dijous, 19 de juliol del 2012

EL MARENY DE BARRAQUETES VA TINDRE COLOR POLSEGUERA.
Seguim a un ritme espectacular, entre polsegueres i  polseguers van ser en el Mareny 21, 15 homes ...i... 6 dones,  lo de les dones va ser el més destacat, per primera vegada en la història de la polseguera vam tindre representació al circuit de la ribera de Xúquer de 6 fèmines de lo més entusiasmades que ho van fer de collons de mico, enhorabona xiques sou en molta diferència lo millor de la setmana.
 Alguna que altra era la primera vegada que s'animava a fer una cursa popular i hi ha que dir que ho van fer de lo més bé, com sempre hem dit cadascú al seu ritme i no fallareu mai, crec que sou una nova espenta     d'aire per a renovar l 'esperit de la polseguera.
 Tinc que dir que pel damunt de les marques, ritmes i demés, estan les persones i  van estar per primera vegada participant en una cursa a peu, Reyes i Amparo i amb més curse a les cames Teresa, Luisa, Isabel i Laura
 Les novates  de la quadrilla van fer una molt bona carrera, Amparo es va ficar música per a distraure’s i es va posar a córrer gaudint de l'airet que ens feia (per sort). De Reyes  tan sols vos puc dir que com es ella, es compromet molt en el que fa i encara que la decisió de córrer no va ser d’ella va gaudir d'acabar en bones condicions i de la compañía de Teresa, jo soc testic que van anar xerrant quasi tot el camí, Reyes va acabar la 17 de la seua categoria. Estic segur que desprès de veure a la jefa de les iniciades córrer  s'animaran  més d'una.


 Les més veteranes encara que les més joves van tindre una actuació molt destacada. Isabel va fer una bona carrera entrant la 30 en general femenina i la 9 en la seua categoria SEN-fem, estic segur de que l'any passat haguera signat esta actuació. Enhorabona. Teresa com he dit avans va acompanyar a Reyes trobant-se molt còmoda i segurament repetirà en altres carreres. Laura i Luisa van eixir darrere però poc a poc l’espenta de Luisa va arrastrar a Laura i es van fer una carrera de menys a més com es deu de córrer. Luisa va fer un esprint final digne dels campeonats del mon, Laura la va mirar asombra, On va la loca esta!. A tots els polseguers ens va agradar veure tanta dona de la polseguera. A la pròxima en braguetes d’atletisme, que no se diga.
 Dels mascles "pa" que dir esta vegada tenien en joc Julio i Pepe.... Alarcon, clar està.... un plat en el Manolo de 2 ous i un sepió, els ous de corral i el sepió de mig quilo.
 La profia era clara Julio no li podia traure a Pepe 100 segons..... com va quedar la cosa?; doncs bé, 97 segons van tindre la culpa i Julio pagarà al gran, indestructible, guerrer, arma de matar, llop marí, tarzan, en definitiva a Heidi Alarcón, un plat en dos ous de corral i una sepiò que se’l va guanyar merescudament esforçant-se com mai. Enhorabona als dos per donar-me algo que escriure.
 Llevant l’anècdota dels ous de corral, Julio com està  últimament no té rival algú, al meyns a les carreres que va. A 3’51” el kilòmetre, a data de hui Paco seria l'únic que podria amb ell. El nostre guerrer Ninja està en forma, però perd sepions.
 Jose Sala com sempre a la xita callanteta totes les carreres segon i segons ell sense entrenar. El que esàa en plena forma és Ximi que ja està descaradament ahí davant en companyia dels punters de la Polseguera.
 Pepe Alarcón, per a mi amb poc de esforç i 2 ous de corral ...que li pesen mol;, carrera buiga ell o no, discreta a 4’ 05” el kilòmetre. Segons els expert de la polseguera està per a córrer per vaig de 4. Sergi “el Luso” a 4’ 21” li queden 4 dies per pasar per damunt de algu..... qui serà, serà...
 Bona carrera de la nostra representació més veterana Williams Wallace, Jose Antonio un monstre,. Després de recuperar-se de la mitja, ja està ahí davant; un altra vegada en Sumacàrcer va fer 4º i açi 5 en la seua categoria. Genial ànim que estàs ahi un altra vegada. Tomás també va demostrar estar bé, ell i Toni Plà van entrar junt i a un ritme que comença a ser interesant pensant, que mes poden fer?. Marcos va entrar a 20 segonets que  a 4’ 45” esta molt bé.
 Javi i Rubèn (els Leals), Ivan (belino),Jesus Kornan i Moises que grupet més bo... últimament estan entrenant a bon ritme tant Javi com Ruben i son patidors com ho demostren en cada entrenament. Ivan el nostre spiker de serra un autèntic crack li pega a tot no corre igual que parla però correrà, Jesús els va acompanyar com toca sempre un veterà amb els iniciats i Moisès com esta eixint de la lesió poc a poc i en ells segur que no es va aborrir.
 Jordi Ferri a 5’ 40 “  per davall del que estava fent les ultimes carreres, tot esforç te recompensa.
 Ricardo Crespo també estava per allí, en fotos en linea de meta amb un temps que comença també a ser per lo menys interessant.


 CHULILLA QUE MARAVILLA.
 Per un altre costat amb un poquet més d'aventura i travessant rius i barrancs van anar a córrer el 1er trail de Chulilla, Fernando, Juan i Javi Bausa. El que m’han contat ells,  espectacular, molt divertit, inclús a Javi crec que anava en un patet de platja pues tenia el aigua rand a coll en alguna ocasió. Les fotos que he vist diuen molt de la cursa, a veure si l'any que bé ens animem i fem una gansa de estes. Encarregueu-se  vosaltres de fer una convocatòria segur que ens ho passem de lo més be.

AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.Nº 03158SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com


Amb la tecnologia de Blogger.

Search