dilluns, 2 de juliol del 2012

ACI DE SUMACÀRCER NO HI HAVIA NINGÚN, ALLI NOSALTRES QUASI VINT-I-U.
 Com es nota quant un club te ganes de col·laborar, un altra volta i no en cansaré de dir-vos que  per la meua part “chapó per a tota la polseguera”. Ens dona igual que faça fred, calor, pluja, sempre tenim un representant en totes les curses.
 En Sumacàrcer 19.... molts són però ahi estan, en la nocturna de Gandia 2, i en el trail de Benifaio 2, tinc que dir que alguns van repetir.... ja sabeu qui. no???????????.
  Desprès d'escoltar tots els comentaris  vostres donaré una opinió general de la carrera. El circuit molt bo en pujades, ombra vora riu, un pelet d'airet fresquet la veritat... de cine. Organització com fa uns any molt fluixa, aigua molt justa un poquet més la donen al finalitzar la proba, la meta “casa de todos”, els dorsal .... on crist va pedrer les espardenyes i després torna al cotxe, la imatge per al circuit en regles generals fluixa on el mateix circuit va tapar els fallos d’organització, però no va ser excusa per a que els nostres feren la seua carrera i tots molt bé i contents cap a casa.
 Cada vegada som més els que participem i comença a fer-se complicat fer una crònica sense deixar-me a ningú.
 Esta setmana tenim que destacar al nostre polseguer de suma, Ximi un autèntic Titànic que realment li fallà l’eixida tan explosiva que va fer, és normal tenint en compte que corria a la seua terreta i aixó tira molt, a vegades a favor i altres en contra. De totes formes molt bé per al nostre polseguer de Suma i la QUASI polseguera de Suma Isabel germana de Ximi fent una molt bona carrera va fer primera dona local. Enhorabona Isabel, si portares la samarreta volaries pel damunt de totes les fèmines.
  A l'espirit participatiu li tindríem que donar un oscar a Jordi Ferri, li fica unes ganes que el porten al límit de les seues forces, molt justet arribà, però arribà...
 Molts van ser els que van anar i a tots vaig a nomenar, Julio com sempre vol estar per davant i així ho va fer entrant primer, per darrere d’ell el nostre Kilian, Jose Sala fora de forma però donant-ho  tot, Ximi com he dit abans molt bona actuació, Pepe Ferri passant en els últims metres al “LUSO” Sergi que no falla i totes les setmanes ens puntua, Jose Antonio pareix que torna a ser persona desprès de la mitja d’ Alcàntera, Ricardo un fenòmen que està agafant molt bon ritme, Pepe Alarcón que no deixa que Jesús (que entrà darrere), li guanye ni als entrenes, Toni Penalva  ja s’arrima molt a ser un autèntic polseguer, bon temps. Marcos i Toni Pla per baix de 5’ els dos. Tomás un altre dels que va entrar molt perjudicat en la mitja ja torna a córrer, poc a poc. Toni Ruedas no sabem massa d'ell però sempre fa alguna carrereta. Luïsa va tindre l'honor      d'anar acompanyat pel gran Amadeo que li marca ritme per a que l'única fèmina que ens representava entrara sobrada i per últim Jordi Ferri que en un parell de collons entrà com un campió.

També estiguérem a Gandia, en realitat a la platja, a la frescoreta de la nit amb la seua brisa fresqueta que sempre dona gust. Paco Fogués i Salva van ser els dos sibarites que s'escaparen a vora mar. El primer, vista la classificació, anava en una barca deixes de fer contraband, en 38' es va recórrer els 10 kilòmetres pel passeig  de Gandia. Indiscutiblement Salva no anava en la mateixa barca algo mes lent diríem... en una pastera arribà Salva tranquil·let per a poder gaudir després de un bon sopar a vora mar.






AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search