dimarts, 26 d’octubre del 2010
Esperant les fotos, quasi ha passat un mes i vos tènia que comptar que està vegada un Polseguer s'ha atrevit amb un triatló.
Li toca el torn a Kike Solves, nosaltres ja sabíem que Kike havia realitzat almenys una triatló a Antella, lo que no sabíem és que s'estava preparant per a realitzar una de les triatlons més nombroses i més famoses del mon.
La triatló ciutat de Barcelona és la quinta més nombrosa del món, realitzant-se diverses modalitats. Kike es va atrevir amb la més llarga , la modalitat l'olímpica.
En este cas la modalitat olímpica constava de 1.500 nadant, 33,13 Km amb bicicleta i 10 Km corrent, tot açò amb les seues respectives normes, l'incompliment de les normes podien arribar a costar-li la desqualificació.
L'espectación de la prova se la va portar l'actual campió del món Javier Gomez Noya, per que ningú sàvia que estava competint un Polseguer, sinó este s'haguera portat tots els aplaudiments.
El nostre Polseguer, inscrit com independent, conclou la prova amb un magnífic temps de 2 hores, 27 minuts i 47 segons ocupant en la general la posició 733, un verdader luxe. Però açò realment només són números, l'important són les ganes de superació, de fer esport i conéixer gent i coses. Se m'oblidava, les fotos són guapíssimes estas fort com la fusta de roure.
EN REPRESENTACIÓ DE TOTA LA POLSEGUERA ENHORABONA KIKE, ERES UN CRACK.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search