dimarts, 4 de setembre de 2012

La polseguera com a club ens havíem agafat un altre repte i cada dia una cosa nova i més interessant. Xe tu perquè no fem un triangular dels clubs esportius del poble que tinguen moviment?. Dit i fet….

 Tenim molta sort de tindre unes associacions tan participatives al poble. Tres reunions entre frontenis, raspall i polseguera i…… tot avant es farà el triangular. Faltava organitzar les proves i puntuació una reunió i tot arreglat… que bonic es treballar en gent que tinga ganes i experiència montant esdeveniments.

 De la nostra part i mirant-ho des de l'organització un 10 per a frontenis i raspall, que fàcil es treballar amb ells.

 Dia 28 es fa el esdeveniment!. Acollonant un muntó de participació. Algún músic, com sempre que s´hen demanat, també van col.laborar posant el seu granet artístic i deleitan-nos amb un pasacarrer per obrir la festa.
 Carreres primer, un èxit i una gran participació i qualitat, sobre tot van destacar el club del raspall que va sorprendre a tot el mon guanyant-nos i traguent la màxima puntuació. A les carreres dels xiquets molt de colorit i recompensa dolceta per a tots ells, desde els més menuts fins els més fadrinets van tindre un sonriurer en tot moment.Al finalitzar, al carrer Sant Vicent a jugar al raspall, molt molt divertit veure als més menuts en unes partides que feien por per el seu entusiasme. I les nostres xiques  comandades per Reyes que li posava un entusiasme que contagiava a tot el públic, estava acompanyada per Paula la seua filla i Laura sempre apunt.Cal dir que per part del raspall va haber molt de nivell i dir que les filles del "moro" Núria i Nerea van ser unes duríssimes rivals en totes les disciplines.  El frontenis va pegar la campanada guanyant-li al  club de raspall  la partida dels cadets, molta emoció. 
 I si parlem de emoció la que va tindre la partida Polseguera-frontenis ens jugàvem el 2 lloc en la modalitat raspall i el nostre equip format per Amadeo (Greisly Adams), Manel (barrufet) I un gran Julio (el Ninja) van remuntar una partida que desprès d'un empat 5 per 5 es va jugar un desempat que amb tres pilotes de partida per part del frontenis que els representaven Pepe Marti "el xiquet de Cotes", Edu "el lleó d' Alberic" i desde Valencia "el zurdo del Pelayo", res van poder fer contra  els nostres que van trauer la sang de polseguer i remuntaren la partida guanyant-la i proclamant-nos segons en la modalitat de raspall.
 La reposa de forces va ser de lo més bona, dinar d'entrepà, cerveseta i després els que van voler un escabusó i altres una becadeta fins les 17:30 hores que començava el definitiu i emocionant desenllaç.
 Vam començar els més menuts, que xulo, s'ho vam passar de lo més bé; van jugar totes les categories fent-se evident una gran superioritat per part del club frontenis. Encara que... va votar la sorpresa en categoria infantil guanya-li el raspall al club frontenis. 
 Les xiques molt bé tornant a demostrar Reyes que està en un gran estat de forma, Reyes i Teresa van ficar en apurs a les seues rival fent una gran partida. DESPRÈS PARTIDA ESTELAR PARES POLSEGUERS-FILLS FRONTENISTES, ahí estava jo clavat en el bullit i pallisa que en van arrear  Joan fill de Julio, i Alba la meua filla, i que voleu que fem si estem algo vells.

 I arribà  l'hora de la veritat, ens jugàvem el 2n lloc de la general si aconseguíem derrotar jugant al frontó, al club de Raspall, que  una vegada més tenia una parella contractada  per aconseguir la victòria….. victòria, ja ja ja…. Nosaltres si teníem un crack en les nostres files.

 Desprès d'una mala vesprada per les baixes d'última hora,vam tenir una parella sorpresa com a representació de la polseguera, si sorpresa per que jo no haguera pensat en la vida que anava a jugar al frontó, (i mes desprès de rebre una derrota per part de la meua filla), jo fronteniste, ja ja ja… però qui era el altre desprès de la renuncia per lesió de Kike Solves, i de Pepe Alarcón? no em va quedar més ous que jugar jo i un autèntic monstre al meu costat PACO FOGUES, que gust veure-lo jugar les tornava totes, a mi en va contagiar la seua seguritat i no vaig voler deixar-lo en mal joc i en vaig deixar la pell (literalment) dins de la canxa. Resultat final liderat per un gran PACO:  Raspall 4- polseguera 15. Incontestable, van quedar segons en Raspall, segons en frontenis i desgraciadament segons en lo nostre, la carrera.Contents?, jo molt.
Valoració: molt possitiva per a repetir. Tant els menuts com els majors, inclosos els pares dels xiquets ens ho vam passar acojonant.
Millorar: la nostra participació en la nostra prova, té que ser molt més nombrosa tenim que córrer  tots, i quant dic tots som al menys 30 o 40 polsaguers/eres majors.
De totes formes va ser un autèntic èxit que anirem millorant amb el temps. Esta vegada tan sols en queda dir:AMUNT CLUB RASPALL, AMUNT CLUB FRONTENIS, AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!

Fotos piqueu damunt:

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.Nº 03158SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com


Amb la tecnologia de Blogger.

Search