dimecres, 4 d’agost del 2010
El Divendres passat un grup de polseguers van estar passejant el nom de la polseguera pel poble veí d'antella. La carrera es fa un poc pesada per un parell de pujades pronunciades i sobretot per la calor de l'estiu, però a la polseguera no li fa por res.
Pels comentaris dels què van participar, he de dir que vam estar molt ben representats. De les 150 samarretes que hi havia cap polseguer es va quedar sense samarreta.
L'eixida va ser endimoniada per part del bòlido de Ricardo i Marti, (la revelació de la Polseguera).
Martí realitzà una carrera acollonant entrà dins dels 25 primers, per traure-li algun però li diria que deu regulant-se un poc millor i no deixar-se portar per l'eufòria de l'eixida, de segur que encara milloraria el seu temps, però menció honorífica. A Ricardo dir-li això de sempre, aguanta Ricardo, que pots fer les carreres de menys a més.
L'altre grup de polseguers eren Agusti, Pepe Alarcon, Vicent Mompó, Amadeo, Rafa, Jesus i Edu. Li van donar la responsabilitat de marcar el ritme a Agustí que crec que és el que major progressió porta en el grup, no ens deixem d'anomenar a Amadeo que el dimecres s'anava arrossegant literalment en l'entrenament i després dóna la cara com el que més.Jo crec que també és un dels què millor aprofiten els pocs entrenaments que realitza. Segons m'han comentat van entrar tots més o menys en grup i els va eixir una mitja de 4´40' o 4´45', molt bon temps per a la duresa de la carrera, no acabaré sense dir el gran esforç que fa Jesús es portà de collons, i el gran passeig que es van donar Pepe Alarcon i Vicent.
Se m'oblidava mencionar a Rafa que acabà fondit com el xocolate a l'estiu, però així i tot aquesta vegada no va poder amb el seu cunyat Agustí, em pareix a mi que açò promet.
Fer una menció d'un polseguer que no coincidim en quasi cap carrera, però esta si, es tracta d'Edu, un polseguer que a poc a poc entrarà en el grup d'eixides ja el veureu.
He pogut localitzar algunes fotos que vos les deixe

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search