dissabte, 11 d’agost del 2012

A la platja de Tavernes també vam tindre debut d'una nova polseguera, açò va que volo en molt poquetes setmanes, la polseguera està més femenina que mai, Blanca estarà súper contenta de veure tanta dona al club.
 Mº José Fuentes és el nom de la nova polseguera, hi ha que dir que a la mitja marató va treballar com un polseguer més i això és d'agraïr. Com aquell que no vol s’enfundà la samarreta de la polseguera i zassss a córrer com una lleona, he vist una foto de l'entrada a meta que lo únic que li se veu és el fum i Toni Pla darrere mirant-la. Una carrereta molt "asea" que li va eixir a 6’ el kilòmetre agafeu-se els cordons que és la primera carrera i va a  per tots vosaltres. ENHORABONA POLSEGUERA.
 En Tavernes també teníem a altres polseguers,  u d'ells com ja he dit abans Toni Pla que va ser el padrí de carrera de Mº José, acompanyant a la gent que comença segur que fem pinya, enhorabona Toni.
 Qui falta, que ja fa temps que sabíeu res de ell......? Pepe Alarcón també estava per allí, però per el temps que li he vist o les vacacions li han sentat de lo més be o.... li han sentat de lo més be. Un passeget és el que es va pegar Pepe per la Platja; ara bé, no es va deixar guanyar pel seu cunyat Rubén, que junt a Javi estan agafant forma, tan sols els falta la samarreta.

 AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 comentaris:

  1. Enhorabona M.Jose!!! Estem que arrassem...jajja. Quan vullgues eixem a entrenar, val? Bss. (La xiqueta del 23)

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Ei, després de llegir açò, em fa encara mes il·lusió, si pot ser, ser polseguera!!

    Sí, Toni s´ho va currar venint al meu ritme! Ho vam passar bé durant la volta.

    (A la xiqueta del 23) Okis, gràcies per avisar, ja parlem!!

    ResponElimina

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search