dilluns, 17 de desembre del 2012
La mitja marató del samaruc és una carrera atractiva per a fer marca i un passeig  solejat pel terme municipal d'Algemesí. Com anys anteriors algú dels  nostres van estar per allí, algú que sabíem i algú inesperat, que pensava jo que estaria en letargia hivernal com les tortugues. Recollons amb el letardo, la nova pel·lícula, estreno mundial, "La tornada de Grizzly Adams", han començat els nous episodis en asfalt. Sen se entrene i com sempre donant-ho tot, ningú, dic ningú i ho torne a dir ningú i el que vullga que ho entenga va tindre ous de seguir-lo. Intentar-ho ho va intentar un intrèpid i sempre voluntariós Sergi "el portu", que és l'únic que totes les carreres ho dóna tot. Llàstima que es va enfonçar a la mijania de la carrera però així i tot va entrar pel darrere d'Amadeo. Gran carrera dels dos. Crec que Sergi va fer marca personal, 1 hora 35 minuts 36 segons, 40 segons pel darrere del gran AMADEO. 


Més enrere com sempre, Pepe Alarcón, esta vegada acompanyant el seu cunyat Javi 'LEAL' que va fer molt bona carrera, crec que firmant també marca personal amb 1 hora 44 minuts 43 segons. Ànim Javi, amb dos carreres més li guanyes al teu cunyat segur, el vas a deixar a l'altura del betum al "desgrenyat" de Pepe. A Pepe només dir-li que un altre deixeble que se'n va per davant i no l'agafa, atenció, que el barco s'enfonça. Vaaa, va  a Pepe felicitar-lo per donar-li videta al seu cunyat, creient este últim que li podia guanyar. Enhorabona als quatre.


A Alcoi també vam tindre 2 intrèpids i mig. per que mig?.... si eixe mig va ser Martí que creia que estava inscrit i no ho estava, vaja vaja una matinada per a res. Deixant l'anècdota, el "Dandi" i el seu deixeble "Marco Polo", agafaren els bartuls i a visitar la ciutat d'Alcoi, segurament van comprar algo de torrons, que ens obsequiaran als polseguers en algun soparet. No se que passaria a Alcoi si la mitja marató estava ben mesura perquè el temps del guanyador Andrés Micó va ser d'escandal 1 hora 2 minuts. Esta mitja l'any passat al meu germà i a mí se'ns va fer dura, pujant a la via verda.
  A Javi li he sentit dir que ha estat molt bé, bonica i per a repetir, però.... no em fie  si ha sigut perquè li han agradat les dones d'Alcoi o la carrera, hauré de parlar detingudament amb Marcos que pareix més seriós. Al cap i a la fi 1 hora 48 minuts 52 segons per als dós polseguers. Enhorabona cracks.

AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.Nº 03158SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com


Amb la tecnologia de Blogger.

Search