dissabte, 26 de febrer del 2011
Crec que era el que ens faltava per a realitzar-nos com un gran club que som. A diferència d'altres esports col·lectius, l'atletisme, carrera muntanya o qualsevol esport individual està poc promocionat i divulgat en la nostra comarca.
Nosaltres entenem d'una altra forma l'esport, volem que els xavals disfruten de l'esport sense més. Sabem el sacrifici que és realitzar esport sense ser Messi, Villa o un figurí, que és el que els nostres xiquets veuen en la televisió.
Començarem l'escola com som nosaltres d'una forma humil i altruista. Es van a repartir uns butlletins en l'Escola Cervantes d´Alcàntera de Xúquer que els pares hauran d'omplir i signar. En un principi hem decidit en començar per dos nivells, que comprenguen les edats des de 4 a 8 anys i de 9 a 12 anys, possiblement si veiem que hi ha interés i aconseguim algun col·laborador que subencione el projecte augmentarem fins a 16 anys. Tot açò podrà ser possible gràcies a Laura Gonzalez, que s'ha oferit a compartir la seua experiència en atletisme i amb xiquets amb tots nosaltres, és molt d'agrair per la seua banda.
Pareix un poc precipitat, però no ho és, està tot bâsicamente tancat. El dimecres dia 2 començarà Laura al camp de futbet d'Alcàntera amb els seus nous alumnes els més menuts de 4 a 8 anys el seu horari serà de 15´15 a 16´15, de 9 a 12 el seu horari serà de 16´15 a 17´15.
Estic convençut que el futur de La Polseguera està assegurat. Done la benvinguda als nous Polseguers.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search