divendres, 8 d’octubre del 2010
Entre dissabte i diumenge havien diverses carreres amb possibilitat de representació de més d'un polseguer. Un polseguer que va complir amb totes les espectativas va ser Agustí Femenia que s'està afiançant com un gran rival per a qualsevol polseguer. Si vos n'heu adonat sempre que escric d'Agustí és en positiu, no puc fer-ho d'una altra forma, és un ATLETA, que s'intenta superar en totes les carreres, inclús en els últims entrenaments de sèries dóna el cent cinquanta per cent de les seues possibilitats. Tot el grup estem d'acord que la seua progressió és fantàstica i no ha arribat al seu llimit.
Aquesta setmana a fet una mitja marató més, a tocat Alaquas va anar ell sol i com sempre va abaixar la seua millor marca deixant-la en 1hora 44 minuts. He de dir-vos que com no va tindre prou en Alaquas el diumenge va anar a Carcaixent i va realitzar els 10 quilòmetres a ritme de 4¨37'. ENHORABONA està setmana CRAK AGUSTí.
En la carrera de Carcaixent teníem molta representació de la Polseguera, encara que només hem aconseguit una foto sabem que van ser Teresa, Carlos, Vicent, Agustí, Raimon, Jesús i no sé si algú més.
Carcaixent és una carrera amb molta participació però molt fluixa en tema d'organització cap al corredor popular. El corredor popular espera quan es desplaça a un poble gran com és Carcaixent, com mínim tindre una classificació, nombroses fotos en arribada i carrera, camiseta tècnica, eixir en el periòdic al dia següent, etc... Un poble com Carcaixent ha de millorar i molt al meu entendre.
Crec que no vam tindre al final cap representació a Quesa, es van tirar arrere tots els valents que estaven inscrits desprès del "palizón" de caminada al pic Espadà.
Esta setmana també a sigut una sorpresa saber quina carrera li tocava a Jose Grau, sorprén-te, una mitja marató de muntanya per les muntanyes de Tuéjar. Eixa faceta no la coneixíem en Jose, crec que ell tampoc, bo ho va fer molt bé ocupant el lloc 46 en la classificació general amb un temps de de 2hora 7 minuts i 48. Enhorabona Jose, però avisa'ns quan vages a fer coses d'eixes que a nosaltres també ens agraden i quants més n´anem millor.

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search