dissabte, 12 de maig del 2012

Serà possible que un dia tan bo per a córrer, temperatura ideal i un ruixat i tot i jo ací estic  amb la càmera de fotos penjà al coll vinga donar-li al "botonet", sinó és a Algemesí a la pròxima segur que correc, encara que siga lentament, crec que ja toca posar-nos les piles i tirar tots una mà de participació al circuit.
 Esta vegada els xiquets també van ser a l' l'Alcúdia encara que va ser menor la seua participació van estar donant guerra els nostres. Els majors 15 van córrer defenent els colors com a colossos. El que més mala sort va tindre  va ser Julio que amb un problema d'isquiotibials es va haver de pujar al cotxe de protecció civil, mala sort per al nostre 'Ninja'.

El que si que va estar fi, fi va ser el 'Gran', no cap ja un altre nom per al 'Amadeo el Gran d' Alcàntera', fenomen on els hi haja sens lloc a cap dubte el més fort de la polseguera. Els seus 38' 47' ho diuen tot, va realitzar un magnífic 10000.

Jose Sala ' KIlian' va fer el que no va poder no podent en cap moment aconseguir l'estela que deixava Amadeo. 
La sorpresa que ja no és tanta sorpresa 'XIMI' rècord personal s’acosta moltíssim als 40 a tan sols 18. Enhorabona. 
Jose 'Mendri' després d'estar uns 10 minuts buscant-ho per a donar-li el dorsal va fer una carrera que segur que li pot abaixar un parell de minuts.
 Moisés i Sergi van entrar a tan sols 7 segons un de l'altre a la pròxima carrera crec que el Sergi donarà caça a Moisés. Molt bé pels 2 companys. 


El nostre medallista en la classificació final de l'any passat en Veterà C, José Antonio, 'Sir Williams Walace', està agafant ritme, ja s'està acostant a les seues millors marques de l'any passat. 


Pepe natural de l’Alcúdia vi per a tindre una foto no es va esforçar gens ni miqueta ja que té junt amb Amadeo i Jesús la important prova de marató i mitja del penyagolosa.
José Basallote i Marcos últimament estan entrant a segons. No serà que José li esprinta en els metres finals a Marcos només per a putejar-lo?, ja ho veurem la pròxima carrera. Carlos participatiu com sempre, a veure  si comencem a baixar de 5' el quilòmetre que el tu pots sobrat.


 Juan, relaxat i recuperant-se de la Marató de Barcelona a disfrutar o almenys a intentar-ho.


 I finalment Pele i mele , Tio i nebot Jordi i Pepe Ferri acompanyant-lo i també recuperant-se de la marató de Roma. Dins de poc ho veiem al cent per cent.

 Tenim també un seguiment especial a 4 casi-polseguers, Emilio Juan germà de Juan que està en tots els embolics, però no dóna el pas de posar-se l'uniforme, “bon tio” Emilio.
Després tenim a Moisés amb els seus 50 minuts, (molt bé) , ha agafat a gust açò de les carreres i no es perd ni una, crec que dins de poc fareu un bon equip de carrera tu i la teua dona, anima't. Antonio un altre dels quasi- polseguers va entrar molt prop de Moisés a tan sols 1' molt bé per al poc de temps que porta corrent i per últim Jose Manuel 'Manolete', va fer una bona carrera acabant més cansat que a Gavarda , però també vas córrer més, a Gavarda vas ser de romeria i ací no. Enhorabona als quatre “CASI-POLSEGUERS".



AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search