un principi em va dir que eixiria fort per a prendre bones posicions i així poder evitar els taps que es formen en les pujades pronunciades. Dit i fet, Jose va eixir fort i en cap moment va tindre taps, es va trobar bé i així ho afirma la seua classificació el 64 en la general i el 19 en la seua categoria amb 1 hora 24 minuts 38 segons, la veritat un temps extraordinari i amb molt de mèrit perquè nosaltres no estem acostumats a desnivells tan pronunciats on hem de tirar molt de cames i renyons.
També va tindre una eixida destacada Pepe Ferri, que com tots ja sabem del seu amor a la muntanya no falta a cap cita d'esta índole, el veiem en les fotos del recorregut muntanyenc i divertint-se com és habitual en ell, quan més dura és la prova ell més es divertix; no se si de veure patir als altres o que és masoquista.
Pareixia que Pepe Ferri entraria darrere de Jose Sala, pero.... qui creieu que va aparéixer del no-res amb molta força i soltura?. Jo vos assegure que no vaig ser. Martí, si senyor eixint des d'arrere amb Amadeo, Pepe Alarcon i jo, va fer una progressió molt bona, supose que primer va eixir un poc espantat, perquè no sàvia el que tènia entre mans i quan es va donar compte que es trobava fort per a això i per a més, va decidir apretar i..... tan que va apretar. Va agafar a Pepe Ferri i se'n va anar avant com un meteorit. A la fi va entrar el 179 de la general 127 de la seua categoria amb un temps d'1 hora 36 minuts 6 segons, a la pròxima intenta seguir al meu germà segur que ho aconseguixes ànim Martí. Pepe Ferri com vos dia avans va fer molt bona carrera i entrà el 203 de la general 138 de la seua categoria amb un temps de 1 hora 38 minuts 40 segons.
Per darrere anàvem un grupet un poc més relaxats o no....., Amadeo, Pepe Alarcón i jo, pareixia que teníem un altre objectiu eixirem al meu entendre massa relaxats i encara no havien transcorregut 2 quilòmetres anàvem caminant degut als embossos que es formaven. Dels tres el que més merit te és Pepe Alarcón tots sabem el que ell patix en les pujades, però no es perd ni una carrera de muntanya i .... o és que el sol li ha pegat molt al cap i li ha cremat el sentit comú o és que tenim un altre masoquista en la polseguera. Va concloure fart de la muntanya però estic segur que li va valdre molt l'experiència, entrà el 312 de la general 109 de la seua categoria amb un temps de 1 hora 45 minuts 14 segons.
D'Amadeo vos he de dir que ho vaig veure molt solt, amb ganes de divertir-se però no de rebentar, s´agafà la carrera amb filosofia i crec que la va disfrutar,el veig fort per a la pròxima cita de muntanya, entrà el 313 de la general 191 del seu categoria amb una hora 45 minuts 14 segons.
Jo vaig entrar també en el mateix temps que Pepe Alarcón i Amadeo, és un carrera divertida i crec que repetirem l'any que ve.
Vicent Mompó, vaig estar parlant amb ell abans de donar l'eixida i em va comentar que tènia molèsties als isquios i s'anava a prendre la carrera com una prova. Le seguit en les fotos i en la classificació i no li va anar malament, coneixent lo "reservon" que és, segur que anava a mig gas per no patir, entrà el 395 en la general 143 del seu categoria amb 1 hora 50 minut.
Desprès de tot l'esforç realitzat va valdre la pena veure el paisatge des del més alt del Monduber i als nostres peus un mantell de núvols que difuminava el paisatge i et deixava en la incertesa de si era el mar o el cel, la veritat impressionant.
SALUT I MUNTANYA.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.Nº 03158SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com


Amb la tecnologia de Blogger.

Search