dilluns, 26 de març del 2012

L'any passat vam mirar el calendari i, que casualitat, la marató de Roma cau en festes de falles, algú és faller?.... NOOOO!!! . Que bé perquè ens anem a Roma les dates són ideals per a córrer el 18, el 19 festa i cap a casa.
Tot queda en un sonmi. Alguns es van inscriure, tenien vol, tot controlat, però.... Els van anul·lar el vol, van començar a crear-se els dubtes i tot es va esvair. Tots meins.......... GLADIATOR, Pepe Ferri, tenia massa ganes per a que una simple companyia de vols li tirarà cap enrere una il·lusió creada al costat de la seua rossa companya Camila.


El nostre gladiator a banda de la seua bonica experiència per una ciutat tan cosmopolita com és Roma, s’enfunda la samarreta de la polseguera fins per a fer turisme,. Ens envia fotos en cada una de les belleses de la capital Romana, però a banda de fer turisme també va córrer. 



Comptant els milers de corredors que van eixir no li va anar gens mal. 
Se sabia que no era una marató per a fer el temps de la teua vida, però així i tot, Pepe va realitzar un bon temps de 3 hores 36 minuts 30 segons, no està però que gens mal.


Molta gent, molt "adoquí", molt camejar els dies anteriors i molt de tot per a una bona experiència que segur que repetirà en futures edicions de maratons europees.
Missió aconseguida i sense cap dubte segur que va gaudir de l'experiència.



AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search