dimarts, 4 de gener del 2011
Hem acabat l'any espotiu com millor es pot acabar: correguent, hem fet una última carrera amb la gent del poble i al ritme que fera falta. Ho teníem en ment i s'ha dut a terme entre tots uns organitzant i d'altres correguent. La I San Silvestre d´Alcàntera a segut un èxit, done les gràcies a tot el poble d´Alcàntera per la seua participació i ganes que van demostrar. Sense aquesta gent havera segut un poc avorrit.
El xiquets i majorets han donat alegria i rises per allà on han passat, els carrers del nostre poble estaven plens, de nou, de gent correguent i amb ganes de passar-ho bé.
Done també les gràcies a l'Ajuntament per la seua col·laboració aportant l'ajuda del municipal al cap de la prova i participant fins i tot la nostra alcaldessa, Tere.

Un deu a la gent de la polseguera per l'interés i alta participació, no esperava menys de vosaltres; també he vist en les fotos que no van faltar els nostres amics Fernando i Juan que sense ser de la polseguera els considerem ja dels nostres.

Aquest any ha segut el començament de la nostra San Silvestre, espere que es convertisca en una divertida tradició on any rere any participe més gent del poble sen se importar l'edat, sexe ni condició física

ENHORABONA ALS ALCANTERERS, ENHORABONA ALS POLSEGUERS I ENHORABONA A L'ESPORT.

AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search