dilluns, 25 de juliol del 2011
Que NO se vos ocórrisca pensar que he abandonat el blog i m'he dedicat a una altra cosa.... Això no és cert. La veritat és que tinc moltes feines i al final tinc poc de temps, inclús per a una persona que dorm unes 5 o 6 hora DIÀRIES. Cada dia em resulta més complicat saber per on esteu perquè les fotos escassegen.
La volta a peu d´Alzira se que va tindre una representació nombrosa encapçalada una vegada més per Vicente Mompó. EL poc que se és per part d'Agustí que m´ha dit que en un principi hi havia un pacte mutuo de NO AGRESSIÓ que durà pocs minuts. Tot el món animal de polseguera van quedar per a fer la carrera tranquils sobre 5' quilòmetre (aconselle que es vaja amb molta atenció amb estes calors), el pacte no va durar ni 2 quilòmetres . Agustí diu que com passaven els quilòmetres anava arreplegant-los a tots i sorprenent-se de quants polseguers hi havia. Ximo cuida eixe genoll que això necessita un poc de descans fes cas dels majors que ja hem passat per aixó.
Al què en cap moment va veure de cap manera Agustí va ser al nostre Vicent Mompò una màquina que va decidir quedar primer en el seu poble. De tots els altres no hi ha classificació però se que estàveu allí. Foto, una de José Basallote, que esta vegada no va poder amb Agustí.
Volta a peu de Barxeta, en la dura carrera de la costera he trobat a 2 polseguers el primer a entrar va ser Tomás que esta vegada encara que em pese dir-ho va ser "maxacat" pel seu gran rival el terrible "SOGRE" (José Antonio). En l'única foto que trobada he de dir per a defendre Tomás que va arribar exhaust però no va poder amb la seua condemna que li aventajà en 22 segons. Tomàs sense que ho sàpia el teu sogre els dimecres fem sèries vine-te'n un dia d'amagat, et garantisc que en un parell de mesos l´aventajaràs en un parell de minuts.
Una grata sorpresa que em vaig trobar a Barxeta buscant en la classificació va ser al Mendri.
Que després d'una llarga lesió, inclosa intervenció quirúrgica, s'està recuperant des d'ací un fort abraç i segueix picant-te que en dos dies estaràs com a nou.
Volta a peu a Vallada, una altra població de la costera que va acollir a 4 polseguers entre els seus corredors.
En la foto no estima bé però em pareix que Vicent Mompó entra junt amb el Mendri que com vos he mencionat anteriorment seguix la seua recuperació corrent carreres populars a un ritme d'entrenament. Vicent no es perd res, és sense dudar-ho el que més carreres disputa a l'any.
Juan Juan (el señalado), esta vegada crec que si va córrer amb el seu xip i sinò almenys van entrar junts els dos germans segons classificació, perquè tampoc he trobat fotos; ritme creuer amb aire de contra. Carlos també estava a Vallada però esta vegada inscrit com Polseguer un gran detall, encara que vista la classificació a Carlos li pegava l'aire més fort que a Juan.
Enhorabona a tots que sapieu que vos seguisc i sobretot AMUNT POLSEGUERA

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search