diumenge, 2 de setembre del 2012


Moltes carreres per al estiu tan calorós que està fent-nos, però no hi ha lloc pels voltants, ja siga ribera o costera, que no tinguem una representació d'un polseguer o polseguera. Este humil corresponsal de la polseguera està desbordat per la vostra gran participació a tot arreu.

 Com tot el mon, la polseguera també està en crisi econòmica i no li pot pagar l'avió a tots els reporters que té desplaçats per arreu del mon, així que es farà lo que bonament es puga sen se allargar-nos massa en ninguna crònica.

 Si començarem per Castelló,  bona carrera del poble veí que un any més estava dins  del Circuit de la Diputació.

 Com sempre els del nostre club no van faltar a Castelló i van ser un bon grapat de polseguers els que van anar, no a exprimir-se però si a desfruitar-la. Algo difícil va ser gaudir de la prova, després d'un arruixó, va eixir tota la escalfor del sol i el “bochorno” va ser terrible, més be resultava difícil respirar, ufff..... mal ho van passar tots els participants. Se que ningú vareu fer un temps esgarrat sinó que vareu participar i omplir carrera que és molt important. Així doncs, per a no deixar-me a ningú un parell de fotos i “arreando”….



 En Anna també vam tindre carrera, que vos tinc que dir, també teníem un grupet de polsaguers/era. Andrea “la xiqueta del 23”que diu que no pot anar a les curses i resulta que és la més en fa. Va entrar la 18 classificada de la seua categoria. Molt bé xiqueta segueix així.

Com he començat diguen calor…. barbaritats.... així i tot, sense fer-nos por, a  córrer.

 Paco tinc que dir que el nom de la “bestia” se li queda algo curt. A les 5 del matí vam eixir a córrer 31 km de serra després de la pallisa se'n va a Anna i va córrer sobre 3’ 55”, aixó si que no te nom i encara ens clavem en el pobre Pepe Alarcón. 

Tots els que van anar van coincidir en el mateix molta calor. Ricardo Crespo 
4’ 40” molt bé. Carlos de “paseo” i Jose Sala li feia falta oxigen.


Manuel era la propera carrera del Circuit Ribera de Xúquer, una altra vesprada calorosa, pel damunt dels 30 graus a les 9 de la nit, ufffff..... que exageració.

 La bona noticia i molt destacable “la pantera de cotes”, el bo de Martí tornava a córrer i tindre bones sensacions després de casi 1 any sen se fer una carrereta, tots tenim moltes ganes de veurer-lo al 100 per 100 i alegrar-nos junts dels seus bons temps.



 Ànim Martí que aixó ho tenim ahi davant falta una miqueta de res.


 Per altra part Willian Wallace va tornar a possar les coses al seu lloc derrotant de forma contundent a Tomàs “el Yerno” que en fa una de cal una d'arena.... Tomás abuses del “xiringuito” de Cullera i després ho pagues en carrera, pillin.

Jose Sala entra el primer dels nostres seguit de prop del incansable Ximi i a la xita callando entrà Pepe Alarcón en 3ª posició; siguent 4rt el señor “portu” este si que no falla en sol, aigua, pedra... li té tot igual.

També van estar corrent Ricardo Crespo i els seus 4’40” i Carlos Casanova, no al esgotament total. El nostre amic Salva, també va participar en Manuel fent una carrera de lo més bé i aplegant sencer a meta, molt bé mestre.

 Tancant el grup de la polseguera va entrar les nostres Super guerreres Teresa i Luïsa van entrar agafades de la mà i acompanyades d'una tercera xica que Julio ja està buscant la seua adressa per a fixar-la, segurament serà un fitxatge d'este hivern. Les vaig veure molt compenetrades i contentes de que aplegara la carrera al seu fi. Enhorabona xiques.


AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search