dilluns, 16 d’agost del 2010
eixida polseguers escalfant
Carrera súper interessant on coincidien per primera vegada Martí i Julio, per un altre costat es tornaven a veure les cares Agustí i Rafa Ortega.
He de comentar de la carrera que tots els participants de la Polseguera coincidixen en una organització excel.lent, un recorregut bo i una arribada molt espectacular i animada. Enhorabona als nostres amics del Castellet. Nosaltres esperem fer-ho la meitat de bé que ells i serà un èxit.
De la carrera, que vos vaig a comentar; carrera de 9 Km que entrava en el circuit de la Diputació de València amb participació de grans espases de l'atletisme semiprofesional "per dir algo". Només he de dir que el guanyador acabà la carrera amb una mitja per Km de 3´05', una bestiessa.
Bo al que anàvem. Com van quedar els nostres?.
Esta carrera tènia un espectació especial per veure el dol de la Promesa 'Martí' i el gran veterà 'Julio', 1er assalt a favor de la promesa 'Martí'.
Des de l'inici van imposar la seua llei Julio i Martí, eixint forts i posant-se al capdavant dels nostres, també van sorprendre amb la seua eixida Raimon Solves?, Vicent, Moises, Pepe Ferri que des d'un inici van deixar tirat a Pepe Alarcón que cada dia és més llest. Per darrere d'ells anava l'altre dol (familiar) de titans, Agustin i Rafa Ortega (que vaja parella), seguits un poc mes lluny,en solitari,(al principi) Javi.
Parlarem primer del dol de Julio i Martí. Martí des d'un principi va saber controlar l'eufòria que li traïsc en altres carreres, va realitzar una carrera seriosa, amb un final esplosiu que no va poder respondre el veterà Julio que ho va donar tot com és habitual. Tota la carrera es van anar controlant els dos i en l'últim Km quan Julio el tenia a un pas Martí va donar l'estirada final (juventud divina), però açò només ha sigut el primer assalt en la nostra volta (Alcàntera) crec que botaran purnes.
En el segon grup Pepe Alarcón, que cada vegada corre amb més cap, a poc a poc va agafar als escapats del seu teòric grup i els va avançar, primer a Pepe Ferri i després a Moisés i Vicent (la nostra iaia perra), avantatjant-los al final de 20 a 30 segons. Moisés molt bé feia temps que no sabiem res d'ell. Ull amb Moises!. Pepe Ferri no es va trobar bé durant tota la carrera encara que inclús va tindre forces per a sprintar en els últims metres, supose que seria per com estava de bonica la meta. Vicent que dir d'ell, és una gossa vella, esta realitzant uns resultats boníssims a finals d'any complix els 50 i donarà molta guerra en la seua nova categoria. Vicent un once!.
Bo i que dir de la parella perseguidora d'este grup. Cuidadin amb estos dos que vos van a agafar en dos dies. Quina carrera dels dos "cuñaaaaos", enhorabona per la gran marca personal que heu realitzat els dos, 9 KM a 4´30' de mitja. La batalla familiar es va resoldre en el sprin final de meta on Rafa va imposar la seua llei deixant a molt pocs metres a Agustí que va tindrer que conformar-se mirant-ho entrar en meta, Agustí hauràs d'entrenar les arribades amb Bolt o algú semblant per a poder guanyar-li a Rafa. Assalt per a Rafa.
Abans he dit que Javi anava en solitari (ja,ja,ja), només heu de mirar les fotos que he aconseguit per a donar-vos compte que anava molt ben acompanyat i per això no va millorar més la seua marca personal. Javi a progressat més del que ell creu, si no l´arriben a entretindrer, segurament estaríem parlant de baixar de 5´el Km. Enhorabona Javi per a tú també un "once".
Javi i les seues amigues
Així va quedar la cosa:
Martí 85 general amb un temps de 35´20" mitja de 3`56" Km
Julio 94 general amb un temps de 35´32" mitja de 3´57" Km
Pepe Alarcón 203 general amb un temps de 38´23" mitja de 4´16 " Km
*Raimón Solves 205 general amb un temps de 38´23" mitja de 4´16 " Km (no se si va correr)
Moisés 224 general amb un temps de 38´43" mitja de 4´18" Km
Vicent 231 general amb un temps de 38´48" mitja de 4´19" Km
Pepe Ferri 236 general amb un temps de 38´58" mitja de 4´20" Km
Rafa 324 general amb un temps de 40´26 " mitja de 4´30" Km
Agustí 328 general amb un temps de 40´29" mitja de 4´30 " Km
Ricardo 519 general amb un temps de 44´26"
Javi 606 general amb un temps de 46´00" mitja de 5´07" Km.
* Raimon no se si va correr ell o un altra persona amb el seu pitral, jo no l´he trobat en cap foto.
Ricardo esta incorporat a última hora, no sabia que habia corregut, va correr en el nom de un altre que m´ha facilitat Agustí. fotos del blog de Tina les oficials no estan encara. http://picasaweb.google.es/lapolseguera/VoltaACastello2010?authkey=Gv1sRgCOC9ovDgybzcYA&feat=directlink

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search