dimecres, 16 de març del 2011
El diumenge dia 6 de març tot el món sabíem que hi havia una gran cita en l'atletisme mundial, Marató de Barcelona 2011.
Barcelona al capdavant de les maratons a Espanya i una de les millors maratons d'Europa esta vegada va tancar les seues inscripcions en 15000 atletes dels quals 5000 eren de nacionalitat estranjera un gran èxit internacional com a prova esportiva i com a ciutat turística internacional, este èxit...... serà perquè estan fent bé les cosas?, esperem prenguen exemple els nostres mandataris a València.
On cregueu que hi havia 3 polseguers el diumenge dia 6?... correcte tots ho heu encertat, A BARCELONA, teníem representació de la Polseguera. Esta vegada els nostres representants eren Amadeo, Martí, Pepe Alarcon, Pepe Alarcon júnior, Adela, Cristina i Majo, encara que només van córrer 3 es van fer sentir i van passejar el nostre club per Barcelona els 7. La nostra afició dia a dia demostren que són la millor afició del món, van a les nostres cites sabent que no guanyarem res, simplement per recolzar-nos, abrigar-nos i donar-nos el seu calor, en estes grans cites sense el vostre suport no seriem ningú. És fonamental saber que durant i al afinalizar la prova sentirem un crit animant-nos i un abraç a l'arribar a meta. UNA VEGADA MÉS AFICIÓ TENIU UN 10 DE NOTA DE PART D'UN HUMIL SERVIDOR, SOUS UNS CRACKS.
Dels 3 Polseguers en qüestió que vos vaig a comptar que no sapiau, Barcelona no és una marató per a realitzar la marca de la nostra vida.......bo això créiem, perquè els Polseguers estem fets d'una altra pasta i tots van realitzar uns temps espectaculars.
Amadeo es va portar com un lleó, va anar de menys a més com es deu de córrer, va entrar en la posició general 1.383, (doneu-se compte que estem parlant de que eren 15.000 atletes), va realitzar un temps de 3 hores 12 minuts 41 segon, marca personal i "el que vullga que entre a l'arena". Tots sabem que Amadeo està molt fort i ho demostra en tots els entrenaments i últimes carreres que hem competit. Des de la marató de l'Espadà el tio està intractable, a "la chita callando" i amb la humilitat que el caracteritza està en tots els fronts ahí davant, veurem que és el que ens té reservat per a pròxims esdeveniments. Amadeo m'agenolle i em lleve el barret davant teu 'CHAPO'. Se que no abaixaràs el pistó, tot al contrari, inclús et queda un poc més de gas . ENHORABONA MONSTRE.
Un altre super MONSTRE, amb cap experiència a les seues esquenes, molt poca experiència en carreres llargues, això si amb joventut i ganes de fer les coses bé vos presente al nou maratonià de la Polseguera......... MARTÍ........ Espectacular Martí, se'n va a Barcelona, fa la seua primera marató i el "chatorro" entra en la posició 1.739 de la general (os recorde corrien 15.000)amb un crono de 3 hores 16 minuts 15 segon. 'ARRE BURRO QUE T´ARRENQUE EL RABO'. Jo personalment volia veure patir en un llarga a Martí, ho vaig veure en La Vall d´Uixó i ara ell es donarà compte que això de La Vall d´Uixó no va ser un fracàs, va ser una etapa que cal passar per a ser un bon maratonià. Per descomptat fer una primera marató amb eixe temps és impressionant i té un merit increïble, qualsevol maratonià sap el que costa de fer eixe temps. Com a quasi tots, li va vindre el baixó en el KM 36, es va saber refer i va acabar amb bona cara i content que a això anem. ENHORABONA CAMPIÓ.
Bo i de 'mi Pepe', que felicitat que té damunt d'ell, com ja veureu en les fotos "el xaval de la suite", no té deixalla. Pepe com sempre va fer mooooolt bona carrera, encara que ell no s'ho crega. Tots estem cansats de dir-li que fa el temps que li dóna la gana, pareix difícil, però és així. va entrar el 2.494 (torne a dir-vos corrien 15.000) en un crono de 3 hores 24 minuts 6 segons, a València estic segur que haguera fet marca personal, Barcelona té alguna que una altra pujada que normalment s'entravessen. Pepe va fer la mitja marató al ritme previst, però quan es va veure sol i van començar els dubtes va optar pel més còmode deixar-se anar i patir el mínim possible. Tot el món desprès de veure-lo en els entrenaments opinem de la mateixa manera, Pepe haguera pogut baixar el crono de la marató de Barcelona minimamentement 10 minuts. Pepe haver-hi que dia t'ho creus i em dónes l'agradable sorpresa que estic esperant de tu. ENHORABONA CAMPIÓ ERES l'ALEGRIA DE LA POLSEGUERA.
Anteriorment hi havia mencionat a la nostra afició, també he de mencionar els nostres amics de Quatretonda Vicent, Salva i familiars. Veterans en la marató de Barcelona que van abrigar als nostres polseguers, sopant i menjant amb ells en els llocs on ho fan habitualment quan corren a Barcelona. Gràcies amics.
Els nostres Polseguers van arribar a Xàtiva el diumenge sobre les 21 hores, i com atletes d'elit que són va anar a rebre'ls la nostra afició, en este cas Julio i família, donant-los una calorosa recepció. Amb estos actes cada dia la Polseguera és més gran.
AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MES FOTOS:
https://picasaweb.google.com/lapolseguera/MaratoBarcelona2011Adela?authkey=Gv1sRgCMbGgueCsbaCXw&feat=directlink https://picasaweb.google.com/lapolseguera/MaratoBarcelona2011Majo?authkey=Gv1sRgCI_I7-75lpPXSQ&feat=directlink

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search