dimecres, 2 de maig del 2012

Carrer amunt, carrer a baix, els nostres polseguers es van defendre com a lleons en el dur circuit que van plantejar els amics de Turís.
 Bonica carrera que segur que tornarem a córrer en altres edicions, però lligeu-se els cordons i prepareu-se bé.
  Esta volta eren nou polseguers els que ens representaven, les dones no es van fer avant i Heide, el Iaio i la cabreta estaven perduts en la serra preparen la romeria del Penyagolosa. A veure si ja es deixeu de passejos de romeria de iaios i ens posem tots les piles en el circuit i fem un grupet  més nombros.
 Els xics no van defraudar, ens va sorprendre la ràpida recuperació de Moisés. Com he dit Moisés va córrer i ho va fer molt bé, entrant el tercer dels nostres no sense patir debò. Enhorabona.
  
Kike va anar de certa forma a gaudir de la carrera, com deu de ser, i inclòs m’han aplegat a dir que se li  va fer un poc curta, igual al agafar-se-la a la marxeta li van faltar un parell de kilòmetres, a la marxeta o no, mol be per Kike hi havia que córrer-la.
 Sergi el nostre fixatge internacional està consagrant-se com un verdader Crack, s'ha agafat el circuit a tope i porta el camí de ser el polseguer mes participatiu i amb més punts donats a la polseguera, esta vegada va entrar en 4 posició rosegant-li els talons a Moisés. Enhorabona fenomen.



 José Basallote i Marcos també van estar en esta carrera per lo que se veu en les classificacions els dos junts. Jose i Marcos no es que fajen marques espectaculars però els premia la participació i         l'esforç, en totes les carreres s’esforcen un muntó. Enhorabona.

Tomás esta vegada SIIIIII.SIIIII VA SER EL PRIMER DE LA FAMILIA EN CREUAR LA META. A part del caxondeo molt bé pel nostre polseguer de Xirivella, Tomás jo diria que començarà a agafar la forma a partir del estiu quant agafe vacances.

Jordi, “Xe tú”, és el més patidor de tots, per als que no el coneguem vos ho dic que el “tio” te més moral que tots els Alcoians junts. No li importa en quina posició acabar, però teniu clar que acabarà, jo aposte per ell. Jordi el mereixes el reconeixement de tots.
 Esta vegada he dixat per al final a els dos que van entrar en primera posició, perquè vaja parella. Julio “el Ninja” i Jose “Kilian”, un per altre van eixir com  si el anara la vida en la carrera. Eixida endimoniada que van pagar als kilòmetres finals. Kilian va eixir tirant de valent,  i Julio no anava a quedar-se darrere coneguem-lo (abans rebenta), quan Kilian va dir prou, Julio encara tenia una espenta que va fer que entrara en sexta posició de la seua categoria i primer polseguer, molt bé per al nostre Ninja, que sabem que sempre esta ahí. Kilian va fer una bona reaparició, encara que no està entrenant es conserva en bona forma. Enhorabona a tots.

AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search