dimarts, 2 de juliol del 2013
El III Circuit Ribera de Xúquer tenia tres probes de 10000 ms seguides, la de L'Alcudia ja la comentàrem, la d'Alzira i Algemesi les vaig a comparar per a veure les progressions dels nostres polseguers. Abans de tot açò hem de donar la benvinguda a tres nous integrants de la polseguera. Treeees, si tres. A Alzira ja debutà un i van tindre un aproximació de dos xiques germanes i amigues de Majo Fuentes.
  Donem la benvinguda al primer dels nostres debutants, de procedència portuguesa i establit a Alcàntera, no és Mourinyo com tots estaveu pensant, és un home més simple i sen se esforçar-se menys controvertit; JOAO PAULO DUARTE SA, un jove que li agrada córrer, encara que ell em diu a mi que no entrena, tan sols ix a córrer esporàdicamente. Maneres té, joventut també i només fa falta saber fins on vol arribar. A Alzira ja amb la samarreta de la polseguera, molta calor,  va baixar el seu ritme al final i va fer un temps de 51' 07". Amb més ganes va estar a Algemesí i si no m'equivoque va agafar roda de Bausi i fins a l'últim moment pareixia que aguantaria quedant-se a penes uns segons, de totes  maneres temps en Algemesí 48' 42", ja va notant-se la samarreta, enhorabona per baix de 5 minuts el quilòmetre.

 

 Les altres dos debutants son germanes residents a Càrcer i criades a Alcàntera, Gloria i Maria Posades dos xiques que els agrada l'esport entre altres aficions. Juntes me les va presentar Majo a Alzira, em van fer la impressió de ser unes xiques alegres i amb un somriure sempre dibuixat a les seues cares. A Alzira no eren polsegueres però quasi.... Juntes van entrar en meta en un temps d'1 hora 4 minuts 55 segons. En Algemesí ens va fallar Maria, però Gloria ja anava amb la samarreta de la Polseguera i es va notar i molt, va córrer com un rellam  fent un temps de 59 minuts 34 segons,  si que es nota la samarreta negra i groga,si; si en cada carrera baixa 5 minuts aneu fent-se l'ànim que tindrem record mundial. Enhorabona xiques.

Pero....


En aquesta ocasió qui mereix crònica es ell, ja que després d´una llarga temporada lesionat (encara ho està) va decidir plantarli cara al dolor i probar a vore que passava. La manera de viure aquesta cursa va ser distinta per a ell, ja que en lloc d´observar, animar i fer fotos, va participar en ella.
La seua idea era no ferla ràpid ni accelerarse, així que va decidir acompanyar a una servidora, desde el moment en que m´ho va dir, em vaig il·lusionar.
Com a experimentat d´aquest esport, es trobava com peix en l´aigua mentre corría, anava saludant al personal, corredors de la élit popular, membres coneguts d´altres clubs i és que no hi ha res com estar uns quants anys al món del running per a sentirte com en casa junt a aquesta gent.
La cursa no la va fer al ritme que ell està acostumat, sinó un ritme molt mes suau, però puc donar fe de que la va gaudir i que no va patir massa. Ens agrada voret correr, de manera que aguanta i torna a reincorporarte en les curses, esperem que aquest dolor es comporte i et permeta tornar a competir. Enhorabona presi i molt d´ànim.

 
 Comptant les dos carreres i als debutants 20 polseguers diferents, 17 en cada una de les carreres. Enhorabona a tots per la vostra presència al circuit del què som fundadors.
 He volgut fer una comparativa, encara que vos aborrisca, de tant en tant heu d'apreciar el vostre progrés.
 A diversos polseguers se'ls nota l'entrenament que segueixen amb el gran "CAPI", els més destacats Pepo i Sergi.
 Pepo a Alzira va fer, amb molt d'esforç, 41' 31" temps que va polvoritzar a Algemesí amb els seus 39' 03" entrant el primer dels nostres i fent marca personal.
  Sergi també amb un gran sacrifici va realitzar 43' 07" a Alzira baixant-los notablement a Algemesí amb els seus 41' 35" un excel·lent temps que  l'acosta als llocs de cap i altre record personal a la saca.

 Un trio  vam tenir a la meta d'Algemesí, un poc difícil de vorer un altra volta, però bonic, es tractava de Bausi, Tomás i "el Capi" Pepe Alarcón.
 Tomás del 49' 22" d'Alzira baixà fins als 48' 09" a Algemesí i sen se la motivació de Jose Antonio que està lesionat (però no es va perdre la carrera estant allí per a donar ànims a tots els polseguers). Javi Bausà també baixà notablemente el seu temps dels 49' 49" d'Alzira als 48' 07" d'Algemesí molt bé també per al bo de Javi. "El Capi", que va fer el capi?, baixar el temps no, però acompanya a qui li ho demana; a Alzira 42' 23" i a Algemesí entrà amb el duo mencionat en un temps de 48' 10". Enhorabona als tres.


 Tres polseguers més mencionaré, són dels que estan dalt i mostren una gran regularitat, encara que algú d'ells no està conforme amb les seues carreres. Martín, Pepe Ferri i Jose Sala són uns dels nostres punters en este tipus de carreres, estan demostrant tenir una sòlida regularitat. Martín a Alzira va ser el primer dels  nostres amb els seus 39' 42", no va millorar a Algemesí, tranquil no és la teua carrera i punt, a l'any que ve a per ella, 40' 47" a Algemesí. Pepe Ferrí i les seues "tellineres", s'està portant millor del que ell creia, a Alzira 42' 02" que va millorar a Algemesí amb els seus 41' 46" dos bones carreres i puntuant per al club. Jose Sala també és un dels de davant que no sol fallar i així el va demostrar a Alzira amb els seus 40' 39" batent-los a Algemesí amb un temps de 40' 04". Enhorabona als tres, MONSTRES.

 Sen se comptar a les nostres xiques debutants, tenim altres dos, Teresa i Majo que estan en totes les carreres i cada vegada millor i amb ganes de continuar millorant. Només hem de veure que participen en totes les proves i miren de millorar els seus temps. Teresa no va tenir el seu dissabte a Alzira, però si el seu divendres per la nit... desprès de la seua retirada a Alzira a Algemesí va anar a per totes realitzant un temps de 59' 02", se li nota més prima i competitiva.  En Majo Fuentes vaig tindre el gust de córrer junt amb ella a Alzira, calor  molt i esforçar-se es va esforçar al final vam fer un temps de 56' 40" que va millorar, ella sola, a Algmesí amb un temps de 55' 15", segueix així que açò va més que millor. Ànim xiques sigueu unes heroines.


 Després tenim alguns polseguers que per diferents motius van córrer a Alzira, però no van poder anar a Algemesí, eixe va ser el cas de Ricardo Crespo que està a la línea  un poc per dalt de 4' 35" el quilòmetre a Alzira el nostre corrredor amb més reprís va picar  47' 50". Al contrari també va passar, alguns van córrer només a Algemesí, va ser el cas del Medri que va fer una bona marca de 41' 41". Fernando també es va deixar caure a Algemesí amb un temps de 46' 20" i per últim Marcos que no hi ha manera que agafe al seu amic Bausi, 40 segons els van separar 48' 40".
 Enhorabona a tota la família polseguera i felicitats per la bona representació que estem tenint al III Circuit Ribera de Xúquer.



 AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"


 

2 comentaris:

  1. moltes gracies per recordar que jo tambe corria... agraix molt el parraf que s'afiguit a les meues esquenes. jajaja

    ResponElimina

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search