dissabte, 6 d’octubre del 2012
El circuit segueix endavant i nosaltres amb 12 polseguers a Alginet i 13 polseguers a Carlet som uns del clubs més nombrosos. 
Alginet, que va passar a Alginet?, 12 polseguers i un destí, acabar en condicions els ràpids 8 quilòmetres. Destaquem la participació i a més ens alegrem de que Martí seguix la seua recuperació i puntúa cada vegada que corre, au Martí que d'ací a no res no tens rival (bo si et deixen Julio, Paco, Amadeo, José sala, Alarcón, Pepe Ferri i els demés.....
 Ricardo va donar la sorpresa puntuant en 4 lloc, un autèntic fenòmen va entrar exhaust en meta donant-ho tot, molt bé crack estàs que te'n eixes. 
 I que vos vaig a dir de 'Willians Walace' Jose Antonio esta lluitant per a tornar a pujar al podium de la seua categoria al finalitzar el circuit i ho té a un tir de pedra.
Com tots sabeu el nostre guerrer Jose Antonio és el més veterà dels  nostres que participa en el circuit i l'any passat va quedar tercer de la seua categoria i actualment esta lluitant per eixa mateixa posició que tots estem convençuts que ho va a aconseguir. Amunt Jose Antonio tots estem amb tu.
 A Alginet van participar Julio, Jose Sala, Martí Ricardo, Sergi (continua destacant i puntuant) , Jose Antonio, Pep Ferri, Pepe Alarcón, Javier, Carlos, Marcos i Jose Manuel Basallote, 12 guerrers que porten la camiseta de la polseguera amb molt d'orgull.

 A Carlet, calor, els més de 1000 participants van baixar el pistó de 10 a 15 segons per quilometre del que ens tenen acostumats. Ens van puntuar per club com sempre i mai fallen Julio i Jose Sala, pel darrere d'ells Ximi torna a l'atac, Martí suma i segueix, i Sergi 'el Luso' és molt segur, sempre puntua. 
 Destacar, destacaríem la presència de Toni Ruedas, que no crega que no em recorde d'ell,  em resulta difícil estar en totes les carreres que es corren en tota València són nombrosíssimes i no tinc temps material d'entrar en totes i perseguir-vos com si fóra la vostra ombra, però ho intente. Vam tindre presència femenina, estes també desapareixen i apareixen com la mare de déu. Lluïsa i Teresa van donar la nota femenina de la polseguera i com sempre, molt bé van entrar amb un gran somriure en la boca, total les més guapes de tota la carrera, polsegueres havien de ser.



 AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search