dissabte, 20 d’octubre del 2012
Que dos setmanetes portem, després  del botamarges, qui dóna més?. Esta vegada a sigut Javi Bausa el que a dit: IIIIIeeeeeeeeee tu, jo també sóc muntanyenc, s'ha armat de valor i acompanyat del quasi polseguer Moisés han anat a córrer la primera marató trail el Caroig que es celebra a Bicorp. Au! un altre més que s’uneix al grup dels 'loquets'. La veritat és que últimament veia un poc rar a Javi, més descuidat barba més llarga, aixelles sense fer, pels per les orelles i coses d'eixes típiques del canvi d'asfalt a muntanya. I la veritat és que ha deixat empremta en el Caroig una empresa ja s'ha posat en contacte amb ell i ha creat una imatge en honor al “El llenyater del Caroig”, D'ací a poc de temps la comercialitzen, estic realitzant tràmits perquè li lleven la camisa de franel·la i li posen la de la polseguera, serà un poc complicat però crec que ho aconseguirem. Vos deixe el prototip anomenat “Javi al Caroig”.


Pel que fa a la part esportiva no pintava massa bé al quilòmetre 12 per a Javi. Marejos i no trobar-se res bé eren les seues vertaderes sensasions, però els ànims de Moisés i la camiseta de la polseguera van fer que traguera forces del fons del seu cos i seguira avant. Al quilòmetre 26 una altra vegada un poc enfonçat amb les  rampes que va superar a base d'estirar i parant de tant en tant. Passat ja la barrera  de la mitja marató, "el tio de la massa",  no habia arribat a rematar-lo, ja res podria amb "leñadorman" que no sense esforç i molt tocat va arribar a meta junt a Moisés, bon company de carrera. Moisés pletòric aplegà a meta en la seua primera marató, a l'home este tan sols li falta pegar el pas de posar-se la samarreta de la polseguera donaria un pas de gegant, esportivament parlant.

Per un altre costat, agafant-se la cosa un poc amb més tranquil·litat estaven Manel i Moisés Perucho que van fer la mitja marató. Entre trotar i caminar se'ho van passar collonut, segons em comenta Manel; una experiència bonica, paratges desconeguts per a ells i algun lloc per al 'pebràs' que estan al caure i el Manel és un gran aficionat. Esperem que l'any que ve els organitzadors segueixquen amb la marató i així podem tindre major participació per part de la polseguera i dels altres clubs.



 Ahhhh, se m'olvidava, estava de spiker el gran 'Recaredo Agulló' que com tots sabeu ens té gran estima a la gent de la polseguera, imagineu-vos a qui va entrevistar.... a Javi, que en la foto acompanyat de Moisés se li veu una cara de sorpresa i alegria.


AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentari:

  1. A Moisés hem de dirli que s'apunte!!! Estic totalment d'acord.

    ResponElimina

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search