dijous, 26 de gener del 2012
pare i fill mostrant els trofeus
Si hi ha algú que ha tingut un inici d'any actiu eixe ha sigut Jose Basallote que va començar el dia 6 de gener amb un bon capbussó en les aigües del port de Gandia. A Gandia comencen l'any remullant-se en el seu port amb les aigües a la temperatura que toca un 6 de gener.... més be fresquetes, dic jo. José acompanyat pel seu fill Toni, o era Jose qui acompanyava a Toni?, en estos moment se me n'ha anat de la ment, l'única cosa que se és que Toni va arribar pel davant de son pare.
  Gelats com a pingüins, però van arribar pare i fill al final dels 200 o 300 ms del recorregut. Em conten els dos que no agafaven prou aire de com se'ls van posar de comprimits els pulmons pel fret i (segurament un altra cosa tambè se'ls va comprimir a grandària sigró).
 He de recordar-vos que no deixaven la utilització de neopré però com ja sabeu a un polseguer això li dóna completament igual, estem fets d'una altra pasta. Amb els seus banyadors tipus tarzan més "xulos" que un huit se'n van anar i van tornar sans i estalvis amb una bonica experiència de pare i fill.
mireu-ho be pareix Nora l'esploradora
 Després de comptar-vos el que succeïx dins de l'aigua no van tindre una altra idea que anar-se'n a córrer per les boniques serralades de barxeta la "I TRAIL LA MALLA- SERRALADES DE BARXETA". Bonica carrera ben organitzada amb ganes de fer-ho bé i com sempre amb coses que millorar. Esta vegada els aventurers van ser com no Jose Basallote, Pepe Alarcón, Javi Bausa, Marcos Salas i Vicent Mompó.
 L'aventura  de Barxeta no era tal per a alguns, ja que Pepe, Juan, Julio, Fernando i un amic de Juan " l' últim supervivent" havien estat revisant la setmana anterior el terreny perquè no els agarrara el bou. Un poc acollonats si que van eixir després de les indicacions de Pepe que no és un tio massa muntanyenc.
 Amb molta prudència van començar tots i a poc a poc es van donar compte que el llop no era tan gran i un polseguer per a ser derrotat ha de ser un mamut no un simple llop. El recorregut bonic com són les muntanyes, agraïdes i simplement naturals.
 Pepe es va posar al capdavant dels  nostres i Vicent expert muntanyés va ser el padrí dels altres.
 Pepe  es va sorprender quan es va veure a meitat de carrera i molt sencer, però..... la muntanya té moltes coses un giró de turmell va ser el culpable, el bo de Pepe va finalitzar la carrera amb dolor en el turmell, acompanyat per alguns amics de la "Penya els ultims mohicans" de La Pobla Llarga, grans xicots. De part de Pepe gràcies per la companyia. Recuperat prompte que si no mous tu  a la gent, estos no tenen mai ganes d'entrenar. La polseguera et necessita. Vicent va anar  aconsejant  a Javi, Jose Basallote i Marcos i coneguent lo conservador que és,  segur que va anar parant als novells.
 Javi molt be demostrant que la marató no li ha pasat factura i està de nou en forma.
 Jose Basallote va anar a Barxeta per a que  se l'exugara el banyador de Gandia, molt fort a començat l'any.
Marcos, jo estava patint per ell,  pensava: .. no sap on s´ha clavat..... però be, va eixir molt airòs del compromis i ara ja es sabedor del que és la muntanya, estic segur que li va agradar molt, encara que també estic segur que va patir prou.
 Després d'este començament d'any tan sols queda intentar seguir units com l' any passat i eixir a entrenar tots junts.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentari:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.Nº 03158SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com


Amb la tecnologia de Blogger.

Search