dimarts, 27 de novembre del 2012
La marató de valència s'està convertint en un clàssic per a la polseguera i ara inclús més, quan donen l'opció de poder elejir 10.000 o marató.


Doncs bé, un any més la polseguera a llogat un autobús i tots els que han volgut s'han pujat a ell i junts a València. Uns a animar als seus amics i familiars, altres a gaudir dels 10000 sense agovis i altres a patir d'allò més en la marató.

  Com a passar ha passat de tot, el millor és que no hem tingut cap incident d'importància, el pitjor que algun de nosaltres no ha aconseguit el seu objectiu, però l'objectiu, no s'escaparà en la properaa ocasió.




Anècdotes , des que va haver una eixida nul·la i nosaltres esperant a que pasaren i no apareixien per cap costat els de la marató mentres els del 10000 passaven tots i no puguerem vore a ningú. Graciós també, unes rampes al costat del autobus al finalitzar la marató, un episodi de Toni Pla. 
Com es van portar els nostres?, vosaltres que cregeu?. Excel·lents com sempre donant-ho tot i participant en una nombrosa marató i 10 km.

En el 10 km vam tindre com a representants a Alexis que desgraciadament després d'una lesió no es va trobar amb suficient moral i forces per a afrontar la marató que va començar a entrenar i tot el món créiem que seria el seu debut i posada de llarg com maratonià. A pesar dels pesars va córrer el 10 km al seu ritme disfrutant del gran ambient.
  Mª José, que gran que eres; sempre disposada a tot i una altra cosa vos dic on està es troba, Majo va córrer els 10 KM disfrutant com qui més, és molt fàcil disfrutar una carrera amb tanta gent, l'experiència li va encantar i crec que li vam traurer els colors a la baixada de l'autobús amb multitud d'aplaudiments, per a ella va ser la seua verdadera benvinguda, crec que tenim maria jose per a anys i estarà en tots els "fregats", el temps ho dirà.

 Jose Grau el "mendri", també va estar amb nosaltres, va ser el més ràpid dels nostres en els 10 KM, intentà fer 40 minuts però és molt complicat amb tanta gent, de totes maneres va acabar amb força, no important-li el temps que havia realitzat, va mantindre un ritme alt i constant.

També van estar amb nosaltres Pepe i Gabi, els de "rebeldes tragant pols", ull amb estos que amenitzen bé els viatges i prometen fer-se un lloc en el món de l'atletisme professional, en este cas van ser  "ojeadores" per a veure si fitxaven algun dels nostres o s'unien a nosaltres. Açò va ser un passeig per a ells i supose que hauran pres nota de tots els nostres representants.

Passem a la prova reina teníem a 6 representants i un "ojeador" en la marató,  "DATORLLO" es va posar en cua de marató per a controlar des de la distància prenent nota de tot el que passava amb els nostres.... o això crec... o igual era la seua primera maratón?. No se, la veritat és que va estar amb nosaltres i no se li va escapar detall, finalitzar la marató en 4 hores 20 minuts i 1 segon de regal. David Torres Enhorabona.

 A l'inici de la marató es va veure amb molta claredat la formació de dos grups en els nostres, per davant Julio i Jose Sala, seguint-los a prou distància Fernando, Toni i Sergi. que falta uno... més arrere cagat en "garres"... crec jo que no sabia ni on estava Pepe Alarcon, el tipus més rar que he vist en els meus anys de vida. 

 Començarem amb Pepe entrenaments de l'hòstia, sacrificat el que més, si cal entrenar plovent, nevant, li dóna igual una autèntica màquina i arriba el dia de la marató i m'ix a 5 i pico, ET MEREIXES UNA PALISSA. El nostre Pepe Alarcon "la alegria de l'huerta", com vos he dit va eixir més lent que el cavall del roï i va anar agafant ritme conforme passaven els quilòmetres.... Com no agafaria ritme si anava a relenti per al seu entrenament sub3, total fresc com un "abaexo" va acabar el campió, últims quilòmetres ritme de 4' 20". Molt bona carrera amb rècord personal 3 hores 20 minuts, la veritat tènia en la mà baixar de 3 hores 15 minuts i els ha deixat escapar, dins de la meua ràbia, enhorabona pel teu rècord a la pròxima espere que més i millor.

 En el grup mes nombrós ens va sorprendre a tots veure als tres junts.  Per a mí Sergi estava molt entrenat per anar darrere de la pancarta de 4 hores, quan Sergi el nostre "PORTU" es va donar compte era ja el quilòmetre 21 o 22 i així i tot va aconseguir agafar  la pancarta de 3 hores 45 minuts i avançar-la, ahí vaig veure jo realment el bé que s'havia entrenat amb el mànager Pepe Alarcón. Sergi molt disciplinat en tot els entrenes, va demostrar haver-hi fet bé les coses sols dir-vos que la segon mitja la fa 10 minuts més depresa que la primera, encara que...... també crec que deixà escapar o s'haguera pogut acostar molt, molt a les 3 hores 30 minuts, de totes maneres és la seua primera marató, magnifica primera marató i benvingut al club. SERGI JA ERES MARATONIÀ!!!!!!!!!!!!!.  3 HORES 41 MINUT PER AL CRACK.


 Fernando i Toni van anar junts un poc més, primer es va anar més ràpid Toni, després Fernando va agafar Toni.... la veritat crec que van patir els dos molt i tenen el meu reconeixement a l'esforç realitzat. Fernando després de la seua experiència feia 15 dies en el Botamarges, va voler fer la marató i crec que ha demostrat estar a totes, no és el seu millor temps, però vist el que vist i conforme portes l'any de "tute" has estat brillant, supose que també et va agradar veure al teu amic "3J",Juan Juan Juan que va fer d'escuder, acompanyant-lo els últims 10 km i portant-li els seus  "brevajes" i pocions màgiques.... ENHORABONA FERNANDO.


 D'este grup l'últim a entrar va ser Toni, crec  però no em feu molt de cas ... esta marató se la va agafar més confiat que la de l'any passat i li va passar factura vaja si li va passar. Afonar-se en el 30 o 35 no és res de nou i li passa a molta gent, però a Toni  li va vindre tot damunt muscular i anímicamente, però res amb un poc més d'esforç del que espera va finatlizar. Les famoses rampes a la porta del autobús ens van protagonitzar l'anècdota del dia, tot solucionat i una marató més a la saca. ENHORABONA TONI.

 En el grup davanter estava Julio intentant baixar la seua marca personal de 2 hores 55 minuts que desgraciadament l'haurà de deixar per a l'any que ve. Julio sap que l'edat no perdona i li queden pocs intents per a abaixar la marca i s'havia preparat conscienciosament però.... la marató és molt llarga i el que no t'ha passat durant 3 mesos entrenant et passa en unes hores. Amb Jose els dos rodaven junts fins al quilòmetre 34 que a Julio se li van pujar els bessons i li era impossible córrer sense dolor, llàstima, però Julio és veterà i ja sap que açò pot passar i es va pendrer el contratemps amb  filosofia, que li anem a fer. Vos vaig a posar els temps perquè vegeu el que es pot perdre en una marató en 8 quilòmetres, va perdre respecte a Jose 20 minuts una autèntica barbaritat. Julio així i tot eres un CRACK i el temps res mal 3 hores 16 minuts 41 segons, molts ho firmarien JA.

  El que està en un núvol és el meu germà, Jose Sala porta baixant de les 3 hores amb este, 3 anys consecutius, molt però que molt difícil conservar el mateix nivell sense baixar el pistó. Tota la carrera amb Julio fins al 34 que es va veure sól i baixa un poc el seu ritme però es va tornar a agafar, crec que va millorar el seu millor temps un parell de segons. El nostre 'KILIAN' va demostrar ser el millor en la 32 marató de València, (encara que ell diga que ha entrenat menys que l'any passat) ,ahí queda això. Bueno a l'any que ve  s'ha de seguir baixant com els sous. ENHORABONA ERES EL CRACK DE LA MARATÓ. 

Encara que també he de dir que com cracks, els palmeros que van estar animant. L'autobús no estava ple com haguérem volgut tots, però, passarem un bon dia animant als nostres i disfrutant de la seua companyia.

Ehh! se m'havia oblidat un polseguer més Edu, el Lleó d'Alberic. Quina sorpresa el veure-lo passar i a més content i ben posicionat. Una sorpresa gratificant, però algo li va passar a Edu i la va acabar patint, en algun lloc va punjar i necessità un sobre esforç per finalitzar la prova, ja ens contarà que va passar.  Ànim Edu, el patiment també endureix al corredor.

AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fotos marató Valéncia 2012. Mikel








1 comentari:

  1. M´encanten les teues cròniques!! eres un crack!!! informant dels esdeveniments i sempre motivant i alabant al personal!!! Aixina m´agrada, Presi!!!

    ResponElimina

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search