dilluns, 3 de desembre del 2012
El dia 9 de novembre es va donar per finalitzat el 'II circuit Ribera de Xúquer'. 260 valents van finalitzar les 9 proves mínimes exigides per l'organització per a poder obtar a la bossa del corredor, que per la seua fidelitat se li entregà a cadascú. Esta vegada la bossa consistia en un impermeable, toalla mini de microfibra, producte alba, bossa d'arròs i desodorant adides, un luxe. Igual que l'any anterior van estar polítics de les Riberes, organitzadors, Recaredo Agulló i una presentadora que ho va fer d'allò més be . Va ser una animada entrega de premis per destacar que es va obrir amb l'entrega dels veterans C, esta gent que té més anys, però que no se'ls nota en res, algun d'ells té l'elixir de la joventut. 
 Un dels què esta fet un xaval és dels nostres, si senyor, el primer a ser anomenat per a arreplegar un premi va ser el nostre gran, estraordinari i hiper conegut per tots vosaltres 'WILLIANS WALACE', el nostre escocés, cor valent. Jose Antonio Chust un xaval que vos coneix a quasi tots, vos ha tingut d'alumnes, ja porta 2 anys consecutius estant en el podium i és el nostre màxim representant. 3er CLASIFICAT VETERÀ C, Jose Antonio tota la polseguera estem orgullosíssims que pertanyes al nostre club amb la teua presència la polseguera té més grandesa. Enhorabona i a l'any que ve a pel segon.
Enguany no ha sigut possible arreplegar premi com a club, a causa de lesions i altres circunstàncies, però vos assegurem que l'any que vé intentarem que el nostre club estigua ahí dalt, demostrant que som un club lluitador i a banda de divertir-nos posem  compromís. 
 Després de l'entrega de premis i acomiat del circuit, ens quedem a la tradicional picadeta que va ser abundant i triomfant com sempre el nostre pastís de pasta fullada i nata una esquisitez que els agrada a tots.
 Bo a l'any que ve si hi ha acord es tornarà a realitzar el Circuit i allí estarem donant guerra. AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentari:

  1. Un hermoso texto escrito con el corazón

    Reca.

    ResponElimina

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.Nº 03158SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com


Amb la tecnologia de Blogger.

Search