dijous, 26 d’abril de 2012
GAVARDA era l a primera carrera del II circuit CRM Ribera de Xúquer, l'any passat ja érem un dels lubs mes participatius i enguany no serem menys.

Els més xiquis van donar un autentique recital, uns com menys que l'any passat, però no per això se'ns va sentir menys. Huit van ser els nostres representants, dels huit vam tindre 2 primers en les seues categories, un segon i un tercer. Van posar color polseguer a la prova: Aitana, Paula, María, Raimon, José Manuel, Pablo, Sergi i Kirian. Per mer propis i més dificultat anomenaré com crack de la nostra escola esta setmana a Sergi en categoria benjamí, va ser primer amb una carrera que li va portar a finalitzar completament va buidar, però primer merescut i treballat enhorabona CAMPIÓ. I la campiona d'esta setmana és Aitana una autentica lluitadora que quede primera en la categoria de querubins. Raimon i José Manuel van ser segon i tercer respectivament. Maria, Paula, Pablo i kirian també van córrer amb valentia realitzant una brillant carrera. Enhorabona a l'escola sou els millors campions.

 Els majorets no van ser 10, ni 12, ni 20 , van ser un número peculiar per al poble de gavarda,' DEJET'. Molta participació i compromís en el nostre club. Els nostres anaven encapçalaments per l'incombustible lluitador NINJA, Julio; sempre que ix com aquell que no vol, no li costa res rodar per davall dels 4' el quilòmetre, li dóna igual que hi haja pujades o baixades, com sempre xapó per al nostre veterà corredor.

 He de destacar al nou polseguer Sergi que amb el poc de temps que porta corrent ja és capaç d'entrar el cinqué polseguer puntuant-nos per al circuit, la veritat és que promet el nostre nou polseguer resident a Cotes i de nacionalitat portuguesa. Vos assegure que la seua personalitat no té res a veure amb els portuguesos més famosos que ens engolim a la força. Enhora bona crack.


Com a sorpresa, que personalment a mí no em sorprèn va ser Ximi, el nostre polseguer de 'Suma', va fer una carrera molt, molt bona. Si haguera de destacar una persona pel la seua entrega en totes les carreres, este seria sense dubtar-ho Ximi, quan li dic que ha de puntuar se li posen els ulls brillants i perd el rumb és un autèntic CRACK, Enhorabona Capità Tro.


 I les xiques que voleu que vos compte d'elles, pateixen en les carreres però, s'ho passen bomba, sempre un somriure per a la càmera, camaraderia a tope entre les dos. L'altre dia ja van estar juntes a la carrera de la dona a València i esta vegada a Gavarda després d'una nit de festa per a l'acomiadament  d'Àngela, que se'ns ha anat a l'Illa de Formentera al”currele”. Seguiu així xiques que de segur que se vos unix alguna polseguera més, animeu-sexiques.

Els nostres dos polseguers més veterans que són Jose Antonio i Vicent Mompó sense donar-se compte quasi van entrar junts, a tan sols 13 segons, a favor de Jose Antonio. No estan cap dels dos en forma però podrien fer una bona parella DE CARRERA....., segur que a Jose Antonio la nostra 'Gosa Vella' li donaria ales i ho tindríem una altra vegada en la part alta del pódium de veterà C.
 No deixaré de costat que sense estar bé li va pegar una "tocata" de por al gendre, Tomás no va veure el seu sogre ni eixir. Que contenta tindràs la sogra, sempre et deixes que et guanye el sogre “tu si que saps”.

Pepe Alarcón i el Kornan van ser tercer i quart respectivament molt bé pels dos. Estan preparant el Penyagolosa i no s'estan dedicant a l'asfalt, estan més en la muntanya que Heidi jo crec que al final trobareu el iaio i a Blanquita. Es nota que estan forts en les pujades.

Toni ho vaig veure fort en la primera part de la carrera junt amb Jose Antonio, però supose que per la falta d'entrenament com a tots ens passa, no va poder aguantar el ritme, pergent uns segons, dins de poc anirem tots a una.
 
Jose Manuel, Javi i Marcos van entrar els tres quasi junts. Un poc per davant Jose en solitari, este també és un del què s'apunta a totes, molt participatiu. Javi i Marcos van entrar junts, no se si Javi esta pervertint a Marcos i ensenyant-li les seues arts, en les pròximes carreres es veurà.

 Un altre dels què no es perd ni una és Carlos, tota la carrera només es va ficar en un grup i patint com sap ell va acabar cansat com una “burra”.
Moisés després de la seua lesió està una altra vegada corrent, està vegada acompanyava dos amics i crec que va entrar massa fresc, espavila que has de puntuar,”so perro”.


Jordi, geni i figura fins a la sepultura, que fenòmen, va dir que correria i es va comprometre en el circuit i ja li dóna igual 8 que 18 les fa totes, sempre acompanyat de la família, sempre complix la seua missió acabar la carrera, li dóna igual la distància. Enhorabona 


  AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.Nº 03158SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com


Amb la tecnologia de Blogger.

Search