dijous, 24 de febrer de 2011
Com ja sabeu tots, 6 Polseguers estem disputant la LLiga Federació de Muntanya de la Comunitat València. Este diumenge teníem la segona carrera que es disputava al poble Castellonenc de La Vall d´Uixó. Hi ha falta de Pepe Ferri que tènia altres esdeveniments que cobrir en la seua agenda social, els altres no faltarem a l'event.
En companyia de la nostra afició més incondicional (la nostra família i el nostre amics Josep i Araceli), decidirem passar la nit del dissabte en un "hotelito" a Chilches (excel·lent elecció) "Ca Paco", així vam poder concentrar-nos tots junts la nit del dissabte amb bona companyia, excel·lent cervesa i bons rebentats "carajillo en valencià".
El diumenge ens esperàvem molt de fret i vent, res de res, un dia magnifiquíssim amb sol, més be de primavera. La carrereta s'esperava dura, dureta, però tots coincidim que el terreny amb poques pujades però dures,ens beneficien als de La Polseguera, per la nostra procedència de l'asfalt.
El Kilian Jornet de La Polseguera, Jose Sala, no va fallar i va tornar a demostrar la seua gran superioritat sobre la resta dels Polseguers. Kilian Sala des d'un principi va posar el seu ritme i no va mirar mai enrere, sempre avant. Sens dubte és el gran representant de La Polseguera en les proves de muntanya. Per a cobrir la dura distància dels 21 quilòmetres realitzà un temps de 2 hores 23 minuts 31 segon ocupant la posició 17 en la categoria de veterans, en la puntuació de les 2 carreres ocupa la posició 17 de la general veterà masculí, un gran èxit i inclús falta una tercera carrera que pot avançar alguna posició. MONSTRUOS.
Esta vegada en segona posició dels Polseguers va ser ocupada pel Crisly Adams de la Polseguera, Amadeo, pel que s'ha vist no li va agradar entrar en Torrent amb un invàlit i el diumenge va dir fins a ací hem arribat, eixint d'arrere ràpidament ell i Martí van agafar a Julio. En un moment de tall es va veure sòl, es va llançar a l'aventur. Durant tota la carrera es va trobar molt còmode i va anar avançant posicions i disfrutant de la carrera que és al que anem. Crisly Amadeo va realitzar un temps de 2 hores 36 minuts 9 segons ocupant en categoria absoluta de les dos carreres la 77 posició. CARRERÓN DE CRACK.
El tercer en arrivar a meta per part de La Polseguera va ser Julio, el gran veterà amb molt de punt d´honor i algun que altre repeló als genolls, (vos tinc que dir que no sé si és que li tremolen les cames de vellea o que és un xiquet per que porta més repelons que el seu fill Joan). A julio se li van atragantar un poc les baixades, ens falta entrenar un poc més en serra, a la propera carrera s´ens anirà l´agarrotament de les baixades. Julio va realitzar un temps de 2 hores 40 minuts 56 segons ocupant en la general de categoria veterà de les dos carreres la posició 36. ENHORABONA.
Martí la carrera anterior en Torrent no va poder finalitzar-la per una xicoteta lessió al turnell, esta vegada va eixir en ganes però el cap el tenia a Barcelona, no es pot permetre el luxe de lessionarse a estes altures. Lessionar-se no...... però patir............ uffffff, si va patir...... ara ja hem vist patir a Martí, poc a poc tindrà el que tenim el maratonians "capacitat de sofriment". No et preocupes a Barcelona estaràs a tope. Martí va realitzar un temps de 2 hores 44 minuts 24 segons ocupant en la general de categoria absoluta la posició 148. ENHORABONA.
Jo vaig entrar en companyia de Martí, divertir-me un montó sobretot en les baixades, hi havia dos molt técniques, sobre tot l'última; la vaig baixar molt fort fins que vaig agafar a Martí. De la carrera diria que era bastant técnica amb dos o tres pujades molt fortes, al contrari que la de Torrent no era un trencacames, per a mi molt bonica. Vaig realitzar un temps de 2 hores 44 minuts 20 segons ocupant en la general categoria veterà de les dos carreres la posició 39.
Pepe Alarcón va tancar el grup de Polseguers, amb bona opinió no va voler arriscar, és un altre dels valents que va a Barcelona. Tots sabem que a Pepe li agrada un montó la muntanya (en pasqua amb la mona i una bona cerveza a la ma), té un parell d'ous per que savent que va a patir ell va per solidaritat amb la polseguera, és un exemple a seguir. Pepe, com ens té acosdtumats ens deleità amb el seu salt particular en la línia de meta. Realitzà un temps de 2 hores 48 minuts 16 segons ocupant en la categoria general veterà de les dos carreres la posició 79.
Gràcies a la afició incondicional, son els únics aficcionats de tota la carrera que animen tots a un crit: ALE POLSEGUERA !!!!!!!!!! Fotos. Majo
Fotos org. https://picasaweb.google.com/lapolseguera/LaVallDUixoOrg?authkey=Gv1sRgCM3QnInn2NPzZg&feat=directlink AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.Nº 03158SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com


Amb la tecnologia de Blogger.

Search