dilluns, 12 de novembre del 2012
La Mitja marató d'Alzira sol fer-se llarga als corredors, sobretot per les seues costeres i baixades, però senyors esta vegada es va fer llarga de veritat. Un despiste, una desorientació i una anècdota que contar, es fica un cotxe alié a l'organització en carrera, el primer classificat es fica darrere d'ell i.... ala tots a seguir-lo, total al final  1,4 km de més van córrer tots els atletes, una anècdota que l'organització no es cansà de demanar disculpes. No passa res amics d'Alzira a l'any que ve els torneu els kilómetres així la gent farà marques personals. Bromes a banda enhorabona als amics del C.A Alzira per la magnífica organització com tots els anys.

 El més destacat dels  nostres Jose Antonio Chust 'Wilians Wallace', com tots desitjàvem ja és definitivament tercer en la classificació Veterà C del II Circuit Ribera de Xúquer. ENHORABONA jo quan siga major voldria ser com tu. El nostre guerrer escocés lluità, com sempre ho fa, va entrar en sisé lloc i així revaliàa el triomf aconseguit l'any passat. No se si alguna vegada Jose Antonio havia pensat ser un CRACK de l'esport, però que ho és, tots estem per a testificar-ho. En Sueca estarem per a recolzar-te en l'entrega de premis, ara descansa un parell de mesos i recupera't bé de les teues molèsties en el peu.

 
Julio 'El Ninja' tenia en ment pujar al podium a Alzira, la seua meta era entrar davant d'un conegut de la nostra categoria. El que coneix a Julio sap que quan s'encabota amb algo, o reventa, o ho aconseguix i.... esta vegada... va aconseguir véncer al presumpte rival, però.... desgraciadament entrà en 4a posició en la seua categoria veterà B, una llàstima, van eixir les coses a mitges però... l'esforç i el reconeixement de tots ho tens. Enhorabona monstre tots sabem qui eres i de que eres capaç.

 Teníem també un debutant com Polseguer MOISÉS MONAR i.. fotre amb el debutant. Posarà les coses molt difícils a tot el món si té ganes de competir, a tots els seus passos per meta se li veia amb força i disfrutant de la carrera. Este tio no és un debutant, si té ganes de competir donarà per a moltes cròniques vos ho assegure, li buscarem el nom de guerra entre tots, el temps ho dirà. Enhorabona ja voràs com  triunfes amb la samarreta de la polseguera i com  millora el teu rendiment res més posar-te-la, sinó pregunta-li a Javi Bausa que és el "dandi".

Parlant del Dandi, no sé que tramaven per ahí el trio la, la la. Per a un dia que ve a córrer el "Lleonés de la polseguera", ANGEL, va i me'l convenç Javi i Marcos per a anar per ahi darrere ensenyant-li tècniques de lligar en carrera, que per a això és un vertader expert Javi. Res ahí queda això, un paseig la mitja d'Alzira per a Àngel , sense esforç, espere que t'hages ensenyat molt bé les tècniques de Javi i que t'ho passes bomba corrent a Catalunya. Marcos supose que també haja pres nota de la tàctica i tècnica, tot això unit amb els reportatges de Félix Rodriguez de la Fuente, faran por veurer-los als tres junts en una altra carrera.

Pepe Alarcón i el seu nou alumne avantatjat Sergi, també van tindre una disputa a muerte... sempre amb bon rotllet. El "portu" volia donar-li una sorpresa a Pepe i va eixir posseït pel demoni.... on vas que açò és molt larg.. tranquil Sergi... ens recordes en l'eixida a algú...açó s'acava quan arribes al final no en els primers quilòmetres. Bueno després d'està reflexió que espere que li servisca en la marató a Sergi, almenys evitarem que es trenque el coll de tant girar-se per veure si ve algú. Sergi molt bé i Pepe sense massa esforç va fer una segona part de carrera molt bona deixant enrere nombrosos atletes. Enhorabona als dos.

 Un altre debutant va ser Jordi Ferri, no com polseguer però si com la seua primera mitja marató i pico..... Jordi és un dels nostres representants mes fidels en el circuit i allà on va ho fa com a polseguer, inclús al damunt de la bicicleta. Ell sabia que no era una mitja marató suau o plana per a debutar, però, que més dóna  la qüestió és acabar, i al seu ritme com és habitual en ell, pas a pas, arriba la meta amb l'alegria d'haber fet bé els deures i missió complida a la pròxima segur que també el veiem allí. Visca els teus ous, eres una figura.

 També va correr per entrenar i fer quilòmetres Pepe Ferri que s'està convertint en la nostra referència en els ultres de muntanya, però així i tot de tant en tant es deixa veure per alguna carrera d'asfalt. Esta bé córrer en grup encara que li agrada més les verdes "sendes" que els grisos camins. Esta vegada va eixir acompanyant al debutant Moisés i ens va informar de com se les gasta el debutant. Au Pepe una més a la saca.

Jose Sala el 'Kilian'  està  centrat a preparar la marató de València. Farà un intent de baixar 3 anys consecutius de les 3 hores un llistó prou alt estar al mateix nivell encara que passen els anys. En la mitjana va eixir amb Julio però no es va trobar amb forces per a seguir-lo, així i tot bona carrera entrant segon dels  nostres. Ànim i sort en la marató. Confiem amb tu.





   I que vos he de dir del que m'he deixat per al final Edu ' el lleó d'Alberic', com el vaig batejar a la partida de raspall d'este estiu. Alguns no sabieu que Edu és polseguer, perquè ja ho sabeu, amés de ser un dels grans en el frontenis, és polseguer i com a tal va córrer a Alzira i he de dir que el vaig veure  molt còmode, Ull amb Edu per al pròxim triangular. Enhorabona crack.


AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search