dijous, 4 d’octubre del 2012
Este estiu no he estat molt centrat en el bloc per diversos motius i espere poder fer totes les cròniques que vos dec i  més quan són coses que de normal no fem, triatlón i carrera nocturna. 
 Que fenomena de la natura és Teresa, la nostra representant més atrevida, guerrera que no li fa por res. L'any passat amb un poc de recel es va atrevir i va fer el seu primer triatló. Debutà en el triatló de la dona de València, bo també enguany no ha volgut ser menys i ha repetit, millorant el seu temps i entrant a meta amb un somriure que ho diu tot. Esta polseguera esta feta d'algun material sense identificar, ho porta tot avant: treball, divertir-se amb els amics i esport al llímit. Eres un exemple de superació i de cabuderia. Enhorabona i segueix donant-nos alegries.






D'altra banda vos s'haureu preguntat qui se n'ha anat a Barcelona a córrer una nocturna...., no és que vaja apostes a córrer però li pilla treballant per allí, mira internet i diu: mira que carrereta més guapa i damunt m'agarra entrenat en nocturnes ja que l'altre dia vaig eixir amb el grup de la polseguera i zas..... Paco Fogues mai millor dit "LA BESTIA", acaba de treballar en Vic i a córrer.
  La carrera començava a les 22 hores, 14,5 Km, començament i meta en el Parc del Tibidabo, transcorrent pel parc natural de Callserola, bonic recorregut per als 432 valents que van acabar la prova. Com quedà Paco?, booooo chissssss.......que collons quedà el 8 de la general Absoluta que "BESTIA", màquina o com voleu dir-li, va posar a la polseguera en el més alt. Ja ens coneixien a Barcelona com a guerrers en la marató, mitges maratons, carrera dels bombers, etc.... però açò és ja l'òstia la primera edició de Barcelona Midnight Trail i figurarà per a tota la vida 8é Paco Fogues Domenech del Club Esportiu La Polseguera d' Alcàntera de Xúquer. Enhorabona Crak. Una llàstima no haver trobat fotos de Paco però queda't amb l'admiració de tots i el somriure de Teresa entrant en meta.





AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search