dijous, 26 d’agost del 2010
Esta setmana seré venial amb tots vosaltres i no apretaré molt el coll dels què heu corregut, ja que feia molta calor i estem de festes en el poble.
Tenim una menció especial a un debutant Josep Sanchís, que no se li ha ocorregut res millor que debutar en el seu poble, Josep ho has fet acollonant, tirant-li el que cal, és que jo no se el que té la generació dels 60 i algo que som QUASI indestructibles.
Al que anàvem. Esta carrera prometia i no defraudà. Els cliks del gelat metall de les espases es van sentir des d'un principi fins al final. Teníem començats alguns combats, entre polseguers amb ronds a favor de Martí, Rafa i Pepe Alarcón. En el grup de cap, Julio va deixar prou clares les coses, és un magnifique competidor i sap patir
com el que més. Martí va voler però no va poder. Darrere d'ells anava Jose Grau que no va calcular bé el ritme i la calor, rebentant com un cacauet xafat per un elefant.
ASSALT sense discussió possible, INQUESTIONABLE, CRACK, JULIO.
Al segon grup anava controlat i marcant el ritme Jose Sala,(que està lesionat però no es nota), deixant-se portar anaven Pepe Ferri, Pepe Alarcón, Amadeo i Vicent que es va deixar caurer perque el ritme l´ofegaba. Introduit en el grup anava Raimon que haura de perdonar-me pèrque no ho conec molt i sempre se´m despista, molt bona carrera entrant el quart de la Polseguera. Amadeo gran patidor (sin quasi entrenar) es va començar a despenjar en la primera volta. Faltant poc per a arribar a meta els va passar Raimon i Jose Sala no li va quedar més remei que abandonar el grup i defendre el seu tercer lloc de la Polseguera. Es van quedar a soles els PEPE´S. "Que si no puc vesten tú.... " , "hem començat junts i acabem juntos... ", "que si anem a jugar-nos-ho al sprint...", " que rebente" , doncs bé se'l van jugar a l'esprint, primer senior local Pepe Ferri, sense cap inconvenient per part de Pepe Alarcón que va reconéixer que va ser superior en els últims metres. Enhorabona Pepe Ferri primer senior local.
Qui anava darrere d'estos los........... si ells, los........ CUÑAAAAAOOOSSS. Bona carrera dels 2 , ja ens tenen acostumats a anar junts i al final Rafa llança el seu esprint estil Carl Lewis i Agustí no li queda més remei que veure-ho passar. Agusti ataca-li de lluny quan falte 1 Km i que patisca un poc més per a guanyar-te.
Molt be els dos.
Darrere dels cunyats anava Edu tot camuflat però inclús ho van localitzar les nostres camares, molt bona carrera Edu, en quatre dies estes entre els primers Polseguers.
El bòlid de Ricardo va fer l'eixida que ens té acostumats i després va parar a fumar, agafant-lo per darrere Javi i Carlos. A Carlos ja se li nota una gran recuperació realitzant mitja carrera amb Javi i Ricardo. Jose Basallote esta vegada va fer la cursa en solitari, deixant-lo el seu company de l'ànima Javi, este últim no se va entretindre buscant les seues amigues ja li havien dit que no podien vindre, però va trobar al seu tio Ricardo pel camí. Menut canvit !!!!!!!!
L'últim polseguer a entrar va ser el debutant Josep Sanchís que portava una pallisa damunt com una aca, però Josep això és lo normal, ànim i a la propera patiràs la meitat.
Al final, el gran guanyador de la jornada, va ser La volta a peu d´Alcàntera que poc a poc es va consolidant. Sense donar-li molta importància els Polseguers van quedar eixi:
1.- Julio 2.- Martí.
3.- Jose Sala.
4.- Raimon 5.- Pepe Ferri. 6.- Pepe Alarcón.
7.- Amadeo.
8.- Vicent.
9.- Jose Grau 10.- Rafa.
11.- Agustí 12.-Edu.
13.-Javi.
14.- Ricardo.
15.- Carlos.
16.- Jose Basallote.
17.- Josep
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Salut i esport

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search