dilluns, 21 de febrer del 2011
No eren molts, però vam tindre representació en la Mitja Marató de Benifaió "ROQUETTE".
Els nostres representants en este cas van ser Pepe Ferri que ultimament està prou fi i va realitzar la seua última prova abans de la Mitja Marató de Xàtiva. Durant la carrera va tindre molt bones sensacions, en tot moment es va trobar molt còmode i va tindre que anar frenant-se per no forçar la màquina, total era un entrenament més abans de Xàtiva. Pepe acabà la prova en 1 hora 35 minuts 20 segons a un ritme mitjà de 4 minuts 31 segons el quilometre. Bon ritme per a ser una preparació esperem que t'isca bé en Xàtiva, ànim Pepe que tu pots baixar el teu registre personal.
El segon representant de la polseguera en este cas va ser Javi Bausà, em va dir que va entrar fundit.... aaaaaaaahhh! company que he vist les fotos i feies cara de no haver corregut, estic segur que t'esforces més entrenant que competint. NO SERÀ QUE VAS TROBAR BONES REFERÈNCIES A 5´24 '?. Este Javi crec que ens està enganyant a tots. "En Xàtiva s'haurà d'esforçar molt més o s'haurà d'engolir alguna cosa de les què ha dit ultimament. 'Que la llengua no té òs'. Javi, mira que tens el millor entrenador del món, tu fes-li cas i voràs com acabes. Al final 1 hora 53 minuts 46 segons a un ritme mitjà de 5 minuts 24 segons el quilometre.
En Xàtiva ens veiem.
mes fotos:
També vull demanar-vos disculpes que ultimament tinc un poc abandonat el blog, però estem ficats en dos projectes prou importans com són el CIRCUIT DE LA RIBERA DE XÜQUER I L'ESCOLA D'ATLETISME I ESPORT BASE DE LA POLSEGUERA. VOS TINDRÉ INFORMATS.

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search