divendres, 26 d’octubre del 2012
Que voleu que vos conte de la mitja marató de valència, que és una forma més d'omplir les arques de correcaminos, que és una bonica mitja, que si et situes bé pots fer una bona marca, que hi ha un ambient espectacular... Tot podria ser veritat o mentida segons com ho mires, però l'única veritat és que 4 dels els nostres van estar allí disfrutant de l'ambient i d'un solejat diumenge d'octubre. Dels 4 parlarem com a senyors, van estar corrent cada u en la seua tira com solem dir en termes de llaurador. 

 Paco en una tira a banda, crec que va fer marca personal, si no és així que em rectifique, o va estar molt prop el seu 1:21:55 (segons cronometrador oficial) el deixà en la posició 262 de la general, vos diré que van acabar 8.410 atletes, només perquè vos feu una idea va córrer els 21 quilòmetres a una mitja de 3'53"... "sio para". Espectacular el nostre PACO, jo crec que hauries de fer un parell de llargues més de 20 i tants i la marató de València és teua baixes de 3h, però segur. Estàs en un gran moment de forma i deuries aprofitar-ho. Jo se que en la marató 2+2 no són 4, pero.... 2+2+0,10 poden ser 4,10. Personalment crec que estàs preparat i hauries d'intentar-ho de totes maneres enhorabona i eres l'autèntica 'BESTIA' de la polseguera.

 Ricardo Crespo el nostre "BÓLIDO" estava, encara que camuflat suplantant la identitat d'un amic d'Antella. Va córrer com un monstre, em compten que en el primer quilòmetre va veure a Paco però va ser prudent i el va deixar anar, eixa no era la seua guerra. Seguint els seus pas en el crono va ser prou regular i inclús es va permetre la "fribolitée" d'anar 5 quilòmetres a 4' 30', pagant-ho un poc al final. Però molt bé amb la seua 1 hora 38 minuts 37 segons. Enhorabona has fet un autèntic "carrerrón".

 El nostre "Romero" director de tendències de la polseguera,després de 15 dies de recuperació del Botamarges, s'ha atrevit a córrer la mitja, per provar q sensacions, per  probablement córrer la marató de València. No anava sol, li acompanyava el seu germà Emilio que quan té ganes de putejar-lo se'n va AMB ELL PER APRETAR-LO. Juan es va trobar a gust i sen se donar respir a les seues cames, segurament malparades,  va fer un temps que no passarà a la història però ahí està  1 hora 56 minuts 16 segons. Enhorabona màquines. 



I l'últim en discòrdia, Miguel Gorriz, este si que no ens l'esperàvem, és un polseguer soci fundador encara que no es deixa veure en massa carreres, VAIG parlar l'altre dia d'ell en la carrera del  barri de sant marcelí, i hui amb molt gust dic que va córrer la mitja de València, preparant-se com pot, a deshores pel treball i la va acabar, com no anava a acavar-la, ÉS DE LA POLSEGUERA. Miguel es va arrear una bona pallisa fent un crono de 2 hores 7 minuts 30 segons, si senyor un altra carrera a la saca i esta mitja. Enhorabona capità. 



 Enhorabona i AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search