dimarts, 10 d’abril del 2012

Torna la carrera de muntanya del poble veí de Vva. de Castellón, enguany amb nou trajecte. Eixida i entrada en poliesportiu municipal, un poc més d'asfalt i menys enredat que els anys passats. Com sempre tenim algun polseguer representant-nos, esta vegada van ser 4 corredors i 2 de les nostres xiques en la modalitat marxa. En carrera van estar encapçalant a la polseguera, com últimament per  Amadeo “el Grande”; darrere d’ell Pepe Alarcón, Jesús Kornan i el nou muntanyenc Javi Bausa. Els 3 primers estan preparant els 63 quilòmetres del penyagolosa, i se'l van prendre com una eixida llarga per al gran repte que tenen al maig. L'amic Javi crec que en estes carreres no tindrà massa companyia de la  què a ell li agrada o, haurà d'anar uns segons per davant o molt arrere.  Javi pot estar molt content, gaudir d'una cursa de muntanya sempre és molt satisfactori.
El senyor Kornan va ser completament enganyat per Pepe que li va dir que aniria amb ell i només va durar 2 quilòmetres,de totes les formes va finalitzar molt bé i supose que aniria enfangat fins al nas.
 Pepe va eixir amb Jesús però mai pot anar darrere, aumentant el ritme poc a poc va fer que Jesús no poguera seguir-lo. Desde fa un temps Pepe s'està mostrant com un bon muntanyenc.
Amadeo, no cal que vos ho diga, és dels més forts de la polseguera i ho va tornar a demostrar pujant amb facilitat les rampes de la carrera i no tingué cap dificultat en ser el primer dels nostres.
En quant a les dones Teresa, com quasi sempre, va ser la nostra dona més representativa. Teresa, acompanyada de la seua cunyada Betlem va recorrer els 18 quilòmetres que tenia la marxa amb totes les seues dificultats. La caminata molt bé, gaudint de la natura amb una nova experiència en les seues cames 4 hores 23 minuts 57 segons, molt de temps caminant per la Font amarga- salines, el terreny estava un poc enfangat i segur que açò va fer que alguna anècdota fera botar alguna carcallada. Com va dir Recaredo de la polseguera 'somos pocos però agerridos'.

AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search